Yogauke på Cavo Spada

Yoga week på Cavo Spada med Isabelle Moberg

Velkommen på en uke med ekstra mye yoga på vårt nye sportshotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels. Sammen med vår gjesteinstruktør i yoga Isabelle Moberg starter vi dagen med Sunrise-Yoga eller Vinyasa Yoga med utsikt over Middelhavet.


Vi starter dagen med å vekke kroppen i rolige og kontrollerte former. I løpet dagen trener du på egen hånd og benytter alle fasilitetene på hotellet. Dagen avslutter vi med en times yoga til utsikten over havet. 


Om yogaen

Vår meget populære yogainstruktør Isabelle Moberg holder i yogatimene denne uken. Vi trener Hatha Yoga, Ashtanga Yoga og Vinyasa yoga. Alle timene er inkludert og du deltar på de du selv ønsker. Resten av tiden er til egen disposisjon og du gjør hva du selv ønsker.

Se øvrige tilbud på Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels her.

Hatha yoga =  En mykere form for yoga der målet er å finne en balanse mellom fysisk og psykisk helse.
Vinyasa yoga = En dynamisk form for yoga der overgangene mellom posisjonene er flytende, det bidrar til økt blodsirkulasjon, fleksibilitet og kroppskontroll.
Ashtanga yoga = En fysisk og dynamisk form for yoga som øker smidigheten og styrken. Avanserte yogaposisjoner for å styrke konsentrasjonen og øke kroppskontrollen.

Se ukens program

Merk at programmet er preliminært og kan bli endret.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuken. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndspåmelding kreves!

Informasjon om uken

Pris: All trening gratis. Bestill bare reisen med oss til hotellet denne uken

Dato: 29. juni - 6. juli 2019

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels, Kreta

Dette er inkludert:

  • All yoga er gratis
  • Bestill bare fly og hotell
  • Profesjonell instruktør
  • Topp hotell- og treningsanlegg
  • For alle nivåer - alle kan delta
  • Trening, sol og samvær

Spørsmål? Send oss en e-post!

Bestill hotellet

Se alle treningsuker og gjestetimer »


Isabelle Moberg

Isabelle Moberg

Utdannet yogalærer med en sertifisert 200h yoga alliance-utdanning fra San Francisco. Hun begynte som ballettrener i 2008 og har siden den gang ledet mange ulike former for trening bl. a. løping, sirkeltrening og bootcamp. Yoga er den treningsformen som hun har blitt ved og som ligger hennes hjerte nærmest ettersom den alltid kan tilpasses og utvikles.

Isabelle lærer bort en sterk og utfordrende yoga som leder til mer energi og bedre meditasjon. Hun synes at det fine med yogaen er at den fører kropp, sinn og sjel sammen, noe bidrar til en bedre helse og økt livsglede.