Step up Week med Helle Rye Arndal

Når gjesteinstruktør Helle Rye Arndal besøker våre powered by Playitas-hotell venter en uke med massevis av kondisjonstrening på stepkasse på ulike nivåer. Uansett nivå blir det heftig energi – godt humør – smil om munnen – god musikk og definitivt svetting!

Timene tilpasses deltagernes nivå og alle kan være med.

Timebeskrivelse

Step Basic:
Kondisjonstrening med enkel koreografi til musikk. Du lærer deg de grunnleggende trinnene innen step. Du forbedrer din kondisjon, forbrenning og koordinasjon. Timen er for deg som liker å trene til musikk men aldri, eller bare et fåtall ganger, har testet Step.

Step lett:
Step lett er en morsom kondisjonstrening der du får opp pulsen ved å kjøre korte, morsomme og energiske serier på stepkassa. Du må ha gått step basic før du tar denne timen.

Tighten up:
Tighten up er en time som utfordrer alle kroppens muskler. Timen er bygd opp rundt styrkeøvelser med mange repetisjoner. Du øker din muskelutholdenhet og øker forbrenningen. Fokus ligger på å kjøre gjennom hele kroppen og vi jobber blant annet med hantler, gummibånd, body bars og stepkasser. Teknikken vil bli grundig forklart og sjekkes i alle øvelser. Timen er for deg som vil bygge muskler og få økt styrke. Alle kan delta.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Informasjon om ukene

Pris: Treningen med gjesteinstruktør Helle er gratis. Bare bestill reisen med oss til ønsket hotell den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell: 

26. juni-3. juli 2022, Porto Myrina - powered by Playitas

25. september-2. oktober 2022, Levante - powered by Playitas


Dette er inkludert:                    

  • All trening den aktuelle uka med gjesteinstruktør Helle Rye Arndal 
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Levante - powered by Playitas   Bestill Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om intruktøren og hotellene

 

Helle Rye Arndal

Helle sprudler av energi og har 25 års erfaring fra undervisning. I tillegg til jobben hos Nordea er hennes fritid fylt av sport i alle mulige former og størrelser. Helle underviser forskjellige timer hos treningsstudiokjeden FitnessX i Århus. Timene består av step og core-trening. Helle sykler også racer og MTB.

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas