Løpetrening med Urban Tribes

I samarbeid med svenske Urban Tribes får våre Sports- og Mondo-hotell besøk av deres dyktige trenere. I tillegg til hotellets ordinære program krydres treningen med spesielt fokus på løping i gruppe.

All løpetreningen er gratis og målet med uken er å gi alle deltagere en fantastisk løpsopplevelse. Fordelene er mange, men målet er å bli en bedre løper og du treffer andre løpere på hotellet og opplever mer enn strandpromenaden. Etterpå kommer du garantert til å føle deg bedre, sterkere og fremfor alt mer fornøyd som løper.

Alle kan være med uansett kondisjon eller hurtighet – Urban Tribes er spesialister på å gjøre løpingen morsom og lett tilgjengelig for alle.

Om Urban Tribes

Vi på Urban Tribes er en gjeng som elsker løping. Vi utdanner løpe-coacher og tilbyr profesjonell gruppeløping for bedrifter. Med vår kunnskap og lange erfaring hjelper vi mennesker og bedrifter til å ha det bedre, utvikles og bevege seg fremover. Vi tror på at man skaper en bedre verden gjennom bevegelse og vår bevegelse er løping - noe som vi vil gjøre både enkelt og tilgjengelig slik at så mange som mulig får mulighet til å springe.

Hvordan ser treningsuken ut?

Treningsuken består av ulike morgen- og ettermiddagsøkter. Visse dager kan du delta på to økter om dagen, andre dager tilbys en lengre økt. Våkn opp tidlig og vekk kroppen med en morgenjogg og etter at solen stått opp avslutter vi med en stretch innen frokost. Kanskje blir ukens høydepunkt en langøkt til en by, å springe get-trail på Rhodos, sandløping i Fujairah eller ørkenløping på Fuerteventura. Lederne snakker svensk og engelsk (om det skulle behøves) og alle fra 15 år kan delta.

Ta med klær som er tilpasset løping, vann/vannflaske, energi etter behov og godt humør. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmet. Oppdatert program med møteplasser får du på bussen ved ankomst eller ved innsjekk.

Dette kan du se frem til:

  • Gratis løpetrening med Urban Tribes
  • Trening ledet av profesjonelle trenere
  • En herlig treningsuke der alle kan delta!

Hvordan bestiller jeg?

Du booker deg inn på hotellet på datoene for treningsuken du ønsker å delta på. Det er gratis å delta på treningene og det er ikke forhåndbestilling.

Spørsmål? Send oss en e-post eller ring 21 01 75 40. 

Se alle treningsuker og gjestetimer


Hotell, dato og treningsprogram:


 

Hotellet La Pared

La Pared – Fuerteventura

Hotell: La Pared – Powered by Playitas

Hvor: Fuerteventura, Kanariøyene


Beskrivelse av øktene

Start2Run - ca. 2 km (45 min)
Gruppen for deg som vil komme i gang med joggingen. Løpeteknikk blandes med jogging/gange, balanse og enkle styrkeøvelser. 
Treningsnivå: Nybegynner

Run Proud - ca. 3.5-4.5 km (45 min)
Gruppen for derer som vil finne nytelsen ved å løpe. Løpeteknikk, blandes med jogging/lettere tempoøkninger og styrke. Perfekt gruppe for de som ser løp som f. eks. Sentrumsløpet (5km) som en fremtidig utfordring. 

Treningsnivå: Orke jogge 10 min sammenhengende

Run Happy - ca. 6-8 km (45 min)
Gruppen for dere som liker å springe. Det blir utfordrende intervall-/ fartsøkter der gleden i løpingen gjennomsyrer opplevelsen. Passer grupper der erfaring og hurtighet varierer. Uansett nivå, fra semi-elite/erfaren til den litt nyere løperen finner de fleste sin plass i denne gruppen. 

Øktene er utformet for å håndtere ulike nivåer, og det er coachens oppgave å pushe de som vil bli pushet og kjøre sånn passe med de som får det bedre slik.
Treningsnivå: Orke jogge 20 min. (3 km) sammenhengende. 

Fit2Run – Stations-fys (45-60 min)
Gruppen for dere som ønsker allsidig trening. Intervalløping, styrke, skolering i løping og spenst blandes over 4 stasjoner. Kan tilpasses i til en viss grad, oppvarmingen kan inneholde løping/jogg/gange eller stillestående øvelser på stedet.
Treningsnivå: Nybegynner