Boostuke med Kristin & Tonje på Limnos

På den greske øya Limnos finner du ett av Apollo Sports' nyere tilskudd på hotellstammen – Porto Myrina – powered by Playitas. Et fantastisk treningshotell hvor PT Kristin Birkelund og yogainstruktør Tonje Lien Wold fra 3. til 10. september 2023 tar deg med på en skikkelig boostuke. Det blir masse kvalitetstrening kombinert med, sol, bading og avkobling. Kristin Birkelund er kjent på instagram for sine enkle og effektive styrkeøkter med strikk eller egenvekt. I løpet av denne uka vil du få ny kunnskap og fylle energilagrene. i tillegg til å bli inspirert og motivert.  


Slik blir uka

På denne turen skal vi ha stor fokus på treningsglede og at vi skal ha det gøy. Uka vil bestå av masse ulike former for trening, turer, aktiviteter, strand, sosialt hygge og ikke minst god mat og drikke. Det er ulike treningsøkter hver dag og det vil i snitt være mulig å delta på 3 timer hver dag, noen om morgenen og noen på ettermiddagen. Alt fra ulike kondisjonsøkter, bootcamps, styrketrening, teamøkter, yoga, pilates og aerobic. Her vil du finne noe for enhver smak og alle timene blir tilpasset ulike nivåer og skader/plager. Vi vil ha fokus på mestring og at du som deltaker legger opp dagene og uken helt som du selv ønsker med tanke på antall økter du deltar på. I tillegg vil det være mye tid til avslapping, soling og kos mellom øktene. Her skal vi både yte og NYTE!

Å investere i sin egen helse er det beste vi kan gjøre og vi gleder oss til å gi deg ny kunnskap,  inspirasjon og motivasjon til trening som ikke krever for mye tid i en ellers hektisk hverdag. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg! På kveldene vil det alltid være felles middager og etter øktene om morgenene vi vi samles til en felles kaffekopp, frokost og prat. Det viktigste for oss er at du får en fin tur med en blanding av trening, avkobling, sosial hygge og alenetid, slik at du kommer tilbake til en hverdag med masse ny giv, energi, motivasjon og inspirasjon.


Program kommer. Her kan du se programmet for treningsuka på La Pared i februar 2023.

Informasjon og bestilling

Pris fra: 14 498,-

Dato: 3.-10. september 2023

Avreisested:
Oslo, Gardemoen

Hotell:
Porto Myrina – powered by Playitas på Limnos

Dette er inkludert:                 

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom                   
  • Helpensjon (frokost, lunsj og middag, drikke ikke inkludert)
  • Trening etter program 
  • Eventuelt annet som er inkludert på hotellet

* Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill treningsreise med Kristin og Tonje

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Hvem kan delta?

Denne reisen passer for alle. Er det en ting Kristin og Tonje er flinke til, så er det å tilrettelegge og tilpasse treningen slik at alle føler mestringsfølelse.


Instruktørene

Kristin Birkelund

Kristin er utdannet vernepleier, personlig trener og pre and postnatal coach og jobber til daglig som online coach i StrongBody og som personlig trener. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2012 og startet som gruppetreningsinstruktør hos Elixia hvor hun har utdanning innenfor mange ulike treningskonsepter. Hun er fremdeles en iherdig gruppetreningselsker og holder fortsatt gruppetreningstimer på eventer, arrangementer og treningsreiser. Kristins store lidenskap er trening, helse og sunn mat, og holder for tiden på med en videreutdanning innenfor kosthold og coaching. Som coach er hun opptatt av å se deg og dine behov. Hun er ærlig, motiverende og gleder seg til å skape en unik uke på Fuerteventura. Kristin er kjent på instagram for sine enkle og efektive økter på instagram: @kristinbirkelund

Tonje Lien Wold

For Tonje skal fysisk aktivitet først og fremst være gøy og gi mestring. Yoga er så mangt, og det viktigste er at alle finner sin egen stil. Tonje dro til Rishikesh i India for å ta sin yogautdannelse, og har i flere år undervist vinyasa-timer som baserer seg på rolige bevegelser (så alle henger med) og et ønske om økt kontroll og kroppsbevissthet. Yoga er for henne et fysisk supplement til utholdenhetstreningen som hun elsker, og et mentalt verktøy for å ha det bedre også når hun ikke trener.Tonje ønsker å formidle verktøyene som gjør at skuldrene føles sterke, hoftene myke og tankene rolige. Tonje er også fotograf og journalist @toliwo


Om hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas