Power, fun & sun week

Velkommen til en uke med ekstra mye trening med gjesteinstruktør Fie Kolding. Vi har en smørbrødliste av fysiske og styrkende timer.

Vi blander morgenyoga med intensive HIT-timer. Dans i bassenget eller bli med på heseblesende 20-sekunders Tabata-intervaller. Alt dette og litt til i løpet av en uke i sola. Timene er satte sammen for å passe for personer med ulike treningsbakgrunn. Utover denne treningen tilbys massevis av aktiviteter fra hotellets ordinære sport & aktivitetsprogram. 


Slik ser timene ut

  • Morgen Yoga: Enkle yogaøvelser for å vekke kroppen om morgenen.
  • Core: Fokus på mage og rygg, øker din kroppskontroll med øvelser som tar utgangspunkt i våre naturlige bevegelsesmønstre.
  • Circuit: Korte, intensive økter med puls og styrke. 
  • Aqua Dance: Morsom vanngymnastikk i bassenget, i form av vanndans. 
  • H.I.T: Høyeffektiv trening på kort tid. Der det jobbes med kroppen og enkle redskaper vil bli brukt i ulike intervaller.
  • Bootcamp: Militærinspirert trening, der vi jobber med de redskapene som finnes i naturen.
  • Tabata: 20 sekunder jobbing, 10 sekunder hvile x 8. Vi kommer til å jobbe med hele kroppen i forskjellige Tabatas.

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta? 

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om ukene

Pris: All trening disse ukene er gratis og inkludert når du bestiller en reise til det til det aktuelle hotellet den uka Fie er gjesteinstruktør.

Datoer & hotell: 
12.-19. juni 2022: Porto Myrina – powered by Payitas
17.-24. juli 2022: Levante – powered by Playitas
22.-29. august 2022: Sivota Retreat – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening den aktuelle uka med gjesteinstruktør Fie Kolding   
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas

Bestill Levante – powered by Playitas

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas


Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Om instruktøren og hotellene

Fie Kolding

Fie Kolding

Fie er i dag en ettertraktet instruktør på SATS. Fies innstilling til trening er at det skal være gøy og utfordrende! Som populær treningsinstruktør har hun jobbet på mange av Apollos hotell – blant annet i Hellas, Tyrkia og Dubai.

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas