Yoga Week – for velvære og kjærlighet til deg selv!

Unn deg selv denne muligheten til å ta litte ekstra vare på deg selv i ferien, med rolige og behagelige oppmykende yogaklasser så vel morgen som ettermiddag. Fokus på velvære og kjærlighetsfull vennlighet til deg selv.


Om programmet

Her ser du ukas program. Programmet er preliminært og tidene kan bli justert på plass grunnet vær og lokaler.

 Program La Pared - powered by Playitas

 

Slik blir yogatimene

Morgenyoga

Unn deg en god start på dagen med yoga og nærvær i øyeblikket for kropp og sjel på yogamatta. Vi beveger oss rolig og mykt og gir kroppen mulighet til å våkne og komme i gang for dagen. Timene fungerer for så vel vante yogautøvere som for den nysgjerrige nybegynneren.

Yoga med Yin

Om ettermiddagen gir vi oss selv mulighet ril å avrunde og lande med nærvær og velvære igjen etter dagens aktiviteter. Timene har moment av myk flyt samt mer dyptgående innslag av Yin Yoga og Restorative Yoga. Timene fungerer for så vel vante yogautøvere som for den nysgjerrige nybegynneren.

Hvem kan delta?

Denne uka er for deg som liker yoga, uka passer alle fra nybegynnere til vante yogautøvere. Timene tilpasses alle nivåer. Våre sportshotell passer alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Reiser du alene? Med oss er du aldri alene. På et sportehotell er det alltid lett å finne treningskompiser og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndspåmelding kreves!

 

f

Rutiner for sikkerhet og trygghet på reisemålet
Endre reisefølge og tillegg til 48 timer før avreise
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

Info om uka

Pris: All trening den aktuelle uka er gratis og inkludert i prisen når du bestiller en reise til det aktuelle hotellet den uka. Merk at programmet starter på lørdagen, dagen før ankomst. 

Dato & hotell:
30. jan.- 6. feb. 2022, La Pared – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Christina Marsell
  • Hotell & topp treningsanlegg.

Bestill La Pared - powered by Playitas


Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Christina Marsell

Christina Marsell

Christina har mange års erfaring med trening og yoga. Hun har et holistisk syn på så vel mennesket som yogaen. Til vanlig er Christina adferds ekspert og coach. Christina bidrar til læring, utvikling og velvære på mange ulike måter. Christina har tidligere hatt eget yogastudio og er i dag en del av Team Yogalistic i Västerås.

Christina er utdannet innenfor Global Yoga i så vel Sverige som i Portugal. Christina underviser i yoga med inspirasjon av somatisk eller embodied yoga med fokus på tilstedeværelse og opplevelse i bevegelsene. Mottoet for Christinas timer er ’metta’ som er sanskrit for kjærlighetsfull vennlighet.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas