Treningsreise med treningsmagasinet I FORM

Obs! Få plasser igjen!

Bli med når treningsbladet I FORM arrangerer treningsreise til det vakre Kreta. I løpet av uken samles ledere og deltagere fra hele Norden med en herlig energi og en felles interesse for trening og helse. Basen vår under oppholdet er det femstjerners Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Fra morgen til kveld blir det trening, pepping og inspirasjon fra I FORM’s dyktige og engasjerte instruktører. Vi har satt sammen en drøm av et program, som blant annet omfatter morgenyoga med havutsikt, løping og gange i de omkringliggende olivenlundene, effektiv intervalltrening, styrketrening på en ny, morsom måte, feiende dansetimer, yoga, fottur i Imbros-ravinen (merk at denne fotturen må forhåndsbestilles!) og mye, mye mer. Alle kan være med uansett nivå.

Du kan også glede deg til maten. Middelhavskosten på Kreta sies å være verdens sunneste kjøkken. Og det er akkurat like lekkert som det er sunt, med masse grønnsaker, olivenolje, fisk og skalldyr. En hel del av grønnsakene du finner i bufféene dyrkes i hotellets egen kjøkkenhage, og de produserer til og med sin egen olivenolje. 

Fire kvelder i løpet av uken holder instruktørene foredrag og gir deg enda flere idéer og redskap for et bedre og sunnere liv. Fra tidligere I FORM-reiser vet vi at våre deltagere reiser hjem fylt av ny energi og inspirasjon fra uker som denne. Tilstrekkelig for å nå de målene som de kanskje har drømt om i årevis. Eller så kommer de hjem med helt nye mål – og drivkraften for å nå dem. 

Eksempel på ukeprogram

 

Merk at programmet er preliminært og vil kunne endres, vi tar forbehold om justeringer. Du vil motta fullstendig program på e-post ca. 2 uker innen avreise. 

Pris fra: 12 998,- 

Obs: Få plasser igjen!

Dato avreisested
25. april - 2. mai 2020, avreise fra Oslo, Kristinsand, Stavanger, Ålesund, Bodø, Evenes (Harstad/Narvik) og Tromsø
Merk at det betales hotellskatt i Hellas, denne betales i tillegg og direkte til hotellet»

Dette er inkludert

  • Fly tur/retur Norge – Kreta
  • Del i dobbeltrom på Pilot Beach
  • Transport tur/retur
    Måltid om bord i flyet
  • Halvpensjon (frokost/middag)
  • Timer med instruktør, trening i følge program
  • Forelesninger og andre aktiviteter i følge program

 

Påmelding


Verdt å vite

Arrangementet er Skandinavisk med avganger fra Danmark, Sverige og Norge. 

Hvem kan delta?

Alle kan delta uansett treningsnivå. Det er satt opp et titalls timer pr. dag så det er nok å velge i fra yoga, dans, core og tabatatrening til power walking og intervalløping. Reiser du alene er det mulighet til å dele rom med en av samme kjønn, hvis ikke, betaler du litt ekstra for et enkeltrom.


Magasinet I FORM

I FORM er magasinet for alle kvinner som vil bli den sunneste, starkeste og lykkeligste versjonen av seg selv gjennom trening, kost og motivasjon. I FORM presenterer de nyeste, beste og enkleste metodene for å oppnå resultater på en lystbetont måte. Utover dette inneholder magasinet mengder av inspirasjon til hvordan man utfordre seg selv med kortsiktige og mer langsiktige mål, og oppnå dem, selv i en travel hverdag.

Disse er med på turen/om lederne
 

Yogainstruktør Susanne Lidang

Susanne Lidang - treningsreisens yogainstruktør

Susanne underviser i Hatha yoga og er forfatter av to populære bøker om nettopp yoga. På våre treningsreiser starter hun dagen med å guide deg gjennom morgenyogaen mens solen stiger opp på himmelen. Susanne har også workshops denne uka der du får mulighet til å gå i dybden på rygg, nakke og skuldre. Susannes yoga timer er for alle uansett nivå, og hun sender alltid hjem sine elever med gode verktøy for å kunne fortsette med yogaen hemma. 

Siri Jona Nordén

Siri Jona Gold Nordén – treningsreisens gruppeinstruktør

Siri elsker all form for trening, der energi og musikk står i sentrum og derfor instruerer hun i alt fra dans og step til pump og HIT. Siri har vært en del av I FORMS treningsreiser i tre år og i hennes timer blir det garantert mye latter og god stemning. Timene hennes gir alle helt enkelt en fantastisk opplevelse, uansett alder, form og motorikk.

Instagram: @sirigold

Sara Møller Christensen

Sara Møller Christensen – I FORMs sjefsredaktør 

Som I FORMS sjefsredaktør har Sara god oversikt over hva som interesserer leserne når det gjelder helse. Vil du vite mer om magasinet og det vi skriver om der er hun den rette person å spørre. Dessuten elsker Sara nesten alle typer trening, og hun hjelper til med å spre god energi i mange av de øktene som du kan delta på i løpet av uka. Sara foreleser også om treningsmotivasjon.  


 

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer - trenings- og ernæringsekspert  

Martin har vært trener på mer enn ti treningsreiser- og helger, og når han ikke er med i IFORM holder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære boken "Antiinflammatorisk kost” og er en av Europas ledende eksperter på området. Gjennom årene har han hjulpet tusenvis av mennesker med nettopp kost og trening. Trening på stranden og i havet, turer til fots og morsomme konkurranser som f. eks. intervallstafett, er noen av de tingene som Martin kommer til å ordne på treningsreisen, utover sin populære forelesning selvsagt!

Michaela Sperring

Michaela Sperring – sertifisert kost- og treningskonsulent

Michaela arbeider som helsekonsulent og er sertifisert kost- og treningskonsulent med vekt på trening, kost og mental helse. Hun har jobbet som sportskoordinator på flere av Apollos destinasjoner – blant annet på det populære treningsanlegget Playitas. Allerede som 4-åring startet fotballkarriæren, noe som en korsbåndskade satte stopper for som 17-åring. Sedan 2011 har hun drevet innen treningsyrket og har egen bedrift innen helse.