Styrke og løp med Jakob Schmidt

Er du glad styrketrening, løp, eller kanskje begge deler? Ja, da skal du bli med når Jakob Schmidt kjører i gang en herlig treningsuke. Jakob garanterer at du vil gå fra all trening med et smil om munnen og en følelse av å glede deg til neste treningstime. Du kan delta på alle timene, uansett din erfaring. Jakob har lang erfaring med forskjellige nivåer og kan derfor hjelpe deg, uansett hva din bakgrunn er.


Timebeskrivelser

Glutes and core: Fokus på at trene bein- og rumpemuskulaturen samt å utføre øvelsene teknisk korrekt, der rumpemuskulaturen blir mest mulig aktivert. Treningsformen består hovedsakelig av en styrketime med middels til høy belastning. For deg som ønsker å styrke din core – altså dine dype magemuskler og ryggmuskler. En sterk kjernemuskulatur gir deg en flott kroppsholdning og flatere mave.

WOD: Workout Of the day, hver dag en ny trening. Variasjon i treningen hver dag, det vil både være funksjonell styrketrening og fokus på høy puls. Med andre ord: en time med mye fart. 

Funksjonell trening: Inspirert av øvelser innen crossfit. Forskjellige øvelser der hele kroppen blir godt gjennomtrent. Her kan alle delta, uansett nivå.

Kettlebells: Timen er for deg som elsker å trene med kettlebells eller ønsker å forbedre teknikken din. Treningen består primært med bruk av kettlebells. Hele kroppen blir trent og pulsen går opp.

HIIT: HIIT står for “High intensive interval Training”. Timen er bygd opp av korte intervaller i høyt tempo. På HIIT timen får du mulighet til å presse deg selv maksimalt.

Cardio: Treningen består primært av basis øvelser og øvelser med egen kroppsvekt. Du vil garantert svette og få høy puls på Cardio timen.

Tabata: Timen er til deg som vil ha pulsen opp og svette skikkelig. Timen er bygd opp av blokker med 20 sek jobbing og 10 sek pause. Det vil være både styrke og puls.

Styrke og teknikk: Timen er for deg som ønsker å forbedre teknikken i de 3 store løfteøvelsene Squat, benkepress og død løft. Timen gir deg mulighet for å øve teknikk i samarbeid med meg. Det vil bli mulighet for å presse ditt Maks-løft.

Indoor bike: Timen er for deg som vil svette ut. Timen er bygd opp av både stående og sittende intervaller samt lengre økter stående og sittende. Jeg lover en heftig time og du går derfra med et smil om munnen og gleder deg til neste time.

Run: 5 km løp med fokus på teknikk og intervaller. Her er der fokus på oppvarmning, samt korrekt løpeteknikk og en utfordrende løpetur med innebygde intervaller.

Family workout: Trening for hele familien uansett alder og erfaring. Få en morsom treningsopplevelse med hele familien der dere sammen og aktivt går gjennom forskjellige øvelser, et hit for alle i familien! 

Info om uka

Pris:  All trening med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotel:

21.-28 oktober 2022, La Pared - powered by Playitas

Inkludert:           

  • All trening med Jakob Schmidt
  • Hotell & treningshotell i toppklasse

Bestill la Pared – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren

Jakob Schmidt

Jakob er 39 år gammel og har jobbet som personlig trener i mer enn 5 år og har over 6000 timers erfaring på gulvet. Jakob elsker å være aktiv og lever et meget aktivt liv. "Jeg lever og ånder for treningen og lever livsstilen som personlig trener og elitefotball dommer. Treningen er mitt fristed og måten jeg stresser ned på."

På hjemmefronten bor Jakob sammen med Anne-Sofie, som også er fitnessinstruktør – du kan derfor forvente en instruktør som lever og ånder for trening og for å gjøre en forskjell for nettopp DEG  og din trening.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas