Inner & Outer strength Week med

Ari Lipponen 

Apollo Mondo Boutique hotellet Porto Plomari får besøk av den populære gruppetreningsinstruktøren og yogaguruen Ari Lipponen. Jobb med styrke, kondisjon, bevegelse og koordinasjon i ferien, sammen med Ari – en av våre mest populære gjesteinstruktører. Uka 20. til 27. juni 2021 kommer den karismatiske Ari Lipponen til vårt lekre hotell Porto Plomari på Lesvos. På programmet står yoga, pilates, bevegelsestrening og mye mer. Det beste av det meste i form av motiverende og inspirerende trening – og du velger selv hvilke timer du vil delta på. All trening er gratis og du deltar på de timene du selv ønsker. 


Hvordan bestiller jeg?

Gjestetreningen holdes på Apollo Mondo Boutique hotellet Porto Plomari. Det er gratis å delta på treningen for de som bor på hotellet og det er ikke nødvendig med forhåndspåmelding. Gå til hotellsiden og bestill for den datoen da Ari holder gjestetrening på hotellet. 


Hvordan ser treningsuka ut?

Programmet består generelt sett av to timer om formiddagen og to timer om ettermiddagen. Merk at programmet er preliminært, endringer kan forekomme.  

Se program

Dato: 20.-27. juni 2021

Pris: All trening er gratis. Det er bare å bestille reise med oss til hotellet den aktuelle uka. 

  • Trening og ferie i ett! 
  • Gratis gjestetimer med instruktør Ari Lipponen
  • ​Variert trening
  • Yoga, core, cardio! 
  • ​Alle kan delta
  • Bo på vårt fine Boutique hotell Porto Plomari
  • Ordinært sportsprogram er alltid inkludert

Spørsmål? Send oss en e- post!

Bestill hotell

Se alle treningsuker og gjestetimer

 


Timebeskrivelser

Yoga  
En miks av ulike yogaformer.

Mobility
Kroppskontroll og dynamisk bevegelighet.

Yin Yoga
En langsom og rolig yogaform der man holder posisjonene i 3-5 minutter. 

Groovy Pilates
Stabilitetstrening for hele kroppen, fremfor alt mage, rygg, hofter og bein.

Strength 
Styrketime -intenst og morsomt!


Ari Lipponen

Ari begynte å danse som 7-åring og har fått med seg de fleste stilene: bugg, lindy hop, rock 'n roll, ballett, jazz, moderne og latin. Han har mange års erfaring som instruktør og leder, og underviser blant annet i yoga, ABSolution og dans. Ari har vært gjesteinstruktør på flere av våre anlegg og er en populær, fantastisk gledesspreder som vi alle vet å sette pris på. Ari vil garantert gi deg masse inspirasjon i løpet av uka!