Yoga, HIIT & boksing

Sophie Langkjær

Bli med Sophie til ett av våre sportshotell og trene yoga, HIIT og boksing. I løpet av uka får du teste forskjellige former for yoga, trena hjertet i pulsøkende HIIT-økter og utfordre koordinasjonen i Sophies timer i mosjonsboksing. Alle kan delta, uansett nivå og erfaring. 


Timebeskrivelser

Vinyasa- timene er lekne, kreative, svette og de vil definitivt gi deg en oppløftende følelse i kroppen.

Yin og meditasjon er rolige timer for å få deg å føle deg myk, avslappet og nær din egen kropp og sjel. Hun underviser i utfra et kinesisk medisinperspektiv.

Mandala vinyasa starter med yin, går over til en yang-øvelse og avsluttes med yin før Shavasana. Disse timene vil handle om ett av de fire elementene - ild, luft, jord eller vann. Elementene er knyttet til anatomiske kroppsdeler. Vi vil bevege oss 360 grader rundt matta. Det blir mange repetisjoner som legger til rette slik at du kan komme inn i en meditativ tilstand, der pust og bevegelse blir ett.

Slow flow Sophies langsomme flyt-timer er veldig intuitive. Det er som en myk vei inn i kroppen der det vil være rom for deg til å oppdage alle de delene av kroppen som er henger sammen med pusten. Det kan også bli mindre innslag av yin og meditasjon i denne timen.

HIIT timene er i hovedsak basert på øvelser med kroppsvekt. Timene vil bestå av Tabata-blokker på 4 minutter og HIIT-blokker på 12 minutter

Mosjonboksning er en time der du vil bli utfordret fysisk og sannsynligvis også mentalt. Du vil jobbe med ulike slag i kombinasjon med kondisjonsintensive øvelser. Sophie er også litt av en teknikk nerd, så det kommer også til å være fokus på den tekniske delen av boksingen, avhengig av hvilket nivå du allerede befinner deg på.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka.

For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i i prisen når du bestiller opphold på respektive hotell den aktuelle uka for gjestetreningen.

Datoer:

8.-15. des 2023

1.-8. mars 2024

Hotell: La pared - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:              

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill La Pared - powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]  

 


Om instruktøren

Sophie Langkjær

Sophie Langkjær

Sophie har alltid elsket å bruke kroppen. Da hun startet sin yogareise for 7 år siden oppdaget hun at yogaen ga henne noe som ingen annen bevegelsestrening hadde gitt henne før – en ro i både kropp og sjel.
Hon er utdannet sykepleier og mener at yogaen gir henne en spesiell evne til å beholde roen i situasjoner der det trengs.
Sophie tok sin første yogalærerutdannelse i 2018 og har undervist i ukesvis siden den gang. Hun har en stor lidenskap for yogaen og hun elsker å inspirere andre til å bli en bedre versjon av sig selv. Hun er en rolig og genuin lærer og det er viktige for henne å få elevene til å føle seg trygge på matta og at de har med seg en letthet og forlater hennes timer med mer kunnskap om seg selv og en bedre selvfølelse.

Les mer om Sophie på hennes hjemmeside: www.wyldspirityoga.com

Følg henne på instagram: https://www.instagram.com/wyldspirityoga


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas