Trening for hele kroppen med PT Marita Storvoll

Bli med på inspirerende og motiverende treningstimer sammen med Marita Storvoll. Denne uka vil Marita få deg til å teste ulike typer trening som du kanskje ikke har prøvd før.

Marita er en trygg og god trener og vil tilpasse treningen slik at alle kan være med. Det blir alt fra styrke, kondisjon, bevegelse, avslapping og koordinasjon. Målet hennes er å få deg til å synes at trening er gøy, og ikke bare et slit. Det er også viktig for henne at du får kunnskap om hvorfor vi trener akkurat slik, hvilke muskler vi bruker og at du gjør øvelsene riktig. Dette gjør at du får raskere progresjon, og unngår skader.
Du vil garantert oppdage nye og spennende måter å trene på som du kan ta med deg hjem til hverdagen.

Treningstimer:

  • Avspenning/Yoga: Marita kjører en blanding av bevegelsestrening, avspenning og vanlig yoga. Dette for at ”den vanlige mannen i gata” skal kunne være med på timen, og få utbytte av den.
  • Intervall/Jogg: Her snører vi på oss joggeskoene og utforsker området. Enten det er av morsomme intervaller, eller bare en rolig joggetur.
  • Bootcamp/HIIT: Her vil vi ta i bruk ulike intervallformer i kombinasjon med styrkeøvelser, som regel egenvekt. Målet er å forbedre kondisjon, styrke hjertet, uten og måtte løpe. 
  • Dagens WOD: Funksjonell trening, eller ”crossfit” som de fleste kanskje har hørt om. Denne timen vil variere veldig, alt fra olympiske løft og til en oppsatt WOD/økt som vi skal ta oss gjennom sammen, enten i form av par-trening eller alene.
  • Aqua aerobics: Her skal vi ha det gøy i bassenget! Enten i form av dans, men også uvante øvelser i intervallformer som utfordrer kroppen i vannet.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:
28. mai - 4. juni 2023 Levante - powered by Playitas

Dette er inkludert:                    

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Marita Storvoll
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill reise til Levante – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


 

Instruktør

Marita Storvoll

Marita Storvoll

Marita har alltid elsket trening, og alle former for trening. Hennes mantra er jo mer variert trening du gjør, desto større progresjon får du i de ulike treningsformene, samt mindre skader. Marita har jobbet som Personlig Trener og kostholdsveileder siden 2015. Hun har tatt en rekke kurs opp gjennom årene i forskjellig type trening, alt fra Vektløfting, kettlebell, slynge, yoga, gymnastikk mm. Alt dette bruker hun når hun holder timer.
Den viktigste jobben hennes nå er å være mamma til sine 2 jenter.
På grunn av en hektisk hverdag, har hun lært seg måter å trene på som tar lite tid men er like effektiv!
Til vanlig driver hun eget foretak. Der hun blant annet har Bootcamp-timer, Trening under og etter svangerskapet, PT-timer, online kunder og online timer for bedrifthelsetjenesten Aktimed.


 

Hotellet

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas