Treningsreise med OnlinePTene

Playitas Resort

Lei av mørketid og kulde? Eller trenger du bare et avbrekk fra en hektisk hverdag? DA er dette turen for deg. Fire personlige trenere med lang erfaring tar deg med til Apollo Sports-hotellet Playitas Resort på Fuerteventura og en uke fylt med variert trening, fysisk aktivitet og god stemning. Her skal alle føle seg ivaretatt så reiser du alene er du uansett en del av gjengen.


Om uka

Vi har lagt opp til to økter om dagen. Hver morgen starter vi med enten en styrke/HIIT eller joggetur (her danner vi flere tropper, ved at PTene deler seg). Etter dette vil du få fylt på med litt god frokost, før du kan velge om du vil slappe av på solsenga eller være med oss på ulike aktiviteter som for eksempel: Padel, volleyball, svømming, gåtur om mer på dagtid. Før middag vil vi ha økt nummer 2, her blir det en blanding av styrke- og kondisjonstrening. Målet er at du oppnår mestring og at du kjenner på godfølelsen etter å ha trent sammen med oss. Om kvelden blir det sosialt, hvor vi spiser middag, blir kjent og har ulike utfordringer/aktiviteter. 


Ukas program

Eksempel på hvordan dagene blir

 • 8.00 - første økt starter med en løpetur/gåtur eller en styrke/kondisjons økt.
 • Frokost
 • Egentid på stranda/ved basseng + valgfri aktivitet (padel, volleyball osv.) 
 • Lunsj
 • 17.00 - andre økt består av HIIT økter, partnerøkt, styrke osv.  
 • Egentid 
 • Felles middag om kvelden og sosialt (utfordringer, gitar, dans, quiz) 
 • En av dagene blir det også foredrag med dyktige Morgan Moen.

Timeplanen kommer til å være variert hvor man velger de timene man selv ønsker å være med på. Vi har også tilrettelagt slik at øktene passer å kjøre på samme dag, som for eksempel gå/løp på morgenen og en styrkelignende økt på ettermiddagen. Vi ønsker at du skal få testet veldig mye forskjellig i løpet av uken. 

Detaljert program kommer senere.


Hvem kan delta?

Turen passer for ALLE som liker å være i fysisk aktivitet, sosiale og som vil lære mer om trening. Det stilles ingen krav til erfaring for å bli med på denne reisen. Alle deltar ut fra sine egne forutsetninger og vi gjør individuelle tilpasninger underveis på de ulike øktene når det trengs. Fokuset vårt er at alle skal føle på treningsglede og mestring. Kanskje er dette reisen du trenger for å komme i gang med treningsrutinene dine når du kommer hjem? 

 

Informasjon om uka

Earlybird-pris frem til 15. januar: 15 998, - 

Etter 15. januar øker prisen med 1000,-

Dato og hotell: 1. - 8. mar 2024, Playitas Resort

Avreisested: Oslo

Dette er inkludert:

 • Fly t/r inkl. bagasje
 • Transport t/r hotellet
 • Mat på flyet
 • Del i dobbeltrom*
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • Trening med Onlineptene
 • Trening som tilbys på Playitas

*Enkeltromstillegg: 3000,-. 

Bestill reisen

Med forbehold om nok påmeldte.
Begrenset antall plasser. 

Kontakt: [email protected]


Om OnlinePTene

Onlineptene

Fire personlige trenere med opp til 12 års erfaring innen trening 1 til 1 og i å instruere større grupper. 

Pernille er en energibombe, som får alle rundt seg til å smile. Hun liker variert trening og har fokus på at både psykisk og fysisk helse skal være i balanse. 

Anette er sjeldent i dårlig humør og har mange smil på lager. Hun er mamma og elsker å balansere en hektisk hverdag med trening. På trening liker hun en god kombinasjon av styrke og utholdenhet. 

Yavuz ser mer skummel ut enn han er, bak skjegget er han en hyggelig fyr med mye morsomt å si. Han trener mye og hardt, samtidig som han har en stor interesse for padel. I tillegg balanserer han jobb og pappalivet godt.

Morgan er en dyktig foreleser i AFPT, som alltid har noen morsomme ideer på lur. Han er en alt mulig fyr, som både danser, synger, spiller gitar, står på henda og spiller sjakk. 

Samlet har denne gjengen følgende bakgrunn: 

Personlig trener, bachelor i livsstilsendring og folkehelse - idrettsvitenskap, årsstudium i psykologi, ernæring, mental trening, coaching, grunnmedisin, skadeforebyggende trening, utholdenhet, trening før og etter graviditet. 


Hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort