Kraftfull Vinyasa og restituerende meditasjonsuke med Christina

Vil du komme videre til neste nivå? Denne uka er for alle er som vil ta treningen til neste nivå. Du kommer til å få mulighet til å prøve både stressfrigjørende Restore Yoga, muskelbyggende Powerflow og klassisk Hatha Yoga. Som en ekstra bonus vil du lære deg det grunnleggende i meditasjon. Det vil være noe for alle – både nybegynnere og viderekomne – men ukas fokus er å øke kroppens og sjelens nivå og ikke tenke på prestasjon.


Beskrivelse av timene 

Restore Yoga - Restore yoga er en bevisst trening av pust og bevegelse. Her ”møter” vi kroppen forsiktig og utforsker dens muligheter gjennom stretch og oppmyking. Vi jobber med å redusere stress og spenninger og fremme et sinn som er sterkt og rolig. Vi kommer til å jobbe med bevegelse, restitusjon og ungdommelighet i kroppen din og hjelpe deg å håndtere stress.

Power Vinyasa – Power Vinyasa er en dynamisk, kraftfull trening der flere yogaposisjoner er lenket sammen i en flytende sekvens i takt med pusten. Power Yoga-timene inneholder hovedkomponentene i fitness, inkludert styrke, fleksibilitet, kondisjonstrening og balanse. Hver time er unik og gir ikke bare en treningstime for kroppen men også for det indre. Middels nivå.

Hatha Yoga - Hatha Yoga er klassiske yogaposisjoner og pusteøvelser der du lærer deg grunnleggende "alignment" og pusteteknikk. Vi vil jobbe både med styrke og fleksibilitet. Nybegynner til middels nivå.

Meditasjon - Meditasjon er en øvelse der det fokuseres på sinnet, fordypning av konsentrasjon og å åpne hjertet. Meditasjon er ikke en del av en religion; det er en vitenskap, hvilket innebærer at meditasjonsprosessen følger et visst mønster, har bestemte prinsipper og gir resultater som kan bevises.


Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Info om ukene

Pris: All trening disse ukene er gratis og er inkludert i prisen når du bestiller en reise til respektive hotell den aktuelle uka.

Dato & hotell:

  • 4.-11. september 2022, Porto Myrina – powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Christina Widmark

  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktøren og hotellene

 

 Christina Widmark

Christina Widmark

Christina Widmark er en sertifisert yogalærer med utdanning både fra Yogaplace og Senses i København. Hennes lære er bygger på i Tantrafilosofien. Hun elsker å dele sin entusiasme for mantraen, mudras og mytologi, samt å gi deg tydelige biomekaniske asana-instruksjoner. Hun strever alltid etter å tilby deg nye perspektiv i din yoga-praksis og i livet ditt. Hun er en snill og elskelig sjel og møter alle sine elever med dyp ærbødighet og takknemlighet.

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas