Yoga-uke med Christina

Christina besøker Apollo Sports - powered by Playitas og tilbyr en uke fylt med herlig yoga for alle. Hun vil gi deg muligheten til å øve på å få kontakt med hodet og kroppen samt oppleve hva yoga gjør for ditt nervesystem. Det spiller ingen rolle om du er en erfarne yogi eller om du aldri har prøvd yoga før. Hovedfokuset er å ha det bra i kropp og sjel og utvikle din yogapraksis gjennom å styrke din kropp og ditt indre.


Timebeskrivelser 

  • Morgen slow flow - er en bra start på dagen. Vi går gjennom hele kroppen med myke Hatha-øvelser og myk mini flow.
  • Yin yang yoga – er en kombinasjon der du både strekker kroppens bindevev (yin yoga) og styrker kroppens muskler og ledd (yang yoga. Vi starter med 30 minutters styrkende flow og går over til 30 minutters dyp strekk. Bli med og få mer energi, økt blodsirkulasjon og oksygenopptak, i tillegg til å forbedre forbrenningen og immunforsvaret.
  • Restorativ Yin – er og rolig og meditativ time der vi holder hver øvelse i 3-5 minutter. Dette er for å jobbe med kroppens bindevev. Du vil også få muligheten til stillhet, restitusjon og refleksjon. Hver time avsluttes med 10 minutters liggende meditasjon

Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Info om ukene

Pris: All trening disse ukene er inkludert i prisen når du bestiller en reise til respektive hotell den aktuelle uka.

Dato & hotell:

  • 17.-24. mars 2023, La Pared – powered by Playitas
  • 26. september-3. oktober 2023, La Pared – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Christina Widmark
  • Topp hotell & treningsanlegg

La Pared – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktøren og hotellet

 

 Christina Widmark

Christina Widmark

Christina Widmark er en sertifisert yogalærer med utdanning både fra Yogaplace og Senses i København. Hennes lære er bygger på i Tantrafilosofien. Hun elsker å dele sin entusiasme for mantraen, mudras og mytologi, samt å gi deg tydelige biomekaniske asana-instruksjoner. Hun strever alltid etter å tilby deg nye perspektiv i din yoga-praksis og i livet ditt. Hun er en snill og elskelig sjel og møter alle sine elever med dyp ærbødighet og takknemlighet.

Følg Christina på Instagram: @kloverbakken39

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas