Workout Week

Johanna Prim

NYHET! Bli med på en treningsuke fylt til randen med herlige treningstimer. Vår gjesteinstruktør Johanna er en utdannet innen hele sju av Les Mills konsept, og kommer til å guide deg gjennom en herlig uke med alt fra høyintensiv BODYATTACK, energisk BODYSTEP og roligere BODYBALANCE. 

Er du ute etter en feriereise der du kan holde formen mens du ferierer, og delta på kvalitative og varierte treningstimer? Bli med til La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura i desember. Du velger hvor hardt du tar i, bare strekke ut musklene etter en dag på surfebrettet eller fylle på energilagrene til herlig musikk så finnes det en time for deg.


Timebeskrivelser

BODYATTACK er en kondisjonstime som utfordrer og utvikler styrke, kondisjon og utholdenhet. Denne høyintensive timen kombinerer atletiske aerobic-inspirerte bevegelser med styrke og stabiliseringsøvelser, alt til heftig musikk full av energi. Passer for alle uansett treningsbakgrunn. (45 min)

LES MILLS SPRINT er en 30-minutters intervalltrening med høy intensitet (HIIT) der man bruker en innendørssykkel for å oppnå raske resultat. Det er en kort, intensiv treningsstil der spenningen og motivasjonen kommer fra å tøye dine fysiske og mentale grenser. Du trenger ikke være syklist for å delta. 

LES MILLS GRIT STRENGTH er en 30-minutters intervalltreningstime med høy intensitet (HIIT), designet for å forbedre styrke, kondisjon og bygge muskler. I denne treningstimen brukes vektstang, vekter og kroppsvektøvelser for å sprenge alle større muskelgrupper. LES MILLS GRIT Strength tar banebrytende HIIT og kombinerer det med kraftfull musikk og inspirerende trenere som er på gulvet med deg for å motivere og pushe deg til å komme i form og det raskt.

LES MILLS BODYSTEP er en funksjonell step-time for hele kroppen der du får mulighet til å utfordre kondisjon og beinstyrke (rumpe/lår). Opplegget er enkelt så det er lett å følge med på fra starten av. Du tilpasser treningsintensiteten og øvelsene til dine behov, du kan kjøre kroppsvekt eller øke intensiteten gjennom å bruke vektskiver til visse øvelser. (60 min)

LES MILLS BODYBALANCE er en blanding av Yoga, Tai Chi og Pilates. Nøye strukturerte serier med bevegelser og posisjoner med kontrollert pust til moderne musikk. Timen gir deg bedre fleksibilitet, balanse og styrke. Timen avsluttes med avslapping/meditasjon. (45 min)

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT er en time med fokus på styrke og på å bygge muskler, hypertrofi samt å skape muskelkraft. Et konsept der klassisk styrketrening møter gruppetreningens fordeler. Tenk deg styrketrening på treningssenteret men i gruppetreningssalen og meget effektiv. Grunnøvelser som markløft, knebøy, utfall, skulderpress, frivendinger og så videre, men med få repetisjoner og tunge vekter. Vi varierer antall repetisjoner i ulikt tempo i de forskjellige settene. Vi jobber ikke i takt til musikken men med et bestemt tempo i et visst tidsintervall. (45 min)

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka. 

Dato & hotell:         

1.-8. des. 2023, La Pared – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Inkludert:

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill La Pared – powered by Playitas

Kontakt: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka.

For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  


Om instruktøren

Johanna er en engasjert og energisk jente som bor i Stockholm. Hun har jobbet med gruppetrening i mer enn 8 år og er sertifisert i sju LES MILLS konsept som hun i dag instruerer i på Nordic Wellness. Tidligere i år (2023) var hun i finalen for Nordic Wellness Sensation. Før gruppetreningen tok over livet mitt, tilbrakte hun tiden på fotballbanen.

Johanna elsker å dele treningsgleden med andre. Med mye latter og energi skal får du maks ut av hver time. Hun sørger for å tilpasse øvelsene og bevegelsene slik at alle kan være med og du forlater garantert timen svett med et smil om munnen. Så la deg inspirere til bevegelse og glede, noe du ikke kommer til å angre på!


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas