Pilates & Garuda på Levante, Rhodos

Den 7. til 14. juli 2019 gjestes Levante Beach Resort av populære stjerneinstruktøren Carita Lesche fra Stockholm Pilates Center. 

Bo på Levante uken 7. til 14. juli og nyt av trening av høy kvalitet med proffe instruktører. Pilates er en funksjonell treningsmetode som handler om å bevare eller få tilbake en god holdning og bli sterk og smidig. Garuda har innslag av yoga, pilates og kampsport, og begge treningsformene styrker kroppskontrollen din, pusten og styrken gjennom kontrollerte bevegelsesmønster. Har du aldri prøvd før eller er dette er din spesialitet? Prøv for første gang eller slip på teknikken – alle kan være med!


Om programmet

Alle timer i ukens treningsprogram er inkludert for deg som bestiller en reis og bor på Levante Beach Resort i den aktuelle perioden. Minimumsalder for å delta på timene er 15 år. Timene holdes på skandinavisk og engelsk. Merk at antall plasser er begrenset. Hotellets ordinære tilbud går som vanlig også denne uken. Les mer om Levante Beach Resort og tilbudet av sporter og aktiviteter.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til den aktuelle datoen for treningsuken. Så er det bare å bestille reisen din! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndsbestilling trengs.

Dato: 7. til 14. juli 2019

  • Levante Beach Resort
  • Ekstrainnsatt trening
  • Kostnadsfritt
  • Alle kan delta
  • Ingen påmelding i forkant trengs
  • Bestill bare fly og hotell med oss
     

Bestill reise til Levante Beach Resort

 

Spørsmål? Send oss en e-post

Program for uken

Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. Komplett/oppdaterat program får du på plass.

Program juli 2019

Hva er Pilates?

Pilates er en funksjonell treningsmetode som handler om å bevare eller få tilbake en god holdning og bli sterk og smidig. Når kroppens alle muskelsystemer samarbeider på best mulig måte kan du bruke kroppen effektivt og skånsomt uansett hva du gjør. God balanse mellom muskelgruppene, stabilitet, god bevegelse i leddene og kroppskontroll er viktige elementer i treningen. Kunnskap, konsentrasjon og kvalitet er nøkkelord når du utfører øvelsene. Pilatestreningen passer både mosjonister og eliteidrettsutøvere.

Hva er Garuda?

Garudateknikk med innslag av yoga, pilates og kampsport er en ny spennende og inspirerende treningsform. Målet er at treningen skal være morsom, dynamisk og utfordrende gjennom øvelsenes intensitet og flyt. Det organiske synet på trening gjør deg sterk og full av energi mens lange bevegelsesmønstre utfordrer smidigheten og styrken.

Carita Lesche

Om Carita Lesche

Carita er en av Sveriges mest kjente pilatesprofiler. I 2002 grunnla hun Stockholm Pilates Center. Hon er utdannet idrettslærer, dansepedagog, naprapat og sertifisert instruktør i STOTT PILATES® og GARUDA®.