Johaug Recharge – lad batteriene med Therese Johaug på den greske øya Limnos i høst!

Trenger du en time-out fra hverdagen? Johaug Recharge er et unikt konsept designet for å gi jenter akkurat det. Fyll på kropp og sinn med energi gjennom variert trening, gode impulser, hvile, sunn mat og velvære. Unn deg en pause fra hverdagens stress, og prioriter deg selv!

Ukens innhold

Høsten 2023 kan du være en av de heldige som får plass på Johaug Recharge med Therese Johaug. Bli med på en inspirerende uke på det lekre Apollo Sportshotellet Porto Myrina – powered by Playitas på den vakre øya Limnos i Hellas. 

Vi lover deg en uke fylt med varierte treningsøkter, mengder av mestringsfølelse og givende foredrag om temaer som mental helse, kosthold/ernæring, og kvinnehelse. I tillegg skal du bli bedre kjent med Therese – alt toppet med nye vennskap i fantastiske omgivelser. Du vil få tett oppfølging av Therese og teamet fra Johaug. En uke der du skal koble av og føle mestring både mentalt og fysisk.

Program

Dager fylt med varierte treningstimer og foredrag. Therese og andre spennende trenere kommer til å tilby varierte økter innenfor styrketrening, utholdenhetstrening og yoga. Vi garanterer at du finner treningstimer som passer for deg.

Program fra turen i mars – nytt program kommer

Endelig treningsprogram vil bli tilsendt alle deltakerne nærmere avreise.


Hvem kan delta?

Reisen passer for deg som allerede trener litt og har lyst til å utfordre deg selv – men det er ingen krav til å være topptrent. Her er alle nivåer velkommen. Øktene vil bestå av blant annet styrketrening, ulike kondisjonsøkter, yoga, pilates, dans etc. Alle øktene vil tilpasses ulike nivåer slik at alle skal føle at de mestrer treningen. Mestring er nemlig nøkkelordet denne uken. Målet er at du skal reise hjem igjen med kofferten full av motivasjon; både for trening og alt annet du ønsker å satse på!

Informasjon om bestilling

Pris: fra kr 15 498,-

Dato: 24. sept - 1. okt 2023

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avreisested: Oslo, Gardemoen

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost og middag)
  • Trening med Therese Johaug og teamet (mer informasjon kommer) 
  • Trening som tilbys på Apollo Sportshotellet av Apollos instruktører

Enkeltromstillegg: 3000,-
Lunsj kan kjøpes til. 


Bestill Johaug Recharge

Med forbehold om nok påmeldte.
Begrenset antall plasser. Maks 40

Kontakt oss: 
E post: [email protected]


 

Instruktører og foredragsholdere

Flere instruktører kommer senere.

Terese Johaug

Therese Johaug er tidligere toppidrettsutøver og Olympiske Mester og la nylig opp som langrenns utøver. Hun trener fortsatt aktivt hver dag, og er opptatt av å spre treningsglede og god energi. I dag bruker Therese mye av tiden sin til merkevaren Johaug og diverse andre prosjekter innenfor idretten. Therese er kjent for sin unike dualitet, der rå viljestyrke møter sofistikert femininitet, kombinert med et jordnært sosialt vesen

 

Julie Sofie Wichmann er fysioterapeut, tidligere toppidrettsutøver og Verdensmester i disco-dans. Julie la opp som utøver i slutten av 2019, og har siden da jobbet som dansetrener i sin tidligere klubb samt som gruppeinstruktør. Hun er ambassadør for Johaug og er svært opptatt av å spre bevegelses- og treningsglede for både store og små. Med 30 internasjonale medaljer i bagasjen trener hun fortsatt aktivt og elsker variasjon i treningshverdagen.

Ina Moe er personlig trener, livsstilscoach, ernæringsveileder og fysioterapistudent. Hun er en energisk og treningsglad trønder som mener at hverdagsaktivitet, med et fokus på at litt er bedre enn ingenting, er løsningen på mye. Selv digger hun å løfte tunge vekter, og varierer styrken med løping, bootcamps og CrossFit. De siste 6 årene har hun motivert, utfordret og fulgt opp utallige mennesker til å få en livsstil de kan leve med, og har som hjertesak å få andre til å like trening like godt som henne. 


 

Hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas