Løpetrening med Urban Tribes

I samarbeid med svenske Urban Tribes får våre Sports- og Mondo-hotell besøk av deres dyktige trenere. I tillegg til hotellets ordinære program krydres treningen med spesielt fokus på løping i gruppe. All løpetreningen er gratis og målet med uka er å gi alle deltagere en fantastisk løpsopplevelse. Fordelene er mange, men målet er å bli en bedre løper og du treffer andre løpere på hotellet og opplever mer enn strandpromenaden. Etterpå kommer du garantert til å føle deg bedre, sterkere og fremfor alt mer fornøyd som løper.

Alle kan være med uansett kondisjon eller hurtighet – Urban Tribes er spesialister på å gjøre løpingen morsom og lett tilgjengelig for alle.

Hvordan ser treningsuka ut?

Treningsuka består av ulike morgen- og ettermiddagsøkter. Visse dager kan du delta på to økter om dagen, andre dager tilbys en lengre økt. Våkn opp tidlig og vekk kroppen med en morgenjogg og etter at sola stått opp avslutter vi med en stretch innen frokost. Lederne snakker svensk og engelsk (om det skulle behøves) og alle fra 15 år kan delta.

Ta med klær som er tilpasset løping, vann/vannflaske, energi etter behov og godt humør. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmet. Oppdatert program med møteplasser får du på bussen ved ankomst eller ved innsjekk.

Program for uka

 

Beskrivelse av timene

Start2Run - cirka 2 km (45 min)
Gruppen for deg som vil komme i gang med joggingen. Løpeteknikk blandes med jogging/gange, balanse og enkle styrkeøvelser. 
Treningsnivå: Nybegynner

Run Proud - cirka 3.5-4.5 km (45 min)
Gruppen for derer som vil finne nytelsen ved å løpe. Løpeteknikk, blandes med jogging/lettere tempoøkninger og styrke. Perfekt gruppe for de som ser løp som f. eks. Sentrumsløpet (5km) som en fremtidig utfordring. 
Treningsnivå: Orke jogge 10 min sammenhengende

Run Happy - cirka 6-8 km (45 min)
Gruppen for dere som liker å springe. Det blir utfordrende intervall-/ fartsøkter der gleden i løpingen gjennomsyrer opplevelsen. Passer grupper der erfaring og hurtighet varierer. Uansett nivå, fra semi-elite/erfaren til den litt nyere løperen finner de fleste sin plass i denne gruppen. 
Treningsnivå: Økta tar cirka 60 minuter inkludert oppvarming og nedjogging.

Strong – Stations-fys (45-60 min)
Gruppen for dere som ønsker allsidig trening. Intervalløping, styrke, skolering i løping og spenst blandes over 4 stasjoner. Kan tilpasses i til en viss grad, oppvarmingen kan inneholde løping/jogg/gange eller stillestående øvelser på stedet.
Treningsnivå: Nybegynner

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på treningen.

Om Urban Tribes

Vi i Urban Tribes er en gjeng som elsker løping. Vi utdanner løpe-coacher og tilbyr profesjonell gruppeløping for bedrifter. Med vår kunnskap og lange erfaring hjelper vi mennesker og bedrifter til å ha det bedre, utvikles og bevege seg fremover. Vi tror på at man skaper en bedre verden gjennom bevegelse og vår bevegelse er løping - noe som vi vil gjøre både enkelt og tilgjengelig slik at så mange som mulig får mulighet til å springe.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert prisen når du bestiller en treningsreise til det aktuelle hotellet denne uka.

Dato og hotell:
23.-30. mai: Sivota Retreat – powered by Playitas
29. mai -5. juni: Levante – powered by Playitas
2.-9. oktober: Porto Myrina – powered by Playitas

Avreise 23. mai fra: Oslo
Avreise i 29. mai fra: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim
Avreise 2. oktober fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør fra Urban Tribes 
  • Hotell og topp treningsanlegg

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Bestill Levante – powered by Playitas

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas