Smilepuls med Hilde Groven

Velkommen til en uke med mye pulstrening, kombinert med styrke og en dose latter og treningsglede. Hilde er en sprudlende instruktør som får deg til å yte det litt ekstra. Hilde er fysioterapeut så du vil få god veiledning og tilpasning om det trengs.

Treningstimene:

 

  • Puls/styrke: Kondisjonstrening med enkle trinn etter fengende musikk. Timen avsluttes med styrkeøvelser for hele kroppen.
  • Styrke/bevegelighet: En styrketime hvor vi jobber med styrke for de store gruppene, samtidig som utfordrer bevegeligheten i leddene.
  • Styrke/intervall: Kondisjon og styrketime uten koordinasjon. Øvelser kan tilpasses slik at alle kan være mer.
  • Bootcamp: En tøff time med både styrke og kondisjonsøvelser, hvor du blir pushet litt ekstra. Her må det jobbes!
  • Sirkeltrening: Stasjonstrening med styrke for hele kroppen. Timen kan enkelt tilpasse ulike nivåer.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:

  • 17. -24. september 2023 på Levante – powered by Playitas.

Dette er inkludert:                    

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Hilde Groven
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Levante – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


 

Instruktør

Hilde Groven

Hilde Groven

Hilde Groven er en motiverende og erfaren instruktør. Hun er opptatt av å hjelpe deg til å yte det lille ekstra, slik at du får en effektiv treningsøkt. Hilde jobber til daglig som fysioterapeut og kan tilrettelegge timene for deg dersom det er behov for det.


 

Hotell

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas