Strong, fit and fun-week

Strong, fit and fun-week

Bli med på en intensiv, lærerik og superinspirerende treningsuke på ett av våre Apollo Sports - powered by Playitas hotell sammen med våre pedagogiske instruktører Trine Lund og Torben Bjerre.


Timebeskrivelser 

Daily WOD: En funksjonell Crossfit-inspirert time som kan tilpasses alle uansett treningserfaring. Vi jobber med den egne kroppsvekten men benytter også utstyr.  

Mobility/yoga: Bevegelsestrening er øvelser som tar muskler, sener og ledd gjennom hele deres bevegelsesomfang. Treningen øker dermed din "Range of Movement", og du kommer til å merke en forbedring i din daglige trening. Dessuten kombinerer vi med noen yogaøvelser for å få med hele kroppen. 

Dancefitness: Her danses det for alle penga! Enkle koreografier for alle. Og du må gjerne synge med! 

Aqua-trening: En form for vanngymnastikk der vi bruker flytende utstyr i bassenget. Det blir også en del dans i selve bassenget.

Ukas program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  

Hvem kan delta?

All gruppetrening passer både for nybegynnere og erfarne. Intensiteten og vanskelighetsgraden justeres etter deltagerne. Dog må du ha fult 15 år for å delta.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert når du bestgeiller reise til det aktuelle hotellet.

Dato & hotell:

  • 3.-10. oktober 2022, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktørene Trine Lund & Torben Bjerre

  • Hotell & topp treningsanlegg

Bestill Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktørene og hotellene

Trine Lund

Trine Lund

Trine bor utenfor Århus i Danmark og er EREPS sertifisert fitnessinstruktør og personlig trener. Hun er utdannet Nutrition Coach og sertifisert mobilitetscoach. Hun instruerer også i Crossdance, Dancefitness, Body toning, Mage/Rumpe/Lår ved ulike treningsstudio. 

"Som instruktør er jeg veldig "på" og liker å synge med i låtene. Sel om jeg alltid synger falsk. Jeg bryr meg virkelig om at alle deltagerne får noe ut av treningen sin og at de har det gøy mens de holder på. Jeg sørger for å tilpasse de ulike øvelsene eller bevegelsene slik alle kan være med på mine timer."

Torben Bjerre

Torben Bjerre

Torben er bosatt i Aarhus i Danmark og utdannet CrossFit Level 1-instruktør, og er for tilfellet frivilliginstruktør i "Sport X, Aarhus", en ideell forening som tilbyr utendørstrening basert på CrossFit og funksjonell trening. Han har fra tidligere erfaring fra fitnessenter, crossfitbox og USA's militærbase - US Air Force.

"Som instruktør er jeg veldig til stede – du kommer til å høre meg og kjenne min energi. Jeg går helt opp i den musikken jeg bruker, og når stemningen er skikkelig høy kan det bli et dansetrinn eller to. Det skal være hardt, men det skal også være gøy."

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas