Yoga & Meditations Retreat

NYHET! I samarbeid med Satwik School of Yoga (India) tilbyr vi retreats med varighet en uke på La Pared - powered by Playitas. Under ledelse av yogaguruen Riyas Babu får du mulighet til en ukes pause fra hverdagens rutiner og plikter. Bli med på et 50-timers yoga retreat for å gi kropp og sjel en ny start i varme og vakre omgivelser.


Om uka

Denne uka, som holdes av erfarne indiske yogalærere, er utviklet til å hjelpe deltakerne med å integrere kunnskapen om yoga i det daglige livet. Vi vil praktisere tradisjonell Hatha yoga eller Ashtanga Yoga, pusteteknikk, Asana (fysisk praksis), samt meditasjon. Det vil bli mulighet for å se nærmere på de filosofiske aspekter av yoga i de ukentlige workshopene, om du har et ønske for å forstå yoga, mer som en fysisk praksis.

Vår Yin-undervisning om kvelden vil fokusere på rolige bevegelser og holde de ulike stillingene lengre slik at kropp og sjel skal få slappet av. Det vil bli mulighet til å gjøre yoga og meditasjon på stranda for virkelig å få mest mulighet ut av den nydelige naturen.

Denne retreaten passer for alle uansett erfaring og kondisjonsnivå. Noen av de kjente fordelene med yoga er at det reduserer kroppssmerte, øker fleksibiliteten og styrken samt får en bedre regulering av det følelsesmessige forhold i kroppen.


Slik ser en dag ut

7.30 Meditasjon og Pranayama 

9.30 Frokost

11.30 Yoga Chats (3 dager, lære om yoga og fordeler)

13.00 Lunsj 

16.00 Yin Yoga (60 minutter)

17.00 Meditasjon (30 minutter)

19.00 Middag

En dag vil vi ha yoga og meditasjon på stranda (det kan bli endringer i programmet).


Fordeler med å delta på yoga retreat

 • Avslappende og forfriskende
 • En lærerik opplevelse
 • En mulighet til å ta en ”time-out” fra et hektisk liv
 • Et solrikt sted som booster D-vitamin-innholdet i kroppen
 • Avstressende
 • Kropp og sjel i balanse

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

For å delta på denne 50 timers retreaten over fire uker melder du deg på ved å fylle inn bestillingsskjemaet som du finner ved å klikke i den blå boksen til høyre. All undervisning og trening foregår på engelsk så det er viktig at du behersker engelsk godt. Du vil motta din endelige bestillingsbekreftelse 2-5 virkedager etter at du har fyllt ut skjemaet.

Info om uka

Pris fra: 8 998,-

Dato & hotell:

 • 20.-27. januar 2023, La Pared - powered by Playitas - stengt for påmelding
 • 27. jan-3. feb 2023, La Pared - powered by Playitas stengt for påmelding

Dette er inkludert i reisen:           

 • Yoga retreat 50 timer
 • Fly tur/retur
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje 20 kg + håndbagasje
 • Transport tur/retur
 • Del i dobbeltrom*
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé)
 • Hotell & treningsresort i toppklasse

Stengt for påmelding!

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktørene

Riyas Babu er glødende engasjert og har masse kunnskap om de forskjellige aspekter av yogapraksis. Han har trent og instruert i mange land og har nesten 20 års erfaring med yoga. Riyas Babu lever av å undervise i yoga - og han er god til det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India. Riyas har også arbeidet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Han er grunnleggeren av ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Riyas vil være med som lærer på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar

Sujeesh Jayakumar er en innsiktsfull instruktør med en stor lidenskap for yogaøvelser. Han har blitt trent av mange forskjellige mestre i India i over ti år og begynte å dele sin egen kunnskap for 5 år siden. Sujeesh har en allsidig undervisningsstil utviklet ved å blande forskjellige stilarter av asana-praksis i tillegg til Kalari og pusteteknikk. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har en medmenneskelig måte å kommunisere på. Han har 5 års undervisningserfaring med internasjonale studenter på forskjellige skoler i India.

Han er sertifisert Yoga alliance-lærer og har kunnskap om ayurveda. Han deler all sin kunnskap i sine klasser, som passer for alle uansett nivå.

Sujeesh vil undervise på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Mahendra Ji

Mahendra Ji er født og oppvokst i Etah (U.P.), en by nærme Shankasya (Shakisha), et kjent buddhistisk sted. I sin skolegang på Gautam Buddha Inter College ble Mahendra Ji oppfordret til å utforske yoga.

Mahendra Ji brøt opp fra de opprinnelige planene med eksamen og videreføring av familiebedriften, forlot hjemmet og reiste til Haridwar for å følge sitt kall. Han fulgte ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, og avsluttet Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Deretter tok han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Han ønsket å spesialisere seg i Ayurveda og gjennomførte et 6 måneders sertifisering i Ayurveda.

Han kvalifiserte seg til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Siden juli 2016 har Mahendra Ji vært tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans spesialiseringer er Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Som han selv sier: ’En dråpe erfaring og følelse er bedre enn hundre teorier.’

Mahendra Ji skal undervise på alle kurs og retreats vinteren 2023. 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas