Yoga & mindfulness med Solpust

Bli med på en herlig uke til vakre Lanzarote der du bare tar vare på deg selv! Vi er to erfarne kursholdere som inviterer til fem dager med mindfulness og yoga. Et pusterom i hverdagen der du får ladet batteriene og lærer mange gode teknikker.

Yogaen blir tilpasset hver enkelt sine forutsetninger. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Om du har skader, plager, er stiv eller utrent, er dette absolutt ingen hindring for å utføre denne typen yoga. Vi har fokus på å puste dypt, tilstedeværelse i kroppen, løse opp i spenninger, strekke oss, hvile godt og dypt. 

Dette er mindfulness (oppmerksomhetstrening)

En type mental trening som handler om å være oppmerksomt tilstede i her og nå, og ikke i fremtid eller fortid. Tilstanden mindfulness oppnås ved å rette oppmerksomheten mot det som hender i dette øyeblikket, med en holdning preget av åpenhet og nysgjerrighet. Jevnlig praktisering av mindfulness kan lede til redusert stress, økt konsentrasjon, bedre håndtering av vanskelige følelser, smertelindring, redusert avhengighetsdannende adferd, bedre yteevne enten det gjelder arbeid, idrett eller læring, større aksept for seg selv og andre, økt evne til å lede seg selv der en ønsker, bedre søvnkvalitet og generelt økt livskvalitet. 

Yoga

Yogaen som det blir undervist i, stammer fra  Kundaliniyoga, Klassisk yoga, MediYoga og Restorative Yoga.

Gjennom yogiske øvelser, bevisst pust og meditasjon så gir vi oss selv mulighetene til å justere oss selv og komme i full balanse, i vår fysiske kropp, i følelsene våre, både mentalt og sjelelig. Yogaene har en direkte styrkende effekt på nervesystemet, balanserer det endokrine kjertelsystemet, renser kroppen og roer sinnet. Du gjør øvelsene med den kroppen du har. Ingenting er feil. Tilpasninger blir gitt underveis, og en kan gjøre de fleste av øvelsene sittende på stol. Vi har som oftest øynene igjen når øvelsen er blitt instruert og en er i gang. Da fokuserer du på deg selv, og sammenligner deg ikke med de andre i rommet.

Yoga Nidra: er en form for guidet meditasjon. Vi roer ned den ofte masende hjernen slik at det blir lettere å komme i kontakt med følelsene og dype overbevisninger i underbevisstheten.Når en går inn i en tilstedeværende mindful oppmerksomhet i kroppen, så kan energien og systemene i kroppen komme i en  dyp avslappet tilstand og ein kan frigi stress og spenninger. Det blir sagt at en time med yoga nidra er likeverdig med fire timer med god søvn.

"Å bade i havet mens vi ser den rødoransje solen komme opp. Det myke sjøvannet mot kroppen, lyden av bølgene, synet av solen, himmelen og fjellene.
Sanseopplevelsene og tilstedeværelsen blir større gjennom praktisering av mindfulness. En kan oppnå større ro og indre glede. Yoga gjør deg mer tilstede i kroppen, løser opp i spenninger og gir større livskvalitet."

 

Se programmet

 

f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

Yoga & mindfulness

Dato: 22. - 29. januar 2022

Avreise: Oslo

Pris fra kr 12 998,- per person.

Dette er inkludert:

  • Alle timer/ leksjoner
  • Del i toromsleilighet
  • Frokost på hotellet
  • Mat på flyet
  • 1 Innsjekket bagasje
  • Transport på reisemålet

Mot tillegg:

  • Reiseforsikringer
  • Avbestillingsbeskyttelse
  • Enkeltrom, tillegg 3 595,-

Husk å ta med yogamatte og pledd!

Lurer du på noe?

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Til bestillingsskjema


Om instruktørene

Aud Amiti Myhre

Aud Amiti Myhre

Aud er ukens yogainstruktør. Hun har sin yogautdannelse fra The Kundalini Research Institute (KRI), og er en internasjonalt sertifisert lærer i Kundaliniyoga nivå en og to. Hun er tilleggsutdannet i Yoga Nidra og Restorative yoga fra Atman Yoga School. Hun har mer enn 25 års erfaring innen meditasjon, klassisk yoga og Kundaliniyoga. De siste åtte årene har hun undervist i Kundaliniyoga, Restorative yoga og Yoga Nidra.

Til daglig jobber hun som faglærer i praktisk-estetiske fag, videreutdanning i spansk og helseledelse. Arbeidet i barnevernet med psykiatri og rusutsatte ungdommer i ti år.

Linda Egelandsdal Kongestøl 

Linda Egelandsdal Kongestøl 

Linda er ukens instruktør i mindfulness. Hun er utdannet førskolelærer ved Høgskulen Stord Haugesund. Familieterapeut ved Diakonhjemmet høyskole i Oslo. Sertifisert kursleder i PREP via Modum Bads senter for familie og samliv. Utdannet instruktør i Mindfulness Via Huma Nova (Katarina Lundblad).

Hun er også Sertifisert kursleder i Circel of Security Parenting Training (COS). Videreutdanning i Emosjonsfokusert familieterapi og foreldreveiledning. Har mange års erfaring med samtaler med barn, ungdom og voksne, både i privat bedrift og i ulike offentlige instanser. Samtidig flere års erfaring med mindfulnesskurs for bedrifter og private grupper.


Hotellet

Costa Sal

Costa Sal er et hyggelig hotell i Matagordaområdet hvor våre gjester setter pris på den høye standarden og den koselige stemningen. Fra hotellet er det gangavstand til både sentrum og stranda, hvilket gjør det enkelt å variere mellom sol, bad og shopping. Under oppholdet bor du enten i leilighet eller samler hele familien i en romslig treroms villa i den frodige hagen.

Les mer om hotellet >>