Meditation and breathwork retreat 50-hour (1 uke)

Har du vurdert å lære deg meditasjon og gjøre det som en del av din egen praksis? Da er dette noe for deg. Lær og praktiser meditasjon og pusteteknikk med erfarne indiske lærere på et av våre fantastiske Sportshotell.


Yogaen

Hver morgen starter med Pranayama (pust) meditasjon, etterfulgt av en dynamisk tradisjonell Hatha Yoga praksis. Det blir ukentlige workshops som vil ta deg i gjennom forskjellige aspekter av meditasjon og pusteteknikk. Det vil også bli undervist i forskjellige teknikker, hvis du har et ønske om å etablere en egen praksis når du kommer hjem. Strandyoga, solnedgangsmeditasjon samt meditative gåturer vil og være en del av denne ”retreaten”. Vi kommer til å avslutte hver dag med en puste- og meditasjonstime slik at vi får slappet av og får ro. Denne ”retreaten” er for alle som ønsker å lære mer om meditasjon i en avslappet atmosfære med profesjonelle lærere. Du vil lære og forstå meditasjon på et dypere nivå. Noen av de kjente fordelene med meditasjon er at det reduserer stress og angst, samt at man kan føle seg mer balansert følelsesmessig og får en annen fokus i livet.


Slik ser en dag ut

07.30 - Pusteteknikk og meditasjon (45 minutter)

08.30 - Hatha Yoga (75 minutter)

10.00 - Frokost

11.30  - Workshops om Meditasjon og pusteteknikk (4 ganger per uke)

13.00 -  Lunsj (fruktfat og økologisk te)

16.00-   Meditasjon og pust (60 minutter)

19.00 -  Middag

En dag skal vi også ha Beach Yoga, Meditasjon og tar en stille gåtur.

(Tidsplanen ovenfor er et eksempel på en typisk uke, men programmet kan variere og bli endret).


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Du melder deg på, ved å fylle i i bestillingsskjemaet, som du finner ved å klikke på den blå boksen til høyre. All undervisning og trening foregår på engelsk så det er viktig at du behersker engelsk godt. Du vil motta din endelige bestillingsbekreftelse etter 2-5 virkedager.

Info om uka

Pris fra: 

15 998,- 

Dato & hotell:

11.-18. september 2022, Porto Myrina - powered by Playitas

25. september- 2.oktober 2022, Porto Myrina - powered by Playitas

13.-20. januar 2023, La Pared - powered by Playitas

28. januar- 4. februar 2023, La Pared - powered by Playitas

Inkludert reisen:           

  • Meditation and breatwork retreat 50-hour
  • Fly tur/retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje 20 kg + håndbagasje
  • Transport tur/retur
  • Del i dobbeltrom*
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé)
  • Hotell & treningsresort i toppklasse

Bestill Porto Myrina

Bestill La Pared

Kontakt oss: [email protected]

 

Instruktørene på turen


 

Riyas Babu er glødende engasjert og har masse kunnskap om de forskjellige aspekter av yogapraksis. Han har trent og instruert i mange land og har nesten 20 års erfaring med yoga. Riyas Babu lever av å undervise i yoga - og han er god til det! Riyas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India. Riyas har også arbeidet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Han er grunnleggeren av ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Riyas vil være med som lærer på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar

Sujeesh Jayakumar er en innsiktsfull instruktør med en stor lidenskap for yogaøvelser. Han har blitt trent av mange forskjellige mestre i India i over ti år og begynte å dele sin egen kunnskap for 5 år siden. Sujeesh har en allsidig undervisningsstil utviklet ved å blande forskjellige stilarter av asana-praksis i tillegg til Kalari og pusteteknikk. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har en medmenneskelig måte å kommunisere på. Han har 5 års undervisningserfaring med internasjonale studenter på forskjellige skoler i India.

Han er sertifisert Yoga alliance-lærer og har kunnskap om ayurveda. Han deler all sin kunnskap i sine klasser, som passer for alle uansett nivå.

Sujeesh vil undervise på alle kurs og retreats høsten 2022 og vinteren 2023.

Manoranjan Chand

Manoranjan Chand er en dedikert yogalærer som deler sin kunnskap om Patanjali Yoga. Han er født i Orissa og hadde fra barnsben av et sterkt ønske om å finne meningen med livet. I den lille landsbyen han kom fra fant han ikke de mulighetene han ønsket. Under dramatiske omstendigheter, da han var 16 år, herjet en syklon i Orissa og han forlot landsbyen på jakt etter svar.

Han endte opp i New Delhi og måtte kjempe for å overleve under umenneskelige forhold med fattigdom og slaveri. Dette ga han en verdifull lærdom. Etter et tilfeldig møte med en generøs reisende besluttet han å flytte til Kerala. Dette var begynnelsen på hans yogiske reise. Han begynte helt på bunn med å lage mat til yogaskoler og langsomt fant han veien til ayurvedi og til slutt yoga shalaer.

Timene er preget av hans personlige opplevelser. Han har aldri sluttet å lære og finner enhver mulighet til å finpusse sin kunnskap med sertifiseringer og grader innenfor sitt felt. Han er en ledestjerne med nesten 10 års undervisningserfaring og har undervist rundt omkring i hele verden.

Manoranjan skal undervise på alle kurs og retreats høsten 2022.

Mahendra Ji

Mahendra Ji er født og oppvokst i Etah (U.P.), en by nærme Shankasya (Shakisha), et kjent buddhistisk sted. I sin skolegang på Gautam Buddha Inter College ble Mahendra Ji oppfordret til å utforske yoga.

Mahendra Ji brøt opp fra de opprinnelige planene med eksamen og videreføring av familiebedriften, forlot hjemmet og reiste til Haridwar for å følge sitt kall. Han fulgte ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, og avsluttet Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Deretter tok han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Han ønsket å spesialisere seg i Ayurveda og gjennomførte et 6 måneders sertifisering i Ayurveda.

Han kvalifiserte seg til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Siden juli 2016 har Mahendra Ji vært tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans spesialiseringer er Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Som han selv sier: ’En dråpe erfaring og følelse er bedre enn hundre teorier.’

Mahendra Ji skal undervise på alle kurs og retreats vinteren 2023. 


Om hotellene

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas