Treningsreise med Magasinet iFORM

Playitas Resort, Fuerteventura

Bli med på magasinet iFORMs populære treningsreise til Fuerteventura og Apollos sportshotell Playitas Resort. Denne uka møtes ledere og deltagere fra hele Norden med en herlig energi og en felles interesse for trening og helse. Bli med på en uke full av sol, trening, glede og mulighet til å skape minner for livet.


Om reisen

Playitas Resort har alt du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der helse og velvære står i fokus. Fra morgen til kveld kan du trene, bli peppet og inspirert av iFORMs dyktige og entusiastiske instruktører. Nok en gang har vi satt sammen et drømmeprogram med morgenyoga, løping, turer, effektiv intervalltrening, styrketrening og funksjonell trening på nye, morsomme måter, raffe dansetimer, vannaerobics og mye, mye mer. 


Ukas program

Det vil være et titalls timer å velge blant hver dag med alt fra yoga, dans, core, vanntrening og Tabata til power walk og intervalltrening. Noen kvelder holder instruktørene foredrag og ger deg enda flere idéer og redskap for et bedre og sunnere liv. Våre iFORM-reiser gir deltagerne ny energi og inspirasjon for å nå de målene som du drømt om i årevis. Eller så kommer du hjem med helt nye mål – og drivkraften for å nå dem.

Mer detaljert program presenteres her i løpet av kort tid.

Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmet og tidene. Fullstendig program kommer 2 uker innen avreise. 


Hvem kan delta?

Alle kan delta uavhengig av treningsnivå. Reiser du alene er det mulig å betale litt ekstra for et enkeltrom.

Pris fra: 15 398:-

Dato: 10.–17. nov 2023 - Fullbooket!

Hotell: Playitas Resort

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • Fly tur & retur 
  • Mat om bord på flyet 
  • Bagasje + håndbagasje 
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom på Playitas Resort
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening med instruktør i følge program
  • Forelesning og andre aktiviteter i følge program sammen med iFORM

​​​* Enkeltromstillegg 2000,-

Kontakt oss: [email protected]


Med på reisen/instruktørene

iFORM er magasinet for alle kvinner som vil bli den sunneste, sterkeste og gladeste versjonen av seg selv – med trening, kosthold og motivasjon. I iFORM presenteres de nyeste, beste og enkleste metodene for å oppnå resultater på en lystbetont måte. Utover det inneholder magasinet massevis av inspirasjon til hvordan man utfordrer seg selv med både store og små mål, og oppnår dem, også i en stressende hverdag. Det er fire instruktører med på reisen. Les om den her under!

Christina Heick

Christina er 38 år, personlig trener og løpecoach. Hun er også en del av iFORMs online univers, så du kjenner kanskje igjen henne derfra. Hun går til treningen med massevis av energi og et godt humør. Hun egner seg i hovedsak til funksjonell trening - med inspirasjon fra de klassiske Puls- og Styrkeøktene. Effektiviteten er fokus i treningen, det skal kjennes at vi trener, så med Christina ved roret er du garantert svette i panna og et smil om munnen. Du kan også se frem til foredraget: ”Hva kan mosjon gjøre for deg når du går gjennom en livskrise.” 

Sara Christensen

Som sjefsredaktør i iFORM har Sara god kontroll når det gjelder alt de helserelaterte temaene som kan interessere iFORMs lesere. Vil du vite om selve magasinet og det vi skriver om, er hun den rette personen til å prate med. Dessuten elsker Sara i prinsipp all slags mosjonering og hun sprer en herlig energi på sine timer, som du kan delta på i løpet av treningsreisen. Gå ikke glipp av hennes foredrag om treningsmotivasjon.

Instagram: @mcsaramc

Annika Mahallati

Annika er 44 år og en engasjert yogainstruktør. Hun har undervist i yoga siden 2015, og går regelmessig på kurs for å videreutvikle seg. Hon er også en del av iFORMs treningsvideo-verden. Hennes innstilling til yoga er at det ikke er så viktig å følge en spesifikk form for yoga eller gjøre øvelsene helt perfekt visuelt, men at yoga skal være for alle og gjøre det godt for kroppen, sinnet og sjelen. Annika holder også foredraget “Yogaens utrolige effekter”, der hun forteller sin egen historie, om å være nyretransplantert og ved en tilfeldighet oppdage yoga. Yogaen har siden da gjort en stor forskjell i hennes liv.

Malena Kindgren

Malena er utdannet wellnesskonsulent, personlig trener og fysisk trener fra Sverige. Hun har mange års erfaring med treningsreiser og erfaring fra Apollo Sports. I Sverige eier og driver Malena firmaet Sporthuset i Surahammar, hvor hun jobber med kost- og helsegrupper og underviser blant annet i core, dance, X-Cord og funktionel trening. Hun brenner for å inspirere til bevegelse og hennes timer er fulle av energi, fellesskap og massevise av glede ved treningen!


Om hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort