Bli med og tren yoga med vår dyktige gjesteinstruktør Tove Lier. Tove elsker mangfold, er opptatt av folkehelsa og vil at alle skal nyte godt av yoga og alt det gode yoga kan gi. Tove underviser et bredt spekter av ulike yogaretninger, så om du er helt ny innenfor yoga eller om du har trent mye yoga før, vil du finne noe som passer for deg!  


Timebeskrivelser 

Yinyasa: Dette er Yinyoga og myk hathayoga i skjønn forening. Her blir du invitert til en nydelig, rolig yogapraksis med myke yogasekvenser som har som mål å få kontakt, slippe stress og spenninger og å myke opp fra innsiden. Her er det ingen stående posisjoner. Bli med på denne myke, gode yogapraksisen der du gir deg selv en pause fra alt som skjer på utsiden, får kontakt og lagrene fylles opp igjen.

Viryayoga: Viryayoga er bygget opp i et dynamisk yogasystem for å gi kropp og hode en helhetlig praksis. Den ene yogaposisjonen bygger på den andre innenfor hver modul og modulene bygger på hverandre. Vi har alltid et biomekanisk tema for å sørge for en sikker praksis, og med yogafilosofi som en nydelig innpakning, blir dette så mye mer enn bare trening. Avsluttes med deilig avspenning.

YogaFlow: YogaFlow er en herlig Vinyasayoga hvor vi beveger oss fra yogaposisjon til yogaposisjon i flyt med pusten. Det blir deilige strekker og styrkebyggende øvelser med fokus på bevegelse og flyt med bevegelse og flyt med pusten. Avsluttes med nydelig avspenning. Den grunnleggende ideen er å tilby yoga på en god måte så vi finner godhet, styrke og glede i kropp og sinn.

Myk yoga: Myk yoga er like godt som en god start på dagen som en god avslutning på dagen. En helhetlig vinyasa yogapraksis med myke bevegelser der fokus er å være i en god flyt fra start til slutt. 

Globalyoga: Global Yoga er en utviklende personlig yogaform tilrettelagt for 2000-tallets menneske, der fysiske utfordringer veves sammen mentale intensjoner. Teknikker fra både øst og vest blandet sammen i denne klassen med fokus på lekenhet, flyt og tilstedeværelse. 

Yoga Nidra: Yoga Nidra kalles også yogisk søvn. Her ligger du helt stille på matten.og nyter en guidet Yoga Nidra. Det er ikke bare avspenning, men også en form for bevissthet. En Yoga Nidra praksis kan tilsvare 2-3 timers dyp søvn. 15-20 min - legges ofte inn på slutten av en annen time.

Meditasjon: Noen av yogaklassene starter eller avsluttes med 10-15 minutters meditasjon.

 

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Tove er inkludert. Bare bestill reisen med oss til respektive hotell den aktuelle uka og bli med på treningen.

Avreise fra Oslo

Dato & hotell:

  • 17.-24. februar 2023, La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura
  • 8.-15. mai 2023, Sivota Retreat – powered by Playitas, Sivota

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Tove Lier 

  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill La Pared – powered by Playitas

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren og hotellene:

 

Tove Lier

Tove Lier

Tove Lier har vært en formidler og motivator av trening og treningsglede i mer enn 20 år. Yogainteresse oppsto for 15 år siden, og etter mange års undervisning for SATS og andre treningsskjeder, har hun nå sin egen yogadrift med yogakurs i hjembyen  Fredrikstad. 

Yogautdannelsene kommer fra blant annet Nordiska Yogainstitutet, Globalyoga og Ishtayoga. Hun underviser på festivaler og andre events i Norge og Sverige i sommerhalvåret. Tove elsker mangfold, er opptatt av folkehelsa og vil at alle skal nyte godt av yoga og alt det gode yoga kan gi. Derfor underviser Tove forskjellige typer yoga. Noe for enhver smak. Med inspirasjon fra ulike reiser og møter med likesinnede mennesker rundt om i verden, er visjonen å skape en trygg og inspirerende opplevelse med fokus på tilstedeværelse, balanse og mye kjærlighet; både til seg selv og de omkring.  

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas