Movement Camp med Olivia Mitra

Bli med på Movement Camp med vår danske gjesteinstruktør Olivia Mitra og få en uke fylt med trening og deg selv i fokus. Du får et fullspekket program med de mest populære treningsformene, som WOD, body pump og TRX. Om morgenen kan du bli med på en oppfriskende morgensvømming, som gir en god og rolig start på dagen. Treningsreisen Movement Camp med Olivia passer for både den erfarne og den mindre erfarne, og er perfekt for den som ønsker et variert program.

Beskrivelse av timene

Functional WOD:
Functional workout of the day – Er en funksjonell trening som kan tilpasses alle nivåer. 
Funksjonell trening fokuserer mye på øvelser kun med kroppsvekt, bevegelse og teknikk. Det blir selvfølgelig også bli brukt mye utstyr under treningen.  
 
Flow & Movement:
Flow & Movement er en time inspirert av forskjellige og rolige treningsformer som yoga og Tai chi, blandet med helt klassisk tøying av alle kroppens ledd og muskler. 
 
Core & Booty Pump
Core & Booty Pump er trening som fokuserer på å isolere mage- og rumpemusklene korrekt. 
Der vil være øvelser som inneholder cardio, men særlig styrketrening der musklene isoleres, for at få formet og fylt best mulig på! Alle kan være med. 
 
TRX - Full Body 
TRX - Full Body er trening med en TRX som bruker et system med tau og bånd, for å gi brukeren mulighet til å bruke deres egen kroppsvekt som motvekt.
TRX trening er også kalt suspensjonstrening, og er særlig godt for helhetstrening, folk med dårlig balanse eller den som bare synes suspensjonstrening er best. 
 
Morning Swim
Morning Swim er for dem som elsker at starte morgenen i rolige omgivelser, med masser av bevegelse og lett belastning.
Det er et pluss at kunne svømme, men der er plass til alle på Olivias hold. 

Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Informasjon om uka

Tren med gjesteinstruktør Olivia Mitra. Du deltar helt gratis. Bestill bare reisen med oss til det aktuelle hotellet den uka gjestetreningen er.

Datoer og hoteller: 
30. mai-6. juni 2022, Sivota Retreat - powered by Playitas 
14.-21. august 2022, Levante – powered by Playitas

Avreise i mai fra: Oslo
Avreise i august fra: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Dette er inkludert:

  • Gruppetreningstimer med Olivia Mitra
  • Hotell- og treningsanlegg i toppklasse

Har du spørsmål? Send oss en e-post.

Bestill reise til Sivota Retreat – powered by Playitas Bestill reise til Levante – powered by Playitas

Se alle våre treningsuker og gruppetreninger.

Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Olivia sørger for at der er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

 


Om instruktøren

Olivia Mitra

Olivia Mitra er bosatt i København, hvor hun driver sitt eget selskap, Panache Movement. Der er hun coach og personlig trener, spesialisert på personlig utvikling og funksjonell trening. I tillegg underviser hun i svømming, terrengsykkel og teambuilding. Olivia motiveres av å hjelpe andre med å komme nærmere sine mål og for Olivia er trening ikke glamorøst, men en livsstil man skal elske eller lære å elske.
                                                            
Når Olivia underviser forteller hun deg ikke bare hva du skal gjøre, men forklarer deg også hvorfor, slik at du får en bedre forståelse av treningen. Hun lytter til dine behov, og målet er at treningsøvelsene skal være motiverende for nettopp deg.                                                                                                                                                                       


Om hotellene

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas