Treningsreise med I FORM - Egypt

Nå tar vi vi med magasinet I FORMs populære treningsreise til Egypt og vårt sportshotell Aqua Vista – powered by Playitas. I løpet av uken treffes ledere og deltagere fra hele Norden med en herlig energi og en felles interesse for trening og helse. Bli med på en uke med sol, trening og glede og skap minner for livet.

På Aqua Vista – powered by Playitas har du alt du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der helse og velvære står i fokus. Fra morgen til kveld kan du nyte trening, pepp og inspirasjon fra iFORMs dyktige og pasjonerte instruktører. Nok en gang har vi satt sammen et drømmeprogram med morgenyoga, løping, spaserturer, effektiv intervalltrening, styrketrening og funksjonell trening på nye, morsomme måter, fartsfylte dansetimer, vannaerobics, prøv den populære racketsporten padel tennis og mye, mye mer. Dessuten blir det en snorklingsutflukt (forhåndsbestilles) for deg som vil se Rødehavet under vannoverflaten.

Ukens program

Vi veksler mellom yoga, dans, funksjonell trening, løping og padel vanntrening, Noen kvelder holder instruktørene foredrag og gir deg enda flere idéer og redskap for et bedre og sunnere liv. Våre I FORM-reiser gir deltagerne ny energi og inspirasjon som holder til å nå de målene du har drømt om i årevis. Eller du kommer hjem med helt nye mål – og drivkraften for å nå dem.

 

Se ukens program her

Nytt oppdatert program publisert 26. september!

Vi reserverer oss for endringer i programmet.

Hvem kan delta?

Alle, uansett treningsnivå, kan delta. Det kommer til å være et titalls pass daglig å velge mellom med alt fra yoga, dans, core og tabatatrening til power walk og intervalltrening. Reiser du alene er det mulighet for å dele rom med noen av samme kjønn, eller så betaler du litt ekstra for et enkeltrom.

Pris fra: 11 498,-

Dato og avreisested

1.-8. nov 2019 fra Oslo

Dette er inkludert

  • Fly tur/retur Oslo – Hurghada
  • Del i dobbeltrom på Aqua Vista
  • Transport tur/retur
  • Måltid om bord på flyet
  • All Inclusive
  • Trening med instruktør trening i følge program
  • Forelesning og andre aktiviteter i følge programmet

 

Bestill


 

Magasinet I FORM

I FORM er magasinet for alle kvinner som vil bli den sunneste, sterkeste og gladeste versjonen av seg selv – gjennom trening, kost og motivasjon.I FORM presenterer de siste, beste og enkleste metodene for å oppnå resultater på en morsom måte. Utover det inneholder magasinet masse inspirasjon om hvordan man utfordrer seg selv med både store og små mål, og oppnår dem, selv en stresset hverdag.

 

Sara Møller Christensen

Sara Møller Christensen – I FORMs sjefsredaktør 

Som I FORMS sjefsredaktør har Sara god oversikt over hva som interesserer leserne når det gjelder helse. Vil du vite mer om magasinet og det vi skriver om der er hun den rette person å spørre. Dessuten elsker Sara nesten alle typer trening, og hun hjelper til med å spre god energi i mange av de øktene som du kan delta på i løpet av uka. Sara foreleser også om treningsmotivasjon.  

Yogaintruktør Susanne Lidang

Susanne Lidang - treningsreisens yogainstruktør

Susanne underviser i Hatha yoga og er forfatter av to populære bøker om nettopp yoga. På våre treningsreiser starter hun dagen med å guide deg gjennom morgenyogaen mens solen stiger opp på himmelen. Susanne har også workshops denne uka der du får mulighet til å gå i dybden på rygg, nakke og skuldre. Susannes yoga timer er for alle uansett nivå, og hun sender alltid hjem sine elever med gode verktøy for å kunne fortsette med yogaen hemma. 

 

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer - trenings- og ernæringsekspert  

Martin har vært trener på mer enn ti treningsreiser- og helger, og når han ikke er med i IFORM holder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære boken "Antiinflammatorisk kost” og er en av Europas ledende eksperter på området. Gjennom årene har han hjulpet tusenvis av mennesker med nettopp kost og trening. Trening på stranden og i havet, turer til fots og morsomme konkurranser som f. eks. intervallstafett, er noen av de tingene som Martin kommer til å ordne på treningsreisen, utover sin populære forelesning selvsagt!

 

Siri Jona Nordén

Siri Jona Gold Nordén – treningsreisens gruppeinstruktør

Siri elsker all form for trening, der energi og musikk står i sentrum og derfor instruerer hun i alt fra dans og step til pump og HIT. Siri har vært en del av I FORMS treningsreiser i tre år og i hennes timer blir det garantert mye latter og god stemning. Timene hennes gir alle helt enkelt en fantastisk opplevelse, uansett alder, form og motorikk.

 

Kristin Birkelund

Kristin Birkelund – personlig trener og løpecoach på treningsreisen

Kristin fant løpegleden i ung alder og har senere også forelsket seg i – og tatt utdannelse innen – styrketrening, personlig trening og gruppetrening. Hun er en ekte allrounder som elsker å spre treningsglede til folket. Hun har masse energi og hjelper deg med å yte det lille ekstra, enten på bootcamp-timer på stranda eller ved trening av rumpe, lår og kjernemuskulatur. Samtidig er det viktigste for henne at treningen er morsom for alle. Det er også Kristins smil du kommer til å møte hvis du blir med på morgenløpeturene på treningsreisen.


 

Aqua Vista - Powered by Playitas

Om Aqua Vista – powered by Playitas

Vårt nyeste Apollo Sports-hotell Aqua Vista tilbyr alt du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der helse og velvære står i fokus. På hotellet finnes flere nybygde treningsflater og Afrikas største hotelltreningsstudio med det siste hva gjelder utstyr. Delta på gruppetimer hver dag, tren på serven på tennisbanen eller bli en bedre løper på den nye sprintbanen.

Vi reserverer oss for eventuelle justeringer i programmet og tilpasser tider til øvrige timer og grupper i det ordinære programmet. Alle timer er gratis og komplett program inkl. gjesteopptredener presenteres i det ordinære Sport & Aktivitetsprogrammet på hotellet. Les mer om Aqua Vista