Lær å finne din indre ro med Marion Rama Reutz

Det å reise i sitt indre for å bli en bedre utgave av seg selv; få mer tålmodighet, takle stress i hverdagen bedre, lære seg å puste ordentlig, fylle på med god energi, senke skuldrene, være del av et fellesskap, styrke og bevegelighet er bare noen av aspektene ved yoga. I yogaen er det kun deg og matten – du er bra nok bare ved å være. Roen og styrken du finner på matten vil hjelpe deg ellers i livet. Dette er noe av det Marion vil formidle i løpet av denne uken


Timebeskrivelser 


Harmonisk Hatha: Hatha Yoga kalles også for den klassiske yogaen. Vi jobber oss gjennom hele kroppen for optimal balanse både fysisk, psykisk og energimessig. Energiflyt settes i sammenheng med mentalt fokus og tilstedeværelse i dine bevegelser. Timen har et meditativt fokus som bæres gjennom timen som en rød tråd. Kraft, styrke og pust kombineres med ro, fokus og meditasjon.

Varmende Vinyasa: Vinyasa er en dynamisk form for yoga, fri og leken. Vinyasa betyr "en pust til en bevegelse" eller å plassere på en bestemt måte. Målet er å oppnå en jevn flyt av styrkende asanas (yogastillinger) under timen. En fysisk krevende time, samtidig som den enkelt kan tilpasses din helse og kropp. Avsluttes med en kortere Yoga Nidra meditasjon/avspenning.

Balanserende Yin: Yin Yoga er en rolig form for yoga der man holder posisjonene over lengre tid. Dette gir god tøying og er for å jobbe med dypereliggende bindevev i områder vi ofte blir stive i, som hofter, skuldre, bryst og rygg. Yin yoga bygger på prinsippene fra tradisjonell kinesisk medisin og har som fokus å gjenopprette balanse i energiflyten i kroppen.

Funksjonell Rygg: En time der ryggradens helse står i fokus. Pust og fysiske øvelser (både dynamiske og statiske) kombineres for å slippe tak i spenninger i muskulatur i rygg og nakke. Avsluttes med utvalgte pranayam-teknikker (balansering av pust og energi) og en kort meditasjon.

Ashtanga Vinyasa: En kraftfull yogapraksis med fokus på styrke, mobilitet og meditasjon i asanas/øvelsene. Praksisen deles inn i en stående del, en sittende del og en avsluttende del. En helhetlig og styrkende yogatime. Avsluttes med utvalgte pranayam-teknikker (balansering av pust og energi) og en kort meditasjon.

Slapp av & Slipp fri: En restorativ yogapraksis som er veldig myk, rolig og balanserende for kropp og sinn. Ved hjelp av utstyr som pledd og bolstere (yogaputer) veiledes du skånsomt inn i regenererende stillinger for kroppen slik at du kan slippe tak i spenninger og lande i dyp avslapning. Du hviler i stillingene med nærvær og kontakt med pusten din i lengre tid. Avsluttes med en lengre pranayam-sekvens med utvalgte beroligende pusteteknikker.

MediYoga: Når du trenger å stresse ned og finne din egen pust igjen er MediYoga timen for deg. Med enkle pusteteknikker, bevissthet i øvelsene og noen lette fysiske øvelser bringer MediYoga ro og balanse med seg. Passer for alle uansett bakgrunn. Finn tilbake roen når du trenger det med MediYoga.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Marion er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Dato & hotell:

  • 16. - 23. desember 2022, La Pared – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Marion Rama Reuts

  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill La Pared – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren og hotellet:

 

Marion Rama Reutz

Marion Rama Reutz

Marion, eller Line-Marion som noen kjenner henne som, har vært lidenskapelig opptatt av helse og gode livsstilsvalg hele sitt voksne liv. Det skulle også bli hennes yrkesvei, der hun har kombinert sine psykologistudier med kunnskap innen trening, kosthold og yoga, for å møte folk akkurat der de er med de verktøyene de trenger i sitt liv. Hun møter deg med en stødig ro og mykhet, samtidig som hun loser deg trygt gjennom både fysiske krevende sekvenser, restorative øvelser, pusteteknikker og meditasjon på matten. For Marion står pusten og nærvær i egen pust i fokus i yogapraksisen. Det bringer en høyere bevissthet også utenfor matten, der den mest utfordrende yogaen utføres. For Marion er yoga så mye mer enn en treningsform – det er en livsstil som hun ånder både på og av matten i alt hun gjør og i alle hennes møter med medmennesker. Kom i dypere kontakt med din indre ro, glede og stødighet på denne treningsreisen og møt hverdagen med senkede skuldre og større bevissthet når du kommer hjem igjen. Marion driver YOGY i Moss.

Les mer YOGYs hjemmeside.


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas