Triatlonreiser til Playitas

Playitas har alle forutsetninger for triatlon: 50-meters oppvarmet basseng med olympiske mål. Variert og kupert sykkelterreng og løping rett rundt hjørnet. Dessuten har Playitas Kanariøyenes største treningssenter og er et veldig populært tilholdssted for mange av verdens beste triatleter. Sammen med Svenska Triathlonförbundet tilbyr vi populære treningsuker for nybegynnere, for deg som er i utvikling som utøver eller for deg som er en erfaren triatlet.


Ukeprogram


Triatlonleir for nybegynnere, viderekomne og erfarne

Intressen for triatlon har aldri vært større enn nå. I samarbeid med Svenska Triathlonförbundet arrangerer vi populære og prisgunstige treningsleirer til Playitas Resort i vinterhalvåret. Våre leire er ment for alle fra nybegynnere, viderekomne og erfarne triatleter og inneholder flere ulike vinklinger for å passe både for deg som vil spe på en ferieuke med svømming, sykkel og løping til deg som er en innbitt triatlet. Få en kick-start på sesongen eller lær deg grunnprinsippene innen den fantastiske triatlonverden.

Våre leire er meget prisgunstige med mange kompetente og erfarne ledere som gjør sitt ytterste for at du skal få en så bra uke som mulig med dine forutsetninger. Triatlonukene inneholder i tillegg til trening i de tre grenene alt man bør tenke på fra hvordan man stiller inn sykkelen til hvordan man veksler mellom sykkel og løping. Har du allerede holdt på med triatlon en stund passer leiren både for deg som kjører kort- eller langdistanse og deg med flere års erfaring fra triatlon. Felles middager, interessante forelesninger og hyggelig selskap med likesinnede. Vi lover deg en uforglemmelig uke, være seg om du er nybegynner eller en erfaren triatlet. 

Les mer om de ulike vinklingene nedenfor og bestill det som passer for deg. Skulle du på et senere tidspunkt ønske å bytte er det ikke noe problem å gjøre dette på plass.

Pris 12 998,- /person

Dato:

7.-14. jan 2019

1.-8. apr 2019

8.-15. apr 2019

Avreise fra: Stockholm, København, Gøteborg eller Oslo (1 uke).

Dette er inkludert

 • Fly tur & retur
 • Transport
 • Del i dobbeltrom inkl. frokost
 • Treningning i følge program med trenere fra Svensk Triathlon

Begrenset antall plasser! Maks 30 deltagere pr. uke.

Spørsmål? Send oss en e-post eller ring +46 (0)771-37 37 37, tonevalg 4.

Reisen bestilles senest to uker innen avreise, begrensede plasser! Merk at bestillingsskjemaet er på svensk. 

Bestill


 

Dette er inkludert:

 • Treningstimer med instruktør i følge ukeprogrammene
 • Forelesninger og clinics med landslagets aktive og forbundskapteiner
 • Morsom og effektiv trening i gruppe
 • Forhpåndsbestilte treningstider i det olympiske bassenget
 • Fly, del i dobbeltoum, frokost, transfer og mat på flyet.

Utover dette har du tilgang til hele Playitas øvrige sport & aktivitetstilbud med alt fra yoga og stretch til gruppetreningstimer, treningssenter og mye mer. Øvrige måltider, enkeltrom, avbestillingsforsikring samt forsikring kommer i tillegg og pris fremgår av skjemaet når du klikker på "bestill".Minimumsalder for å delta i tri-ukene er 18 år. Maks antall deltagere: 60 pers.

Lei eller ta med egen sykkel

 • Sykkelutleie kommer i tillegg. Vi har ett sykkelsenter med et stort utvalg av landeveisykler og temposykler. Observer at du må forhåndsbestille sykkel i god tid innen avreise. Vi kan ikke garantere sykler på plass denne uka om de ikke er reserverte.
  Les mer og forhåndsbestill sykkel her
 • Vil du ta med egen sykkel må det også forhåndsbestillesi god tid hos respektive flyselskap da det er begrenset plass i lasterommet. Sykkelen pakkes i sykkelbag/koffert Les mer om spesialbagasje her.
 • Sykkeltransport på Fuerteventura (buss) koster 350 kr t/r og forhåndbestilles med oss.
 • Merk at hjelm er obligatorisk på alle sykkeløkter!
 • Vi anbefaler linjesykkel (racer) før triatlonsykkel (tempo) på disse leirene, ettersom triatlonsykler har høyere girveksling enn racer og kan bli veldig tunge å sykle på i bakkene på Fuerteventura.
 • Vi sykler for det meste i gruppe på disse leirene. Kommer du med temposykkel skal du holde en viss avstand fra klyngen (gruppen)

Nivåer

 

Nybegynner

Hvordan stiller man inn sykkelen i riktig girvekslingsområde, hva skal man tenke på når man kjøper løpesko, hvordan veksler man mellom svømming og sykkel på enklest og raskest mulig måte? Disse spørsmålene og mange flere vil du få svar på i løpet av treningsuken.


 

Utvikling

Treningsuken med vekt på utvikling passer deg som har vært med på noen triatlonkonkurranser og trent triatlon i ett år. Programmet er tilpasset så vel kort- som langdistanse og inneholder både innslag av høy fart og lange utfordrende distanseøkter.


 

Erfaren

Treningsuken er tilpasset den erfarne med mange års erfaring fra triatlon. Du har gjennomført mange konkurranser og trener triatlon jevnlig. På våre fartsøkter kommer du til å oppleve skikkelig fart i lagtempoform. På distanseøktene får du tilbudt lange distanseøkter i litt lavere tempo i Fuerteventuras karrige landskap.


 

Instruktører

Vi er nøye med at alle uansett nivå, skal få så mye som mulig ut av våre treningsleirer. Våre leiere har mange ledere og våre ledere er spesialisert i svømming, sykkel og løping. Alle ledere kvalitet sikres og rekrutteres av Svenska Triathlonförbundet.