Sertifisert yogalærerutdanning - 200h multi -style teacher training program

NYHET! I samarbeid med Satwik School of Yoga tilbyr vi komplett yogalærerutdanning på 200 timer sertifisert av Yoga Alliance. En trygg og stabil utdanning med erfarne og kunnskapsrike lærere hvor du får mulighet til å utvikle deg selv og dine evner for deretter å jobbe som yogalærer.

Når du er ferdig vil du være kvalifisert til å registrere deg hos Yoga Alliance som en RYT 200, hvilket gir deg en globalt anerkjent utdannelse. Riyas Babu, er en anerkjent indisk yogamester med internasjonal undervisningserfaring, leder programmet, og vil have fokus på yogafilosofi og meditasjon. På undervisningsplanen står tradisjonell lære og moderne vitenskapelige perspektiver. Denne kombinasjonen vil gi elevene en opplevelse av personlig utvikling og yogisk forståelse.


Dette vil du lære

 • Asana (Hatha, Ashtanga og Yin), sekvensering, justering, undervisningspraksis, mantralæring og anatomi
 • Filosofi: Forskjellige filosofier om hinduisme, Yoga Sutra, grunnleggende om Buddhisme, Meditasjon, Vitenskap og Spiritualitet, Grunnleggende om Ayurveda
 • Praktiske studier: Pranayama, Meditation, Asana-klasser, Undervisningspraksis, Tilpasning og Mantralæring, Kriyas og Bandhas

Fordeler ved dette 200 timers programmet:

 • Spesielt fokus på filosofi og historie
 • Integrerer Ayurveda i pensumet
 • Drevet av erfarne indiske lærere
 • Spesialdesignet vegetariske måltider
 • Stille og magisk beliggenhet på La Pared på Fuerteventura eller Porto Myrina på Limnos
 • Mulighet til å surfe
 • Fremtidig mulighet til å samarbeide med oss, da vi arbeider tett sammen med våre elever

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

For å delta på dette 200 timers kurset over fire uker, må du fylle ut bestillingsskjemaet, som du finner ved å klikke deg i den blå boksen til høyre. All undervisning og trening foregår på engelsk så det er viktig at du behersker engelsk godt. Du vil motta din endelige bestillingsbekreftelse 2-5 virkedager etter at du har fyllt ut skjemaet.

Ukas program

Uke 1:

07.30 Morgenmeditasjon og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frokost

11.30 Yogafilosofi

13.30 Lunsj

14.00 Mantralæring

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (annenhver dag)

18.00 Ettermiddagsmeditasjon

19.00 Middag

20.30 Chanting (varierer)

 

Uke 2:

07.30 Morgenmeditasjon

08.30 Ashtanga vinyasa

10.00 Yogafilosofi

13.30 Frokost

14,00 Anatomi, justering og finpussing

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (annenhver dag)

18.00 Ettermiddagsmeditasjon

19.00 Middag

20.30 Chanting (varierer)

 

Uke 3

07.30 Morgenmeditasjon og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frokost

11.30 Undervisningsteknikker og praksis

13.30 Lunsj

14.00 Undervisningspraksis

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (annenhver dag)

18.00 Ettermiddagsmeditasjon

19.00 Middag

20.30 Chanting (varierer)

 

Uke 4

07.30 Morgenmeditasjon og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frokost

11.30 Kriyas og Bandhas

13.30 Lunsj

14.00 Undervisningspraksis

16.00 Hatha Yoga/ Yin Yoga (annenhver dag)

18.00 Ettermiddagsmeditasjon

19.00 Kveldsmeditasjon

20.30 Chanting (varierer)

En dag hver uke vil det være en fridag, så du kan utforske hotellet og det øvrige sportstilbudet, eller du kan dra på en utflukt.

Info om uka

Pris fra: 29 998,-

Dato & hotell:

6. januar-3. februar 2023, La Pared - powered by Playitas

 Dette er inkludert i reisen:           

 • Yoga retreat 200 timer
 • Fly tur/retur
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje 20 kg + håndbagasje
 • Transport tur/retur
 • Del i dobbeltrom*
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé)
 • Hotell & treningsresort i toppklasse

Bestill La Pared – powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktørene

Riyas Babu er glødende engasjert og har masse kunnskap om de forskjellige aspekter av yogapraksis. Han har trent og instruert i mange land og har nesten 20 års erfaring med yoga. Riyas Babu lever av å undervise i yoga - og han er god til det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India. Riyas har også arbeidet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Han er grunnleggeren av ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Riyas vil være med som lærer på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar

Sujeesh Jayakumar er en innsiktsfull instruktør med en stor lidenskap for yogaøvelser. Han har blitt trent av mange forskjellige mestre i India i over ti år og begynte å dele sin egen kunnskap for 5 år siden. Sujeesh har en allsidig undervisningsstil utviklet ved å blande forskjellige stilarter av asana-praksis i tillegg til Kalari og pusteteknikk. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har en medmenneskelig måte å kommunisere på. Han har 5 års undervisningserfaring med internasjonale studenter på forskjellige skoler i India.

Han er sertifisert Yoga alliance-lærer og har kunnskap om ayurveda. Han deler all sin kunnskap i sine klasser, som passer for alle uansett nivå.

Sujeesh vil undervise på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Manoranjan Chand

Manoranjan Chand

Manoranjan Chand er en dedikert yogalærer som deler sin kunnskap om Patanjali Yoga. Han er født i Orissa og hadde fra barnsben av et sterkt ønske om å finne meningen med livet. I den lille landsbyen han kom fra fant han ikke de mulighetene han ønsket. Under dramatiske omstendigheter, da han var 16 år, herjet en syklon i Orissa og han forlot landsbyen på jakt etter svar.

Han endte opp i New Delhi og måtte kjempe for å overleve under umenneskelige forhold med fattigdom og slaveri. Dette ga han en verdifull lærdom. Etter et tilfeldig møte med en generøs reisende besluttet han å flytte til Kerala. Dette var begynnelsen på hans yogiske reise. Han begynte helt på bunn med å lage mat til yogaskoler og langsomt fant han veien til ayurvedi og til slutt yoga shalaer.Timene er preget av hans personlige opplevelser. Han har aldri sluttet å lære og finner enhver mulighet til å finpusse sin kunnskap med sertifiseringer og grader innenfor sitt felt. Han er en ledestjerne med nesten 10 års undervisningserfaring og har undervist rundt omkring i hele verden.

Manoranjan skal undervise på alle kurs og retreats høsten 2022.

Mahendra Ji

Mahendra Ji er født og oppvokst i Etah (U.P.), en by nærme Shankasya (Shakisha), et kjent buddhistisk sted. I sin skolegang på Gautam Buddha Inter College ble Mahendra Ji oppfordret til å utforske yoga.

Mahendra Ji brøt opp fra de opprinnelige planene med eksamen og videreføring av familiebedriften, forlot hjemmet og reiste til Haridwar for å følge sitt kall. Han fulgte ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, og avsluttet Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Deretter tok han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Han ønsket å spesialisere seg i Ayurveda og gjennomførte et 6 måneders sertifisering i Ayurveda.

Han kvalifiserte seg til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Siden juli 2016 har Mahendra Ji vært tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans spesialiseringer er Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Som han selv sier: ’En dråpe erfaring og følelse er bedre enn hundre teorier.’

Mahendra Ji skal undervise på alle kurs og retreats vinteren 2023. 


Hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas