Treningsfest med Kristin & Tonje

Er du klar for en uke med trening, sol, bading, avkobling, god mat og drikke og masse sosialt sammen med en herlig gjeng? I tillegg til å bli inspirert, motivert, få ny kunnskap og fylle energilagrene dine? Da må du være med på tidenes treningsreise til La Pared sammen med Personlig Trener, Kristin Birkelund og Yoga-trener Tonje Lien Wold. 


Slik blir uka

På denne turen skal vi ha stor fokus på treningsglede og at vi skal ha det gøy. Uken vil bestå av masse ulike former for trening, turer, aktiviteter, strand, sosialt hygge og ikke minst god mat og drikke. Det er ulike treningsøkter hver dag og det vil i snitt være mulig å delta på 3 timer hver dag, noen om morgenen og noen på ettermiddagen. Alt fra ulike kondisjonsøkter, bootcamps, styrketrening, team-økter, yoga, pilates og aerobic. Her vil du finne noe for enhver smak og alle timene blir tilpasset ulike nivåer og skader/plager. Vi vil ha fokus på mestring og at du som deltaker legger opp dagene og uken helt som du selv ønsker med tanke på antall økter du deltar på. I tillegg vil det være mye tid til avslapping, soling og kos mellom øktene. Her skal vi både yte og NYTE!

Å investere i sin egen helse er det beste vi kan gjøre og vi gleder oss til å gi deg ny kunnskap,  inspirasjon og motivasjon til trening som ikke krever for mye tid i en ellers hektisk hverdag. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg! På kveldene vil det alltid være felles middager og etter øktene om morgenene vi vi samles til en felles kaffekopp, frokost og prat. Det viktigste for oss er at du får en fin tur med en blanding av trening, avkobling, sosial hygge og alenetid, slik at du kommer tilbake til en hverdag med masse ny giv, energi, motivasjon og inspirasjon.

Vi håper du vil kickstarte det nye året med oss og bli med på denne turen. En uke du aldri skal glemme.


Se programmet for uka

Informasjon og bestilling

Pris fra: 13 498,-

Dato: 10.-17. februar 2023

Avreisested: Oslo, Gardemoen

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Dette er inkludert:                 

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transfer
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom                   
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag, drikke ikke inkludert)
  • Trening etter program 
  • Eventuelt annet som er inkludert på hotellet

* Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill treningsreise med Kristin og Tonje

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Hvem kan delta?

Denne reisen passer for alle. Er det en ting Kristin og Tonje er flinke til, så er det å tilrettelegge og tilpasse treningen slik at alle føler mestringsfølelse.


Instruktørene

Kristin Birkelund

Kristin er utdannet vernepleier, personlig trener og pre and postnatal coach og jobber til daglig som online coach i StrongBody og som personlig trener. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2012 og startet som gruppetreningsinstruktør hos Elixia hvor hun har utdanning innenfor mange ulike treningskonsepter. Hun er fremdeles en iherdig gruppetreningselsker og holder fortsatt gruppetreningstimer på eventer, arrangementer og treningsreiser. Kristins store lidenskap er trening, helse og sunn mat, og holder for tiden på med en videreutdanning innenfor kosthold og coaching. Som coach er hun opptatt av å se deg og dine behov. Hun er ærlig, motiverende og gleder seg til å skape en unik uke på Fuerteventura. Kristin er kjent på instagram for sine enkle og efektive økter på instagram: @kristinbirkelund

Tonje Lien Wold

For Tonje skal fysisk aktivitet først og fremst være gøy og gi mestring. Yoga er så mangt, og det viktigste er at alle finner sin egen stil. Tonje dro til Rishikesh i India for å ta sin yogautdannelse, og har i flere år undervist vinyasa-timer som baserer seg på rolige bevegelser (så alle henger med) og et ønske om økt kontroll og kroppsbevissthet. Yoga er for henne et fysisk supplement til utholdenhetstreningen som hun elsker, og et mentalt verktøy for å ha det bedre også når hun ikke trener.Tonje ønsker å formidle verktøyene som gjør at skuldrene føles sterke, hoftene myke og tankene rolige. Tonje er også fotograf og journalist @toliwo


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas