Nordic yoga & meditation retreat

NYHET! Velkommen til en nordisk yoga- og meditasjonsretreat på den vakre greske genuine øya, Limnos og vårt hotell, Porto Myrina – powered by Playitas med profesjonelle lærere fra både India og Norden.

Under veiledning av erfarne indiske og nordiske yogalærere tilbyr vi en uke med yoga der vi hjelper deg med å fokusere innover og på deg selv. Retreaten vil inneholde ulike yoga- og meditasjonstimer samt workshops, om ulike emner knyttet til bevisst livsstil.

 

Om retreaten

Denne uken skal du lytte til deg selv og du bestemmer selv hva du vil delta på og hvor sosial du ønsker å være. På programmet vil du finne klasser som kan gi deg ny energi og glede: Yin Yoga, energigivende morgenyoga, forskjellige stiler av asana-praksis, ayurveda, pranayama pusteøvelser, meditasjon, inspirasjon og filosofi. Livet kan ofte handle om effektivitet og fokus på å gjøre. Vi kan iblant trenge en motpol til alle krav og alt vi må. Denne uken handler om å finne roen i det å bare være, ved å ha fokus innover og med pusten kan vi frigjøre stress. Vi vil oppdage ny innsikt og nye veier samt kjenne på en aksept for den vi er og finne klarhet i tanker, ord og handling. Vi kommer til å avslutte hver dag med en puste- og meditasjonstime slik at vi får slappet av og får ro.

 

 

Info om retreaten

Pris fra: 13. 998,-

Dato: 27. aug- 3. sept 2023

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avreisested: Oslo, Gardemoen

Dette er inkludert i reisen:           

  • Yoga & Meditasjon 
  • Fly tur/retur 
  • Mat ombord på flyet  
  • Bagasje 20 kg + håndbagasje 
  • Transport tur/retur 
  • Del i dobbeltrom* 
  • Helpensjon (frokost, lunsj- og middagsbuffet) 
  • Hotell & treningsresort i toppklasse 

* Enkeltromstillegg 3 000,-

BESTILL

Kontakt oss: [email protected]


Hvem kan delta?

Denne retreaten er for alle som ønsker å lære mer om yoga og meditasjon med profesjonelle lærere. Du vil lære og forstå meditasjon på et dypere nivå. Denne retreaten passer for deg som ønsker å utforske yoga og meditasjon. Denne retreaten passer både for deg som er ikke har trent så mye yoga før og deg som er erfaren innen yoga.

Klassene med de indiske yoga-lærerne vil foregår på engelsk.

Program
 

Program 27. august - 2. september 2023 »
 

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Du bestiller denne yoga- og meditasjonsretreaten ved å trykke på den blå bestillingslinken og fylle ut skjemaet.


Om instruktørene

Riyas Babu er glødende engasjert og har masse kunnskap om de forskjellige aspekter av yogapraksis. Han har trent og instruert i mange land og har nesten 20 års erfaring med yoga. Riyas Babu lever av å undervise i yoga - og han er god til det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India. Riyas har også arbeidet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Han er grunnleggeren av ​​"The Varkala International Yoga Festival". 

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga 

Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsen har utforsket ulike yogastiler siden 1997, og etter at hun ble kjent med ashtanga- yoga i 2003, har hun vært en dedikert utøver. Vibeke tok sin første yogalærerutdanning i Iyengar-yoga i 2005, og startet etter dette å undervise. Etter å ha deltatt på Alexander Medins lærerutdanning 2008–2009, ble hun registrert i Yoga Alliance. Gjennom hele fjorten opphold i Mysore i India har hun fordypet seg i ashtanga-yoga, og i 2019 ble hun autorisert som Level 1 ashtanga-yogalærer av Sharath Jois. Hun er én av fem som har denne tittelen i Norge.  

Vibeke har jobbet ved ulike studioer i Oslo, og holder workshoper og yogaretreater både i inn- og utland. Hun er utdannet journalist og har mange år bak seg som tv- programleder. Hun brenner for å spre kunnskap om yoga, og er en av Norges største yogaprofiler i sosiale medier. I 2022 lanserte hun podkasten Namaste.  

Vibeke er en av gründerne bak treningsmerket Run & Relax. Hun har tidligere gitt ut tre bøker: Yoga for gravide, Grøt og Sunn pasta, helt enkelt. Yogamagi – Enkle øvelser mot hverdagsgruff er Vibekes fjerde bok. 

 

Carolina Söderberg bor i Falun i Sverige og jobber på heltid med trening og yoga. Hun har siden i januar 2023 drevet sitt eget selskap Carolinas Träning & Yoga AB etter nærmere 22 år som ansatt på treningsanlegg som Må Bättre og Actic. Til vanlig jobber hun med sine PT-kunder med trening og yoga, holder timer og samarbeider med Jenny & Sanna Kallur i deres Online treningsservice Get Vibes. 

I 2010 dro hun på sin først treningsreise til Monte Gordo i Portugal og der falt hun for Global Yoga. Etter dette så tok hun utdannelse hos Johanna Hector og hennes team. Videre tok hun utdannelse i Forrest Yoga og Yinyoga. Sedan 2010 har yogaen vært en del av hennes liv og hun liker å gi yogaen plass også utenfor yogamatta, inn i livet og inn i hverdagen. Hun liker også at man kan få plukke rosinen i pølsa og velge det som passer en selv best. At det er en bredde med ulike yogastiler og former. Kanskje har du mest behov for fred og ro når det skjer mye rundt deg og trenger hjelp til å roe ned både fysisk og mentalt. Kanskje er du stiv og støl og trenger mykes opp. Det ene følger det andre. Gjennom yogaen blir du kjent med deg selv, kroppen din og blir bedre til å lytte på dine behov.

Mahendra Ji

Mahendra Ji er født og oppvokst i Etah (U.P.), en by nærme Shankasya (Shakisha), et kjent buddhistisk sted. I sin skolegang på Gautam Buddha Inter College ble Mahendra Ji oppfordret til å utforske yoga. Mahendra Ji brøt opp fra de opprinnelige planene med eksamen og det å videreføre familievirksomheten, og forlot hjemmet og reiste til Haridwar for å følge sitt kall. Han fulgte ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, og avsluttet Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Deretter tok han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Hans ønsket å spesialisere seg i Ayurveda og gjennomførte et 6 måneders certifikatkurs i Ayurveda. 

Han har fått et emblem for anerkjennelse og ekthet ved å kvalifisere seg til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Siden  juli 2016 har Mahendra Ji vært aktivt tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans spesialiseringsemner omfatter Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Som han selv sier: "En dråpe erfaring og følelse er bedre enn hundre teorier."


Hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas