Yoga, Core and HIIT

Bli med på en morsom treningsuke på vårt treningshotell La Pared, på Fuerteventura! Denne uken får vi besøk av gjesteinstruktør Amanda Holgersen. På programmet står yoga, core, HIIT, Aqua yoga og dansetimer.   


Gruppetimebeskrivelser

Morning yoga: Vi vekker kroppen på en harmonisk måte og starter dagen sammen.

Core: En time for deg som vil styrke kroppens kjernemuskulatur og utfordres med nye core-øvelser.

Aqua: Den morsomste timen! Vi trener sammen i bassenget med musikk som gir treningsglede.

HIIT: Den perfekte timen for deg som vil utfordreres og presses! Vi jobber i høyintensive intervaller med både styrke og kondisjonsøveleser. Du kan selvsagt selv velge hvilket nivå du ønsker å trene på.

Circuit: En herlig stasjonsbasert sirkeltime for hele kroppen. Passer alle nivåer.

Dance Fitness: Her får du gratis kondisjonstrening samtidig som vi danser og får opp pulsen. En skikkelig feel good-time!

Se ukesprogrammet her

Merk at det kan forekomme endringer i ukesprogrammet. 

Om treningsuken:

Dato: 1. – 8. mars 2020 

Hotell: La Pared, Fuerteventura

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur + hotellopphold
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
  • All trening
  • Profesjonelle trenere
  • Trening, sol og nye bekjentskaper

Bestill La Pared

 

Spørsmål? Send oss en e-post!

Se alle treningsuker her


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Du bestiller hotellet i den aktuelle uken treningsuken pågår. Klikk på knappen "Bestill La Pared" til høyre og velg uken for yogauken for å bestille. All trening er gratis for deg som bor på La Pared. Ingen forhåndspåmelding kreves for å delta på timene.

Hvem kan delta? For hvem passer La Pared?

La Pared passer for alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil, men som samtidig ønsker å koble av i herlige omgivelser. Reiser du alene? Med oss er du aldri ensom. På et treningshotell er det alltid enkelt å finne en treningskompis og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie. Bli med til La Pared for en aktiv ferie hvor du deltar på det du ønsker, prøver noe nytt eller bare tar det rolig. 

Amanda Holgersen

Om Amanda Holgersen

Amanda har jobbet som instruktør i Gøteborg i mange år. Hun har tidligere jobbet flere sesonger som treningsinstruktør på våre konsepthotell. I løpet av timene til Amanda kan du glede deg til mye latter og treningsglede.