Yoga og treningsuke med Naofal

Velkommen til en uke med velvære der en god start på dagen er en oppfriskende yogatime og den perfekte avslutningen er en energisk treningstime.

Timene som passer alle uansett bakgrunn og erfaring. Det som avgjør opplevelsen er ditt åpne sinn og nysgjerrigheten til å prøve nye ting samt hvor mye eller lite du vil delta på det som tilbys. Det vi kan garantere er at både kroppen og hodet kommer til få den beste behandlingen for en bedre hverdag.

Bli med og møt likesinnede, bli kjent med nye folk, øk din velvære og nyt av god mat. Du vil garantert komme tilbake med mye inspirasjon, verktøy til nye vaner, en herlig følelse i kroppen og et stort smil om munnen.


Beskrivelse av timene

Sun salutation (Morning yoga): En yogatime der hensikten er å vekke kroppen med bevegelse og lett styrke og skape energi og vitalitet til dagen. Forhåpentligvis våkner vi med solstråler i ansiktet. Timen passer både for deg som er trent yogi og nybegynner.

Yinyoga: Gå dypt i deg selv og slipp taket ved hjelp av yinyoga. Yinyoga er en yogaform der man blir lengre i hver posisjon og sipper alt som heter stress, prestering og krav. Vi bruker posisjonene for å komme dypt inn i kroppen og ikke motsatt.

Work and sweat: En treningstime der vi kombinerer øvelser med kroppen som motvekt eller lette vekter. Timen kombinerer bevegelse, styrke og balanse samt henter inspirasjon fra ulike treningsformer som du kommer til å kjenne igjen. Dette er en time som er mer leken og utfordrende enn noe annet, så alle kan være med. Du tar alltid utgangspunkt i deg selv, så det er ikke noen krav til å løfte vekter eller prestere i forhold til noen andre.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

15.-22. oktober 2023 på Levante - powered by Playitas, Rhodos.

Avreiser fra Oslo

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Naofal.
  • Hotell & treningsanlegg av topp klasse.
     

Bestill reise til Levante – powered by Playitas  

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan være med?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Live sørger for at det er plass til alle og at alle får en fin og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er inkludert når du bor på hotellet den aktuelle uka og ingen forhåndspåmelding kreves!


Instruktøren

Live Lenning

Naofal Ouazzani

Naofal er en person som oppmuntrer til balanse i livet. I det daglige egner han halve tiden til jobben som konsulent og resten til å undervise i yoga og meditasjon på forskjellige studios i Stockholm. Med bakgrunn som eliteutøver og personlig trener byr han på populære yoga og treningstimer på en inspirerende og tilgjengelig måte. Timene hans passer så vel den nysgjerrige som den trente utøveren.

Bli inspirert og kjent med av Naofal på www.naofal.se eller følg ham på

Instagram: @naofalyoga.


Om hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas