Sterk kropp & rolig sinn med Inger Eik Ravndal

Kvalitet og teknikk på treningen er noe som Inger Eik Ravndal setter høyt. På hennes timer vil du lære mye om trening og føle at du blir sett. Inger er en erfaren trener og har selv konkurrert i triathlon. Beveglesseglede er viktig og hun vil lære og instruere deg på en motiverende og engasjerende måte.

Treningstimer:

 • Styrke med utstyr som barbells / manualer evt minibands: Bli med på en inspirernede økt der vi bruker vekter og strikker. Du vil lære masse på en slik økt og kanskje kjenne muskler du ikek har kjent på en stund.
 • Hiit: Høy intensivt med øvelser som er lette å eskalere opp eller ned. Timen kan gjøres med eller uten hopp.
 • Sirkeløkt: Klassisk sirkeløkt med eller uten vekter.
 • Tabata: Høy intensiv trening med prinsippet 20 sekunders arbeid og 10 sekunders hvile. Efefktivt og gøy
 • Core: Sterk og effektiv time for mage/ rygg. 
 • SomaMove: En time med flyt og styrke for hele kroppen. Timen kan kalles dynamisk styrketrening fordi man virkelig får utfordret lengde, mobilitet og styrke. 
 • Mobilitet eller flow: Deilig strekk i dynamisk flyt. 

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:

 • 10.-17. juli 2023 på Sivota Retreat – powered by Playitas.
 • 8.-15. oktober 2023 på Levante – powered by Playitas.

Dette er inkludert:                    

 • All trening denne uka med gjesteinstruktør Inger Eik Ravndal
 • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Bestill reise til Levante – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


 

Instruktør

Inger Eik Ravndal

Inger Eik Ravndal

Inger er personlig trener og har allsidig treningsbakgrunn med et stort hjerte for styrke- og egenvektstrening med korte og effektive økter. Hun har erfaring med utendørs bootcamps i grupper, over 1300 digitale live treningstimer på treningsportalen Naardic, treningsreiser med IFORM, basistrener på Wang ung, samt senior trening i grupper. 

Hun har gjennomført Mallorca Ironman 70.3, er lisensiert pt og SomaMove instruktør i tillegg til Kettlebell trainer level 1 og 2 fra Australia.

Inger er en engasjert, imøtekommende og positiv treningspartner. Hun er oppatt av kvalitet og teknikk i øktene og hun liker å trene mennesker på en måte som gjør at de lærer underveis og at de tør å slippe gamle treningsmønster. Hun elsker sol og varme dager, er opptatt av daglig bevegelse og folkehelse, god kaffe og mørk sjokolade.


 

Hotell

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas