Løpetrening med Urban Tribes

I samarbeid med svenske Urban Tribes får våre Sports- og Mondo-hotell besøk av deres dyktige trenere. I tillegg til hotellets ordinære program krydres treningen med spesielt fokus på løping i gruppe. All løpetreningen er gratis og målet med uka er å gi alle deltagere en fantastisk løpsopplevelse. Fordelene er mange, men målet er å bli en bedre løper og du treffer andre løpere på hotellet og opplever mer enn strandpromenaden. Etterpå kommer du garantert til å føle deg bedre, sterkere og fremfor alt mer fornøyd som løper.

Alle kan være med uansett kondisjon eller hurtighet – Urban Tribes er spesialister på å gjøre løpingen morsom og lett tilgjengelig for alle.

Hvordan ser treningsuka ut?

Treningsuka består av ulike morgen- og ettermiddagsøkter. Visse dager kan du delta på to økter om dagen, andre dager tilbys en lengre økt. Våkn opp tidlig og vekk kroppen med en morgenjogg og etter at sola stått opp avslutter vi med en stretch innen frokost. Lederne snakker svensk og engelsk (om det skulle behøves) og alle fra 15 år kan delta.

Ta med klær som er tilpasset løping, vann/vannflaske, energi etter behov og godt humør. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmet. Oppdatert program med møteplasser får du på bussen ved ankomst eller ved innsjekk.

Program for uka

 

Beskrivelse av timene

Start2Run - cirka 2 km (45 min)
Gruppen for deg som vil komme i gang med joggingen. Løpeteknikk blandes med jogging/gange, balanse og enkle styrkeøvelser. 
Treningsnivå: Nybegynner

Run Proud - cirka 3.5-4.5 km (45 min)
Gruppen for derer som vil finne nytelsen ved å løpe. Løpeteknikk, blandes med jogging/lettere tempoøkninger og styrke. Perfekt gruppe for de som ser løp som f. eks. Sentrumsløpet (5km) som en fremtidig utfordring. 
Treningsnivå: Orke jogge 10 min sammenhengende

Run Happy - cirka 6-8 km (45 min)
Gruppen for dere som liker å springe. Det blir utfordrende intervall-/ fartsøkter der gleden i løpingen gjennomsyrer opplevelsen. Passer grupper der erfaring og hurtighet varierer. Uansett nivå, fra semi-elite/erfaren til den litt nyere løperen finner de fleste sin plass i denne gruppen. 
Treningsnivå: Økta tar cirka 60 minuter inkludert oppvarming og nedjogging.

Strong – Stations-fys (45-60 min)
Gruppen for dere som ønsker allsidig trening. Intervalløping, styrke, skolering i løping og spenst blandes over 4 stasjoner. Kan tilpasses i til en viss grad, oppvarmingen kan inneholde løping/jogg/gange eller stillestående øvelser på stedet.
Treningsnivå: Nybegynner

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på treningen.

Om Urban Tribes

Vi i Urban Tribes er en gjeng som elsker løping. Vi utdanner løpe-coacher og tilbyr profesjonell gruppeløping for bedrifter. Med vår kunnskap og lange erfaring hjelper vi mennesker og bedrifter til å ha det bedre, utvikles og bevege seg fremover. Vi tror på at man skaper en bedre verden gjennom bevegelse og vår bevegelse er løping - noe som vi vil gjøre både enkelt og tilgjengelig slik at så mange som mulig får mulighet til å springe.

 

f

Åpent kjøp
Fri ombooking så mange ganger du vil
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Bestill nå, vent med sluttbetalingen

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert prisen når du bestiller en treningsreise til det aktuelle hotellet denne uka.

Dato og hotell:
26. nov. - 3. des 2021, La Pared - powered by Playitas

Avreise fra:
Oslo

Dette er inkludert:

  • All träning denne uka med gjesteinstruktør fra Urban Tribes 
  • Hotell og topp treningsanlegg

Bestill La Pared - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas