Mammareise med Heidi

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels, Kreta

Er du hjemme i permisjon og vil bort fra husarbeid og hektisk hverdag? Ta med deg babyen din på en uforglemmelig mammareise!  
 


Hva kan du forvente deg? 

Du treffer andre mødre i permisjon fra hele landet, får nye bekjentskaper og kan nyte en uke uten å bruke opp feriedagene fra jobb, dette er helt unikt - du vil komme hjem som en styrket mamma etter gode treningsøkter og samtaler. Heidi elsker gleden treningen og teamfølelsen CrossFit gir, så om du har trent tidligere eller ikke, dette er et tilpasset tilbud for alle! Å reise på ferie med baby er en mulighet til å prioritere seg selv i småbarnsbobla! Bli med!


Beskrivelse av timene

Treningen er tilpasset ditt nivå med lavrisikoøvelser for deg som nylig har født. Vi fokuserer på å gjenoppbygge en sterk mammakropp, og du vil få gode tips til mage og bekkenbunnstrening som du kan ta med deg hjem samtidig som du vil kjenne at du virkelig har fått trent. Det legges opp til at du kan velge mellom to økter til ulike tidspunkt på dagen, slik at du kan tilpasse treningen til når babyen din sover eller om du vil ha baby med. Isåfall hjelper jeg til med barnepass.

Detaljert program kommer senere. 

Pris fra: 16 998,-

Dato: 27. april-4. mai 2024

Avreisested: Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø, Harstad/Evenes og Tromsø.

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Dette er inkludert:       

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom/familierom*
  • All Inclusive
  • To treningstidspunkt per dag med barnepass (valgfritt)
  • Temaprat på kvelden (valgfritt)

* Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss: [email protected]

 


Hvem kan delta?

Turen passer for mødre i permisjon som ønsker å ta med babyen og for alle som liker å være i aktivitet, verdsetter sosialt samvær, nye opplevelser, og en god prat! Treningen tilpasses og passer deg som trener jevnlig og du som tenker at dette er en god mulighet til å komme i gang.


Instruktøren


 

Heidi Y. Tharaldsen

Heidi Y. Tharaldsen

Heidi startet med CrossFit i 2014, og elsker denne treningsformen! Da hun ble gravid for andre gang etter å ha mistet sitt første barn ønsket hun å gjøre noe for andre mødre. Trening er veldig virksomt når en går gjennom vanskelige perioder i livet, og ingen fortalte meg hvordan det faktisk var å praktisere mammarollen og hvilke vanskelige følelser som kan oppstå - noe jeg syns var tøft, samtidig som at jeg manglet en arena for å dele dette. Heidi har flere kurs innen mammahelse og er barselambassadør.


Hotellet


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta er et pent Apollo Sports-hotell av høy standard. Her bor du nært stranda med All Inclusive. Hotellet har et spa som tilbyr et brett utvalg av fasiliteter og behandlinger. På hotellet finnes det dessuten manga og bra sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og bra løping i nærområdet. Cavo Spada var treningsleir for den svenske OL troppen i forkant av vinter OL i Sør-Korea 2018.  

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels