Playful movements

Playful Movements & Yoga med Ellen Sterner

Nå kan du trene med populære Ellen Sterner på vårt sportshotell La Pared – powered by Playitas.


Ellens timer har fokus på helheten og trening som får oss til å utfordre og føle oss akkurat slik vi ønsker. Ellen coacher deg gjennom både tøffe og rolige økter i en kombinasjon av styrke, utholdenhet, koordinasjon, hurtighet og bevegelighet. Utover den miksen er ukens fokus lekenhet, energi og å ha det gøy! Vi benytter klassiske treningsutstyr men også vår egen kroppsvekt samt det naturen har å by på. Natur og bevegelse er en duett som ikke slår feil, nytelse for både kroppen og topplokket helt enkelt.


Timebeskrivelse/ Program

Programmet vil bli presentert i sin helhet med de eksakte tidene på hotellet sammen med det hotellets ordinære treningsprogram. Ingen påmelding i forkant kreves.

9.-16. desember 2019 La Pared

 • Morning Energy Legg listen for dagen på yogamatten. Vi varmer sakte opp kroppen og beveger den med energisk flow.
 • Playful Movements Treningsøkten der vi kombinerer det beste av alt og har det veldig gøy. Oppvarmingen består av bevegelighet og koordinasjon etterfulgt av en økt med styrke. For å utfordre utholdenheten og hurtigheten avslutter vi timen med en hinderløype.
 • Evening Calm En rogivende avslutning på dagen. Vi samler oss, strekker ut kroppen og lander før kvelden, og senere en god natts søvn.

Hvem kan delta?

Alle kan delta uansett tidligere erfaring. Mellom øktene hviler du hotellenes ordinære tilbud med hvile og hygge ved bassenget, nyter god mat og hyggelig service.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening er gratis for deg som bor på våre hotelll! Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuken. Videre er det bare å bestille reisen din! Ingen påmelding i forkant er nødvendig for å delta på timene.

Informasjon om uken

Pris: All trening er gratis. Bestill bare reisen med oss til respektive hotell den aktuelle uken.

Aktuelle datoer:

 • Treningsprogrammet gjelder fra 9. til 16. desember 2019
 • Merk at avreise fra Norge er 10. desember. 

Dette er inkludert:

 • All trening er gratis
 • Bestill bare fly og hotell
 • Profesjonell instruktør
 • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
 • For alle nivåer – alle kan delta
 • Trening, sol og samvær

Spørsmål? Send oss en e-post!

Bestill La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

Se alle treningsuker og gjestetimer


Ellen Sterner

Om Ellen Sterner

Ellen elsker alle typer av bevegelse og er fascinert av hva bevegelse og trening gjør med livskvaliteten vår. Hun brenner for å inspirere og motivere andre til å finne hvilken type bevegelse som skal til for at de skal å ha det bra, både på utsiden og innsiden. Ellen har jobbet i bransjen siden 2014 og har PT lisens, er løpecoach, functional trainer samt sertifisert yogalærer. Hun har tidligere jobbet både på Playitas og Cavo Spada.