Yoga med Esther Sorgenfrei fra Wakeful Heart

Velkommen til en herlig uke med erfarne Esther Sorgenfrei fra Wakeful Heart. Opplev fordyping i Zen, mindfulness og yoga der kropp, sinne og sjel er i fokus! Vi trener yoga for å få styrke og smidighet i kroppen samt meditasjon i form av Zen og mindfulness for å få ro, plass og glede i sinnet og sjelen.


Timebeskrivelser

Wakeful Heart Yoga er inspirert av Iyengar yoga med fokus på core, styrke og smidighet. Instruksjonene er enkle og nøyaktige og vi øver på kroppsbevissthet og kontakt. Timen starter med å fokusere på pusten og vekke kroppen, og avsluttes med avslapping. Posisjonene tilpasses individuelt.

Wakeful Heart Restorative Yoga er en yogatime med fokus på ro der vi er lenger i hver posisjon.

Wakeful Heart Flow Yoga er en yogatime der yogaposisjonene er koblet til pusten og vi beveger oss dynamisk gjennom posisjonen.

Mindfulness er øvelser i å ha en bevisst holdning, som er nysgjerrig, åpen, interessert og ikke-dømmende. Vi trener på dette gjennom kroppsskanningsmeditasjon, sittende og gående meditasjon.

Zen meditasjon handler om nærvær her og nå samt være bevisst det som skjer i sinnet, kroppen og i livet. Zen fokuserer spesielt på at det ikke finnes noe annet "sted" vi skal være. Zen trener oss i å være akkurat her og nå, støttet av en sterk, tydelig og kjærlighetsfull oppmerksomhet.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i i prisen når du bestiller opphold på respektive hotell den aktuelle uka for gjestetreningen.

Dato & hotell:

29. des. 2023-5. jan 2024 på La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura.

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:              

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill La Pared - powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]  


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka.

For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  


Om instruktøren

Esther Sorgenfrei Blom

Esther har i snart 25 år drevet med yoga, meditasjon, Zen og mindfulness, både privat og profesjonelt. Hun er sertifisert instruktør i Iyengar Yoga fra B. K. S. Iyengar Yoga Center og sertifisert instruktør i Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) fra Danish Centre for Mindfulness, Aarhus Universitet. Siden 2016 har Esther studert Zen og leder den danske grenen av Boundless Way Zen. Hun er legitimert psykolog, 49 år, mamma til Lærke 17 år og gift med Nikolaj.

"Trening, være seg det er yoga, bare trening eller pilates er det mitt pusterom og der jeg gir meg selv omsorg og opprettholder en god balanse i et meget aktivt liv. Gjennom kontakt med kroppen, daglig meditasjon, silent retreats flere ganger i året samt bruk av mindfulness både privat og på jobb kan jeg med hånden på hjertet si at jeg ”walk my talk.” Jeg etterstreber at min undervisning i mindfulness, Zen og yoga skal flettes sammen med det det daglige livet. Jeg liker særlig godt det kreative som ligger i å undervise mange forskjellige mennesker i alle aldre. Alle er velkommen til mine timer". Du kan lese mer om Esther her.

 

 


Hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas