Multi Fitness week med Jesper & Jimmi

Bli med på Multi Fitness week med Jesper og Jimmi på Levante - powered by Playitas. Det blir dansefitness, styrketrening, vannaerobic, uttøying og meditasjon. Jesper & Jimmis filosofi er at trening alltid skal være morsom, men selvsagt også utfordrende.


 

Hvem kan delta?

Våre sportshotell passer alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Reiser du alene? Med oss er du aldri alene. På et sportshotell er det alltid lett å finne treningskompiser og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie. 

Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndspåmelding kreves!

Informasjon om uka

Pris: Trening med gjesteinstruktørerne Jesper og Jimmy er gratis. Det er bare å bestille reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og delta.

Dato og hotell: 
2.-9. desember 2022, La Pared - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • Gruppetreningen med Jesper & Jimmi
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse

Bestill La Pared - powered by Playitas 

Har du spørsmål? Send oss en e-post.

 


Om intruktørerne

Jesper & Jimmi Jesper & Jimmi

Jesper og Jimmi

Når Jesper ikke jobber i sin egen IT virksomhet og Jimmi sin klinikk med alternative behandlinger, finner oss titt i fitnessentret. Vi har begge vært instruktører siden 2013 og har tatt flere utdannelser og fått flere gruppetimer. Vår felles lidenskap er Bokwa, hvor vi begge er sertifiserte i alle fem nivåer samt de tre spesialene. Der Jesper fokuserer mer på funksjonalitet og styrketrening, er det viktig for Jimmi å få både kropp og sjel med inn i den daglige treningen. Felles for dem begge er at trening skal være gøy hver gang - også når det er slitsomt. Så med et smil om munnen og glimt i øyet er vi alltid klare til å inspirere og piske dere gjennom våre hverdagsfester, som vi ofte kaller treningstimene våre.

Hotell


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas