Treningsfest med Line Nygaard Christensen

Vil du kjenne at energien strømmer og stemningen er på topp – kom og tren med Line på ett av våre sportshotell. Det koster ikke noe å være med, så bare bestill ønsket hotell den uka Line er gjesteinstruktør.

Når du trener med Line er du garantert utfordringer, svette, høy musikk som pumper ut av høyttalerne og en herlig følelse i kroppen etter treningen. Foruten sykling tilbyr Line funksjonell trening med crossfit-element i form av WOD og AMRAP. Fokus ligger på enkle men effektive øvelser der alle kan være med. En og annen tabata kan også smyge seg inn… Du bruker din egen kroppsvekt og ulike treningsredskap.

Timebeskrivelser

Indoor biking: Lines sykkeltimer er en blanding av bakkesykling og kortere økter, vanligvis delt inn i 3-5 blokker, så det er tid til å hente seg inn mellom øktene. Engasjert instruktør og fokus på godt humør.

WOD: Dagens trening! Her er det forskjellige crossfit-element i god kombinasjon – en garantert  gjennomkjøring for hele kroppen. Det vil være alternativ tilpasset deltagerne. Den egne kroppsvekten, vannbelter, vekter m.m. vil bli benyttet. 

AMRAP: Med inspirasjon hentet fra crossfitverden, skal du gjøre så mange repetisjoner som mulig i løpet av en viss tid. AMRAP betyr noe slikt som "så mange omganger som mulig".


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om ukene

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Line er gratis. Bare bestill reisen med oss til ett av hotellene den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Dato: 

  • 20.-27. juni, Sivota Retreat – powered by Playitas, Sivota
  • 21.-28. august, Levante – powered by Playitas, Rhodos
  • 3.-10. september, Cavo Spada, Kreta

Dette er inkludert:

  • All gruppetrening med Line Nygaard Christensen
  • Topp hotell & treningsanlegg

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Bestill Levante - powered by Playitas

Bestill Cavo Spada

 


Om instruktøren og hotellene:

 

Line

Line Nygaard Christensen

Line er kjent for å utfordre grensene med et stort smil og motiverende kommentarer. Line har syklet i cirka 5 år, og hun har deltatt i en rekke ulike evenement i Danmark. Hennes filosofi er at alle mennisker kan finne motivasjon til et sunnere liv med trening og bedre kost.

Du trenger bare noen enkle rutiner for å forbdre livskvaliteten din og Line deler gjerne sine erfaringer med deg. Hun ser frem til å spre glde og motivasjon og få flere friske og glade mennesker – så bli med og tren med henne!

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas
Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta er et pent Apollo Sports-hotell av høy standard. Her bor du nært stranda med All Inclusive. Hotellet har et spa som tilbyr et brett utvalg av fasiliteter og behandlinger. På hotellet finnes det dessuten manga og bra sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og bra løping i nærområdet. Cavo Spada var treningsleir for den svenske OL troppen i forkant av vinter OL i Sør-Korea 2018.  

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels