Yoga Week med Linda Hedmark

En hel uke besøker Linda Hedmark fra Yogalistic La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura. Fokus blir på kropp, sjel, helse og bevegelse. Alt fra sterk Vinyasa Flow til myk og balansert yin yoga med fokus på å gi deg som deltager en opplevelse i å kjenne deg sterk og rolig. Fokus vil være på Yoga for Sports med vekt på mobilitet.


Om programmet

Her ser du programmet for uka. Det er preliminært og tidene kan bli justert på plass grunnet vær og lokaler. 

Program La Pared - powered by Playitas

Timene

Morgenyoga - slow flow. Vi vekker kroppen sakte og aktiverer den med en rolig flow time. 

Yin - en restituerende, rolig og meditativ time som roer kropp og sjel så vi kommer dypt inn i kroppens muskler og fascia. Sittende eller liggende posisjoner som holdes i 3-5 minutter.

Yoga nidra - en guidet meditasjonsteknikk som går ut på å la kroppen få en dyp avslapping mens hodet er våkent og fokusert. Kalles også yogisk søvn og kan bidra til bedre søvn og redusert stressnivå.

Vinyasa - en dynamisk form for yoga der det er flytende overganger mellom posisjonene, dette bidrar til økt blodsirkulasjon, fleksibilitet og kroppskontroll.

Funksjonelt flow
 - en time som tar utgangspunkt i vinyasans dynamiske flyt men med fokus på mobilitet og styrer. Posisjonene er enkle men sterke og timen passer for alle.

Mobility drills - fusion-time der fokus er på bevegelsestrening og den indre støttende muskulaturen. En nyttig times som er bra for alle kropper og passer for de som vil utvikle beveg lighet og styrke. Passer alle nivåer.

Yoga for sports - en time der vi blander bevegelse og yin for å komme inn i dypet av muskulaturen og fascia. Perfekt time for løpere, syklister, padel, golf mm

Hvem kan delta?

Denne uka er for deg som liker yoga, uka passer alle fra nybegynnere til vante yogautøvere. Timene tilpasses alle nivåer. Våre sportshotell passer alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Reiser du alene? Med oss er du aldri alene. På et sportehotell er det alltid lett å finne treningskompiser og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndspåmelding kreves!

 

f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

Info om uka

Pris: All trening den aktuelle uka er gratis og inkludert i prisen når du bestiller en reise til det aktuelle hotellet den uka.

Dato & hotell:

21.-28. januar 2022, La Pared  - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Linda Hedmark.
  • Hotell & topp treningsanlegg.

Bestill La Pared - powered by Playitas


Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktøren

Linda Hedmark

Linda Hedmark

Linda Hedmark har alltid hatt et veldig aktivt treningsliv og fant yogaen for cirka 20 år siden og brukte den mest for å få mer mobilitet og holde seg skadefri i annen trening. Dette har også fått henne til gå dypere inn i yogaen, og hun har stort fokus på mobilitet og fleksibilitet som også er nyttig i annen trening og i livet i generelt. Linda har tatt flere kurs og har blant annet tatt utdannelse hos Elaine De Soza i Gøteborg. Linda er utdannet innen yin, vinyasa, mobility og active recovery. Hun har holdt kurs i yoga for sport og holder også funksjonelle flow-timer der fokus ligger på mobilitet og styrke men utfra yogaens posisjoner og flyt. Hun synes fremdeles det er viktige med balanse i treningen og blander yogaen med løping, sykling og crossfit.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas