Yogalistic & CaribouYoga Week – Porto Plomari

Denne uka er Maria Ekman (Yogalistic) og Karin Örnborg (CaribouYoga) gjesteinstruktører på vårt nybygde Mondo Boutique - Porto Plomari i Hellas. Fokus blir på kropp, sjel, helse og bevegelse. Det blir yoga i alle varianter fra sterk Vinyasa Flow til myk og rogivende yin yoga. Vi fokuserer på å gi deg som deltager en opplevelse av å føle deg sterk og rolig. Vi har en åpen og moderne tilnærming til i hvordan vi presenterer yoga for alle nivåer og det passer for de fleste.

Denne uka handler det om yoga og bevegelse

Det blir to deilige og utviklende yogaøkter om dagen; en morgenøkt og en midt på dagen eller innen middag. Vi tester vandring og løping i gruppe for de som ønsker det.

Vi tilbyr workshops (introduksjon til yoga samt Mobility Drills). Mobility drills er det mange som er tilhengere av, men kanskje spesielt de som løper eller driver med annen idrett.

Om programmet

Her finner du ukas program. Programmet er preliminært og tidene kan bli justert på plass avhengig av vær og lokaler.

Program for uka

Timebeskrivelse

Yoga Flow - En time med fokus på bevegelse der core- og yogaøvelser skaper flyt mellom stretch og styrke samt balanse og stabilitet.
Yin Yoga - en rolig og stille time som øker din fleksibilitet og gir deg ro i kropp og sjel.  
Mobility Drills - et begrep som blir my brukt og som innebærer at vi jobber oss inn kroppens komplekse strukturer, lag og deler, slik som muskler, sener, bindevev og ledd. I den hensikt å øke både bevegelse og styrke, lærer oss å forebygge skader samt finne baner i kroppens overganger som gjør at vi beveger oss med mer flyt og letthet!
Vinyasa Flow - En fri flyt og kreativt utformet yoga, i dag den mest populære formen.

Hvem kan delta?

Denne reisen er for deg som liker yoga. Reisen er for alle fra nybegynnere til øvede, timene tilpasses alle nivåer.
Dette er en reise der du kan delta alene, som par eller med venner.  

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med vår gjesteinstruktør er gratis for deg som bor på Porto Plomari den aktuelle uka for gjesteopptreden. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til den aktuelle datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Ingen forhåndspåmelding kreves for å delta på timene!

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert i prisen når du bestiller en treningsreise til Porto Plomari denne uka.

Dato: 3.-10. oktober 2021

Avreise fra: Oslo

Hotell: Mondo Boutique Porto Plomari

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med Maria Ekman og Karin Örnborg
  • Topp hotell- og treningsanlegg. 

Bestill Porto Plomari

Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E-post: [email protected]
Åpningstid: mandag-fredag 9.00-13.00

 


Om instruktørene

Maria Ekman

Maria Ekman har lang erfaring av å instruere andres kropper til bevegelse med yoga og dans. En yogatime med Maria er som en reise der kropp og musikk kombineres i en sanselig forent flyt. Hun liker å jobbe med et fritt, kreativt og flytende uttrykk. Maria har også timer som sval og stille Yin yoga, ulike pusteteknikker og den populære og nyttige Mobility Drills. Maria driver og underviser yoga i den moderne yogaklubben Yogalistic Studio i Västerås. Yogalistics filosofi bygger på et holistisk syn som skal være det naturlige valget for den som vil utvikle en sunn fysikk og god mental helse ved hjelp av yogarelatert trening.

Instagram @yogalistic.maria 

Karin Örnborg

Karin Örnborg har alltid elsket bevegelse, hun er sterk og har erfaring fra klatring, gymnastikk, vandring, løping og hun er helt rå til å stå på henda. For bare fem år siden begynte en voksende interesse for en form for bevegelse Karin aldri hadde støtt på før og yogaen var et faktum. Med flytende sterke øvelser i kombinasjon til musikk og dans ble yoga en livsstil.

Til tross for at yoga er en stor del av livet, jobber hun fulltid på et vitenskapssenter der hun som vitenskapspedagog underviser barn og voksne i naturvitenskap og bærekraftig utvikling, som er et fagfelt hun brenner for. I tillegg driver Karin studioet Caribouyoga, som ligger sør for Kungsbacka. Hun holder også workshops i å stå på hendene og holder gjesteopptredner med timene sine på ulike yogaevents. Hun har en sprudlende og inspirerende lederstil og personlighet. 

Instagram @caribouyoga


Om hotellet

Porto Plomari

Porto Plomari er Apollos siste tilskudd i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kjærlighet til stedets historie har vi skapt et unikt boutique hotell i industriell design med moderne innslag. Her forenes unik design med en autentisk og genuin opplevelse. Hotellet ligger like ved Egeerhavet i utkanten av byen Plomari. Midt i hotellet ligger infinitybassenget med utsikt over havet. Det er strender på begge sider av hotellet, en steinstrand og en strand med sand og stein. Hotellet har restaurant og en poolbar.