Movement Camp med Olivia Mitra

Med vår danske gjesteinstruktør Olivia får du en uke fylt med trening og deg selv i fokus. Bli med på Movement Camp på Sivota Retreat -powered by Playitas hvor du vil bli introdusert til en verden av bevegelse.

Om treningsukene med Olivia

Når gjesteinstruktør Olivia besøker Sivota Retreat - powered by Playitas blir det en uke med spennende trening. På Olivias treningsreise, Movement Camp, får du et fullspekket program med de mest populære treningsformene, som WOD, body pump og TRX. Om morgenen kan du bli med på en oppfriskende morgensvømming, som gir en god og rolig start på dagen. Treningsreisen Movement Camp med Olivia passer for både den erfarne og den mindre erfarne, og er perfekt for den som ønsker et variert program.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Olivia sørger for at der er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Ukeprogram

Her ser du ukeprogrammene og de to periodene som gjelder. Programmene er foreløpige, og tidene kan bli endret avhengig av vær og fasiliteter.  

Program Sivota Retreat 23.-30.august    

Program Sivota Retreat 30. august- 6. september

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på det valgte hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Informasjon om uka

Tren med gjesteinstruktør Olivia Mitra. Du deltar helt gratis. Bestill bare reisen med oss til Sivota Retreat - powered by Playitas og velg den uka av de to alternativene som passer deg.

Datoer: 
23.8-30.8 eller 30.8-6.9 2021

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • Gruppetreningstimer med Olivia Mitra er gratis
  • Profesjonell instruktør
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse
  • For alle nivåer - alle kan delta (15 års grense)

Trening, sol og samvær!

Har du spørsmål? Send oss en e-post.

Bestill reise

Se alle våre treningsuker og gruppetreninger.

Beskrivelse av treningstimene

Functional WOD:
Functional workout of the day – Er en funksjonell trening som kan tilpasses alle nivåer. 
Funksjonell trening fokuserer mye på øvelser kun med kroppsvekt, bevegelse og teknikk. Det blir selvfølgelig også bli brukt mye utstyr under treningen.  
 
Flow & Movement:
Flow & Movement er en time inspirert av forskjellige og rolige treningsformer som yoga og Tai chi, blandet med helt klassisk tøying av alle kroppens ledd og muskler. 
 
Core & Booty Pump
Core & Booty Pump er trening som fokuserer på å isolere mage- og rumpemusklene korrekt. 
Der vil være øvelser som inneholder cardio, men særlig styrketrening der musklene isoleres, for at få formet og fylt best mulig på! Alle kan være med. 
 
TRX - Full Body 
TRX - Full Body er trening med en TRX som bruker et system med tau og bånd, for å gi brukeren mulighet til å bruke deres egen kroppsvekt som motvekt.
TRX trening er også kalt suspensjonstrening, og er særlig godt for helhetstrening, folk med dårlig balanse eller den som bare synes suspensjonstrening er best. 
 
Morning Swim
Morning Swim er for dem som elsker at starte morgenen i rolige omgivelser, med masser av bevegelse og lett belastning.
Det er et pluss at kunne svømme, men der er plass til alle på Olivias hold. 

 


Om instruktøren

Olivia Mitra

Olivia Mitra er bosatt i København, hvor hun driver sitt eget selskap, Panache Movement. Der er hun coach og personlig trener, spesialisert på personlig utvikling og funksjonell trening. I tillegg underviser hun i svømming, terrengsykkel og teambuilding. Olivia motiveres av å hjelpe andre med å komme nærmere sine mål og for Olivia er trening ikke glamorøst, men en livsstil man skal elske eller lære å elske.
                                                            
Når Olivia underviser forteller hun deg ikke bare hva du skal gjøre, men forklarer deg også hvorfor, slik at du får en bedre forståelse av treningen. Hun lytter til dine behov, og målet er at treningsøvelsene skal være motiverende for nettopp deg.                                                                                                                                                                       


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

Les mer om dette enestående hotellet og alle fasilitetene her»​