Yogalistic Week by Maria Ekman

Fra Flow til dempet Yin Yoga - denne uka får du ta del av flytende Vinyasa Yoga, Slow Flow, Yin Yoga, pusteøvelser og meditasjon. 

Vi følger oss først og fremst følelsen, føles det bra så er det bra! En uke som passer for både nye utøvere og mer vante yogier. Både Flow og Yin kommer vil bli tilpasset gruppa. Vi jobber med åpent sinn og ydmykhet da alle kropper er ulike! Passer for de som liker yoga som trening og trening med mykhet og bevegelighet, eller som trenger å bli smidigere og sterkere. 


Timebeskrivelser

Vinyasa Flow - Fri flyt Yoga der vi beveger oss både sterkt, mykt og rytmisk til herlig musikk. Gir deg smidighet, energi, kroppskontroll og en følelse av å være i ett med kroppen! Flow! 

Slow Flow - Myk flyt og herlig Yoga time. Du beveger deg tett på musikken med langsomme flytbevegelser. Myker opp og strekker hele kroppen. Du føler at du lander i deg selv med kropp og sinn. 

Mobility Flow - Funksjonell mobilitets time med kun kroppsvekten som verktøy. Styrke og bevegelse med fokus på hofter, skuldre og rygg. Smarte og nyttige øvelser som du kan ta med hjem og øve på! 

Yin Yoga - Yoga time som strekker muskler, ledd og bindevev. En stund med dype åndedrag og nærvær i kroppen. En rolig time der du pleier kroppen om du er en som trener mye eller for deg som vil bli mykere


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken i den blå ruta over og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i hotelloppholdet når du bor der den aktuelle uka.

Dato: 4.-11. juni 2023

Avreise fra: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim

Hotell: Levante – powered by Playitas

Inkludert:                                    

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Maria Ekman.
  • Hotell & topp treningsanlegg.

Bestill Levante - powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]

Om instruktøren

Maria Ekman

Om Maria Ekman

Maria har lang erfaring med å lede andres kropper til bevegelse med yoga, dans og gruppetrening. Med over 20 års erfaring fra bransjen leder hun deg trygt gjennom både kraftfull flyt og mer meditative innslag. Hun er mest kjent for sine populære Flow timer men har leder også gjerne dempede Yin Yoga og effektive Mobility øvelser.

Maria driver og underviser yoga på den moderne yogaklubben Yogalistic Studio i Västerås. Yogalistics filosofi bygger på et helhetlig syn som skal være det naturlige valget for den som vil utvikle en sunn fysikk og mental helse gjennom yogarelatert trening.

Hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas