Yoga & SUP – med Sofie Simonsson

Denne uka kommer yoga- og surfedronningen Sofie Simonsson til nybygde Mondo Boutique Porto Plomari! Hun byr på herlige og styrkende yogatimer. Sofie er først og fremst kjent for sine medaljer i  Europa mesterskapet i SUP surfing (Stand Up Paddle Board ) i 2016 & 2017. Hun er landslagssurfer på SUP-landslaget og team rider for Blue Planet SUP. Men det er i første omgang pga. yogaen hun gjester Porto Plomari, men også for å lære deg SUPe på flatt vann (ingen bølger her!). Denne uka blir det ett fokusområde i hver yogatime, og dette får gjennomsyre kropp og sjel med bevegelse, musikk og ord fra hjertet.

Yoga-timene passer for alle, det handler om deg og din kropp. – «Jeg tror på balanse i både kropp og sjel. Mine timer er inspirert av mennesker jeg har møtt rundt omkring i verden og yoga timer jeg har deltatt på. Jeg tar med meg de elementene jeg liker og deler de med deg.» 

Noen dager tilbyr vi Prøv SUP/ introduksjons kurs og andre innslag av SUP som for eksempel soloppgangs SUP mm. (se program).

Dessuten tilbys det flere andre aktiviteter. Spill paddel-tennis, tren funksjonelt, ta en økt i treningsrommet, legg ut på fjelltur eller ta en løpetur.


Program

Programmet med eksakte tider presenteres i sin helhet på Porto Plomari sammen med det ordinære treningsprogram. Det er ikke nødvendig med påmelding til yogaen. Dog kreves påmelding til SUP, pga. et begrenset antall SUPer. Påmelding på plass.

Ukeprogram 22.-28. juni         Ukeprogram 29. juni – 5. juli

Timebeskrivelse

 • Morning Yoga: Vi starter dagen med å sette i gang kroppen i en herlig flow.
 • Slow flow Yoga: Vi forblir i visse posisjoner en lengre stund for å komme til dypere inn i kroppen og med langsomme bevegelser skifter vi fra en posisjon til en annen. 
 • Morning Yoga and Meditation: Vi starter dagen med å sette i gang kroppen i en herlig flow og avslutter med en lengre meditasjon.
 • Vinyasa flow: En time der vi beveger oss dynamisk som i en dans til pusten vår.
 • Yoga lower body: Vi fokuserer på kroppens nederste del og går dypt inn på hofter, rompe og bein. 
 • Yoga upper body: Vi fokuserer på kroppens øverste del og går dypt inn i skuldre, skulderbladene, ryggen og bryst.
 • Sunrise Yoga: Vi ønsker solen og den nye dagen velkommen med solhilsen.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert i reisens pris. Bestill bare reise med oss til hotellet denne uka.

Dato: 

 • 21. juni til 28. juni 2020
 • 28. juni til 5. juli 2020 

Hotell: 

 • Mondo Boutique Porto Plomari

Dette er inkludert:

 • All trening er gratis 
 • Profesjonell gjesteinstruktør
 • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
 • For alle nivåer - alle kan delta
 • Trening, sol og samvær

 

Bestill

Se alle treningsuker og gjestetimer

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening er gratis for deg som bor på Porto Plomari. Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen din! Ingen forhåndsbestilling trengs for å delta på timene.


Hvem kan delta? For hvem passer Porto Plomari?

Våre Mondo Boutique-hotell kan kanskje best beskrives med ord som vennskap eller kjærlighet, et naturlig sted der du kan puste ut. Med respekt og kjærlighet til landet har vi skapt et sted der design forenes med genuine, lokale element. Fra kjøkkenet serveres tradisjonelle matretter med moderne vri, laget på lokalproduserte råvarer.  I baren ligger vinen til kjøling og musikken får deg til å slappe av, eller kanskje får du lyst til å danse. Hotellet er ditt mål for reisen.

Reiser du alene? Med oss er du aldri alene. På et sportshotell er det alltid lett å finne treningspartnere og likesinnede, uansett om du reiser alene, som par, med venner eller som familie. Bli med på en fullspekket ferie- og treningsuke der du deltar på det du liker, tester noe nytt når du vil eller bare tar det med ro en dag. Uansett hvem du er vil du trives på Porto Plomari!

 

Om Sofie Simonsson

På sin reise rundt i verden oppdaget Sofie yoga og surf. I dag er de hennes store lidenskaper. Hun har Australia som base og derfra reiser hun rundt i verden og konkurrere i surfing. Hun er yogainstruktør i Sverige, på Kanariøyene, i Mexico og i Australia. Hennes to lidenskaper er en vakker kombinasjon for kropp og sjel. De har en sterk kobling til hverandre, viktigheten av pusten, kroppskontroll og kontakten med sjelen, ditt indre.