Power, fun and sun week

Velkommen til en uke med ekstra mye trening med gjesteinstruktør Fie Kolding. Vi har en smørbrødliste av fysiske og styrkende timer. Vi blander morgenyoga med intensive HIT-timer. Dans i bassenget eller bli med på heseblesende 20-sekunders Tabata-intervaller. Alt dette og litt til i løpet av en uke i sola. Timene er satte sammen for å passe for personer med ulike treningsbakgrunn.

Utover denne treningen tilbys massevis av aktiviteter fra hotellets ordinære sport & aktivitetsprogram. 

 


Program

Programmet presenteres i sin helhet sammen med eksakte tider på hotellene sammen med ordinære treningsprogrammet. Ingen forhåndspåmelding kreves.

 November 2021 La Pared – powered by Playitas 


Slik ser timene ut

  • Morgen Yoga: Enkle yogaøvelser for å vekke kroppen om morgenen.
  • Core: Fokus på mage og rygg, øker din kroppskontroll med øvelser som tar utgangspunkt i våre naturlige bevegelsesmønstre.
  • Circuit: Korte, intensive økter med puls og styrke. 
  • Aqua Dance: Morsom vanngymnastikk i bassenget, i form av vanndans. 
  • H.I.T: Høyeffektiv trening på kort tid. Der det jobbes med kroppen og enkle redskaper vil bli brukt i ulike intervaller.
  • Bootcamp: Militærinspirert trening, der vi jobber med de redskapene som finnes i naturen.
  • Tabata: 20 sekunder jobbing, 10 sekunder hvile x 8. Vi kommer til å jobbe med hele kroppen i forskjellige Tabatas.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert når du bestiller en reise til det til det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell: 
La Pared 5.-12. nov. 2021

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Fie Kolding   
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill La Pared, Fuerteventura 


Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Hvem kan delta? For hvem passer dette?

Våre sportshotell passer alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Reiser du alene? Med oss er du aldri alene. På et sportshotell er det alltid lett å finne treningsvenner og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie. Bli med på en fullspekket ferie- og treningsuke der du deltar på det du liker, tester noe nytt om du vil eller bare tar det med ro en dag. 

Fie Kolding

Om Fie Kolding

Fie er i dag en ettertraktet instruktør på SATS. Fies innstilling til trening er at det skal være gøy og utfordrende! Som populær treningsinstruktør har hun jobbet på mange av Apollos hotell – blant annet i Hellas, Tyrkia og Dubai.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas