Yoga for surfers – and non surfers!

Denne uka kommer yoga- og surfedronningen Sofie Simonsson til La Pared – powered by Playitas. Hun byr på herlige og styrkende yogatimer. Sofie er først og fremst kjent for sine medaljer i Europa mesterskapet i SUP surfing (Stand Up Paddle Board ) i 2016 & 2017. Hun er landslagssurfer på det svenske SUP-landslaget og team rider for Blue Planet SUP. Men det er først og fremst for yogaen det kommer til å handle om denne uka – kropp og sjel med bevegelse etter musikk og ord fra hjertet.

Yoga-timene passer for alle, det handler om deg og din kropp. – «Jeg tror på balanse i både kropp og sjel. Mine timer er inspirert av mennesker jeg har møtt rundt omkring i verden og yoga timer jeg har deltatt på. Jeg tar med meg de elementene jeg liker og deler de med deg.» 

Timebeskrivelse

 • Morning Yoga: Vi starter dagen med å sette i gang kroppen i en herlig flow.
 • Slow flow Yoga: Vi forblir i visse posisjoner en lengre stund for å komme til dypere inn i kroppen og med langsomme bevegelser skifter vi fra en posisjon til en annen. 
 • Morning Yoga and Meditation: Vi starter dagen med å sette i gang kroppen i en herlig flow og avslutter med en lengre meditasjon.
 • Vinyasa flow: En time der vi beveger oss dynamisk som i en dans til pusten vår.
 • Yoga lower body: Vi fokuserer på kroppens nederste del og går dypt inn på hofter, rompe og bein. 
 • Yoga upper body: Vi fokuserer på kroppens øverste del og går dypt inn i skuldre, skulderbladene, ryggen og bryst.
 • Sunrise Yoga: Vi ønsker sola og den nye dagen velkommen med solhilsen.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert i reisens pris. Bestill bare reise med oss til hotellet denne uka.

Dato: 

 • 9.- 16. desember 2022

Avreise fra Oslo

Hotell: 

 • La Pared – powered by Playitas

Dette er inkludert:

 • All trening med gjesteinstruktøren
 • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
 • Trening, sol og samvær

Bestill reise til La Pared – powered by Playitas

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren og hotellet

 

Sofie Simonsson

Sofie Simonsson

På sin reise rundt i verden oppdaget Sofie yoga og surf. I dag er de hennes store lidenskaper. Hun har Australia som base og derfra reiser hun rundt i verden og konkurrere i surfing. Hun er yogainstruktør i Sverige, på Kanariøyene, i Mexico og i Australia. Hennes to lidenskaper er en vakker kombinasjon for kropp og sjel. De har en sterk kobling til hverandre, viktigheten av pusten, kroppskontroll og kontakten med sjelen, ditt indre.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas