Treningsreise med magasinet iFORM

iFORMS svært vellykkede reise er tilbake! Bli med på magasinet iFORMs populære treningstur til vakre Kreta. I løpet av uken møtes ledere og deltakere fra hele Norden med stor energi og en felles interesse for trening og helse. Vår base er det femstjerners hotellet Pilot Beach i GeorgiopolisKreta.

Fra morgen til kveld kan du glede deg over trening, oppmuntring og inspirasjon fra IFORMs dyktige og lidenskapelige instruktører. Vi har satt sammen et drømmeprogram, som inkluderer morgenyoga med havutsikt, løping og vandring i de omkringliggende olivenlundene, effektiv intervalltrening, styrketrening på nye, morsomme måter, spennende dansesesjoner, yoga, fotturer i Imbros-ravinen (merk at denne turen må forhåndsbestilles) og mye mye mer. Alle kan være med uansett nivå.

Du kan også glede deg til maten. Lokalbefolkningens versjon av middelhavsdietten sies å være verdens sunneste kjøkken. Og det er like deilig som det er sunt, med mye grønnsaker, olivenolje og sjømat. Mange av grønnsakene du kan forsyne deg av, dyrkes på hotellet, og selvsagt produserer de også sin egen olivenolje.

Fire kvelder holder instruktørene foredrag og gir deg enda flere ideer og verktøy for et bedre og sunnere liv. Fra tidligere iFORM-turer vet vi at deltakerne våre reiser hjem fulle av ny energi og inspirasjon fra turer som denne. Som oftest nok til å oppnå målene du har drømt om i årevis. Eller så kommer du hjem med helt nye mål - og drivkraften for å oppnå dem.

Programmet blir presentert i løpet av kort tid

Vær oppmerksom på at programmet er foreløpig og kan endres. Vi forbeholder oss retten til å gjøre noen justeringer. Du vil motta hele programmet på e-post omtrent 2 uker før avreise.​

Hvem kan delta?

Alle kan delta uavhengig av treningsnivå. Det vil være omtrent ti økter om dagen å velge mellom – med alt fra yoga, dans, core og tabata trening til power walk og intervall løping. Reiser du alene, er det mulig å dele et rom med noen av samme kjønn, eller du betaler litt ekstra for et enkeltrom.

Pris fra 12 998,–  

Dato: 24. april – 1. mai 2021

Avreiseflyplasser: Oslo

Hotell: Pilot Beach

Dette er inkludert i prisen:

  • Fly tur & retur med innsjekket bagasje
  • Transport mellom flyplass og hotell
  • Mat på flyet (standardmåltid)
  • Bo i delt dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening med instruktør, forelesninger og andre aktiviteter i følge programmet

*Enkeltromstillegg 3000,–

Verdt å vite om Apollos gruppreiser

Bestill

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: 
E-post: [email protected]
Telefon: 21 01 75 41
Åpningstider: mandag-fredag 9-14


Magasinet I FORM

I FORM er magasinet for alle kvinner som vil bli den sunneste, sterkeste og lykkeligste versjonen av seg selv gjennom trening, kost og motivasjon. I FORM presenterer de nyeste, beste og enkleste metodene for å oppnå resultater på en lystbetont måte. Utover dette inneholder magasinet mengder av inspirasjon til hvordan man utfordrer seg selv med kortsiktige og mer langsiktige mål, og oppnå dem, selv i en travel hverdag.


Disse er med på turen/om lederne
 

Kristin Birkelund

Kristin Birkelund – treningsreisens personlige trener og løpecoach

Kristin fant gleden ved å løpe allerede i ung alder, og har siden da forelsket seg i, og utdannet seg i styrketrening, personlig trening og gruppetrening. Hun er dermed en ekte multitasker, som elsker å spre treningsglede til andre. Med høy energi presser hun deg til å gi det lille ekstra - enten det er på hennes beach bootcamp-økt eller når du trener core og rumpe med Kristin som leder. Samtidig er et av hennes viktigste mål at treningen skal være morsom for alle! Det er også Kristins gode smil du vil møte hvis du følger løperunden på morgenen under treningsreisen.

Siri Jona Nordén

Siri Jona Gold Nordén

Gruppetreningsinstruktør: Siri elsker all form for trening, der energi og musikk står i sentrum og derfor instruerer hun i alt fra dans og step til pump og HIT. Siri har vært en del av I FORMS treningsreiser i tre år og i hennes timer blir det garantert mye latter og god stemning. Timene hennes gir alle helt enkelt en fantastisk opplevelse, uansett alder, form og motorikk.

Instagram: @sirigold

Sara Møller Christensen

Sara Christensen

Som I FORMS sjefsredaktør har Sara god oversikt over hva som interesserer leserne når det gjelder helse. Vil du vite mer om magasinet og det vi skriver om der er hun den rette person å spørre. Dessuten elsker Sara nesten alle typer trening, og hun hjelper til med å spre god energi i mange av de øktene som du kan delta på i løpet av uka. Sara foreleser også om treningsmotivasjon.  

Yogainstruktør Susanne Lidang

Susanne Lidang - treningsreisens yogainstruktør

Susanne underviser i Hatha yoga og er forfatter av to populære bøker om nettopp yoga. På våre treningsreiser starter hun dagen med å guide deg gjennom morgenyogaen mens solen stiger opp på himmelen. Susanne har også workshops denne uka der du får mulighet til å gå i dybden på rygg, nakke og skuldre. Susannes yoga timer er for alle uansett nivå, og hun sender alltid hjem sine elever med gode verktøy for å kunne fortsette med yogaen hemma. 

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer - trenings- og ernæringsekspert

Martin har vært trener på mer enn ti treningsreiser- og helger, og når han ikke er med i IFORM holder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære boken "Antiinflammatorisk kost” og er en av Europas ledende eksperter på området. Gjennom årene har han hjulpet tusenvis av mennesker med nettopp kost og trening. Trening på stranden og i havet, turer til fots og morsomme konkurranser som f. eks. intervallstafett, er noen av de tingene som Martin kommer til å ordne på treningsreisen, utover sin populære forelesning selvsagt!