Tren eller test swimrun med en proff

På denne turen kommer vi  til å trene på swimrun men også open water svømming og løping hver for seg. Både nybegynnere og mer vante swimrunners er velkomne til å delta, de som har mer erfaring vil bli utfordret på sitt nivå. 


Slik blir uka

Dagene kommer til å bestå av ulike typer av økter for å gjøre deg til en bedre swimrunner, vi kommer til å tilby swimruntrening men også økter med fokus på openwater svømming, terrengløping og styrke. Hver økt kommer til å vare i cirka 60 minutter. Det veksles mellom løping og svømming flere ganger i løpet av økta, noen dager blir det mer fokus på løping og andre mer på svømmingen. Vi kommer til å starte uke med å gå gjennom taktikk, teknikk og hva som gjør sporten til det den er.

Vi prøver å tilpasse timene slik at alle nivåer i gruppa får en utfordring og føler at de gjør fremskritt i løpet av uka.

Målet med reisen er at vi skal lære oss mer om sporten swimrun og utvikle oss i idretten. Vi løper i terreng og svømmer i åpent vann med skoene på. Vi skal også øve på å svømme med en partner.


Hva kan du forvente deg?

Vi håper at du kommer å lære deg noen knep som gjør at du blir en bedre swimrunner. Du vil få teknikktips og utfordres ved trening sammen med andre. Vær beredt på cirka 3-8 kilometer løping per dag og svømming minst 20 minutter per dag. Som deltager bør du også forvente deg bløte sko og mye latter og morsomme øyeblikk! 

Info om uka

Pris: All trening er inkludert når du bor på Playitas Resort den aktuelle uka. 

Avreise: Oslo

Dato & hotell: 

30. januar 2023, Playitas Resort 
6. februar 2023, Playitas Resort 

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport t/r hotellet                              
  • Trening med en proff coach 
  • Treningsfasiliteter & hotell av topp klasse

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss: [email protected]

 


Om øktene

Møt alltid opp klar for både svømming og løping! Om du ønsker å ta med deg eget utstyr så er det ditt eget ansvar å få med deg tingene dine gjennom hele økta. I swimrun skifter vi ikke klær eller utstyr til de ulike grenene men både løper og svømmer i samme utstyr.

Vi starter alltid med oppvarming før vi setter i i gang!


Program

Se programmet her


Hvem kan delta?

Alle som kan svømme 50 meter i åpent vann og kan løpe 3 kilometer kan bli med!


Hvorfor skal jeg bli med?

Swimrun er en idrett der du samtidig som du trener nyter å være ute i naturen. I swimrun er det naturen selv som er vår hinderløype og vi utfordres i ulike typer av naturlig terreng. Å ta seg frem i naturen på denne måten gir en frihetsfølelse som du ikke opplever så lett i andre idretter. Verken vann eller fjell med utfordrende terreng er et hinder for en swimrunner, uten det er herlig eventyr! 

Lurt å ta med

  • Løpesko
  • Badehette
  • Svømmebriller
  • Dolme
  • Håndpadler (om du vil)
  • Swimrun våtdrakt (brukes ved behov)

Instruktøren

Nicolas Remires

Nicolas är grundaren och head coach för Envol Swimrun. Han startade Envol-laget 2016, en swimrunklubb som numera har blivit en global samling av swimrunners på alla nivåer. Envol Swimrun coachar världsmästare inom sporten såväl som motionärer och nybörjare. Nicolas är själv i toppskiktet av alla swimrunners och har deltagit i världsmästerskapen i swimrun hela 5 gånger! 

 


Hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort