Meditation teacher training –100 timer over 2 uker

NYHET! Meditasjonslærerutdanning - 2 uker / 100 timer.
Hva er meditasjon? Er det stillhet eller bevissthet? Er det en idé eller en tanke? Dette kurset er utviklet for å utforske det menneskelige sinns ukjente områder ved å blande gammel og moderne vitenskap. Dette kurset er en praktisk og filosofisk introduksjon til meditasjon, som setter elevene i stand til å utvikle egenpraksis integrert i det daglige liv og dele denne kunnskapen med andre.

Kurset ledes av Riyas Babu, en meditasjons- og yogalærer, som har lært av forskjellige mestre i India og andre land rundt omkring i verden. Riyas har bred erfaring med å lede både meditasjons- og asanaklasser over hele kloden.


Hva du vil lære

Kurset består av to deler:

 • Filosofi, historie og intellektuell forståelse av meditasjon
 • Øvelse og teknikker

Filosofitimene vil i hovedsak være basert på hinduismen og undervisning om sinnet, samt en generell bevissthet om forskjellige former for meditasjon praktisert i forskjellige kulturer og religiøse bakgrunner.

Øvelsene vil omfatte forskjellige pusteteknikker, konsentrasjonsmetoder og praktiske leksjoner. Du vil få verktøy og metoder som kan hjelpe deg i din prosess til å få meditasjon som en del av din daglige praksis. Hver klasse vil også ha et tema, der vi diskuterer og utforsker individuelle og kollektive opplevelser.  

Nøkkelfokus:

 • Avslapning, meditasjon og filosofi
 • Guidede timer og individuell praksis
 • Pusteteknikk og mindfulness
 • Stresshåndtering, angst, depresjon og mental helse
 • Teknikker og metoder

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

For å delta på denne 100 timers retreaten over to uker må du fylle inn bestillingsskjemaet, som du finner ved å klikke i den blå boksen til høyre. All undervisning og trening foregår på engelsk så det er viktig at du behersker engelsk godt. Du vil motta din endelige bestillingsbekreftelse 2-5 virkedager etter at du har fyllt ut skjemaet.

Ukeas program

Uke 1:

07.30 Morgenmeditasjon og Pranayama

08.30 Tradisjonell Hatha Yoga

10.00 Frokost

11.30 Filosofi, meditasjon og vitenskap

13.30 Lunsj

14.00 Mantralæring

16.00 Pranayama, Bandha og Kriya

18.00 Ettermiddags-meditasjon

19.00 Middag

20.30 Chanting (varierer)

 

Uke 2:

07.30 Morgenmeditasjon og Pranayama

08.30 Ashtanga Yoga

10.00 Frokost

11.30 Filosofi og meditasjonsteknikker

13.30 Lunsj

14.00 Mantralæring

16.00 Pranayama, Kriya og Bandhas

18.00 Ettermiddagsmeditasjon

19.00 Middag

20.30 Chanting (varierer)

En dag hver uke vil det være fridag, dakan du gjøre akkurat det du selv har lyst til.

Info om uka

Pris fra: 24 998,-

Dato & hotell:

4.-18. september 2022, Porto Myrina - powered by Playitas

6.-20. januar 2023, La Pared - powered by Playitas

Dette er inkludert:           

 • Yoga retreat 50 timer
 • Fly tur/retur
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje 20 kg + håndbagasje
 • Transport tur/retur
 • Del i dobbeltrom*
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé)
 • Hotell & treningsresort i toppklasse

*enkeltromstillegg 2500,- per uke.

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas

Bestill La Pared – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktørene

Riyas Babu er glødende engasjert og har masse kunnskap om de forskjellige aspekter av yogapraksis. Han har trent og instruert i mange land og har nesten 20 års erfaring med yoga. Riyas Babu lever av å undervise i yoga - og han er god til det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India. Riyas har også arbeidet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Han er grunnleggeren av ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Riyas vil være med som lærer på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar

Sujeesh Jayakumar er en innsiktsfull instruktør med en stor lidenskap for yogaøvelser. Han har blitt trent av mange forskjellige mestre i India i over ti år og begynte å dele sin egen kunnskap for 5 år siden. Sujeesh har en allsidig undervisningsstil utviklet ved å blande forskjellige stilarter av asana-praksis i tillegg til Kalari og pusteteknikk. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har en medmenneskelig måte å kommunisere på. Han har 5 års undervisningserfaring med internasjonale studenter på forskjellige skoler i India.

Han er sertifisert Yoga alliance-lærer og har kunnskap om ayurveda. Han deler all sin kunnskap i sine klasser, som passer for alle uansett nivå.

Sujeesh vil undervise på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Manoranjan Chand

Manoranjan Chand er en dedikert yogalærer som deler sin kunnskap om Patanjali Yoga. Han er født i Orissa og hadde fra barnsben av et sterkt ønske om å finne meningen med livet. I den lille landsbyen han kom fra fant han ikke de mulighetene han ønsket. Under dramatiske omstendigheter, da han var 16 år, herjet en syklon i Orissa og han forlot landsbyen på jakt etter svar.

Han endte opp i New Delhi og måtte kjempe for å overleve under umenneskelige forhold med fattigdom og slaveri. Dette ga han en verdifull lærdom. Etter et tilfeldig møte med en generøs reisende besluttet han å flytte til Kerala. Dette var begynnelsen på hans yogiske reise. Han begynte helt på bunn med å lage mat til yogaskoler og langsomt fant han veien til ayurvedi og til slutt yoga shalaer.

Timene er preget av hans personlige opplevelser. Han har aldri sluttet å lære og finner enhver mulighet til å finpusse sin kunnskap med sertifiseringer og grader innenfor sitt felt. Han er en ledestjerne med nesten 10 års undervisningserfaring og har undervist rundt omkring i hele verden.

Manoranjan skal undervise på alle kurs og retreats høsten 2022.

Mahendra Ji

Mahendra Ji er født og oppvokst i Etah (U.P.), en by nærme Shankasya (Shakisha), et kjent buddhistisk sted. I sin skolegang på Gautam Buddha Inter College ble Mahendra Ji oppfordret til å utforske yoga.

Mahendra Ji brøt opp fra de opprinnelige planene med eksamen og videreføring av familiebedriften, forlot hjemmet og reiste til Haridwar for å følge sitt kall. Han fulgte ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, og avsluttet Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Deretter tok han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Han ønsket å spesialisere seg i Ayurveda og gjennomførte et 6 måneders sertifisering i Ayurveda.

Han kvalifiserte seg til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Siden juli 2016 har Mahendra Ji vært tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans spesialiseringer er Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Som han selv sier: ’En dråpe erfaring og følelse er bedre enn hundre teorier.’

Mahendra Ji skal undervise på alle kurs og retreats vinteren 2023. 


Om hotellene

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas