Treningsreise med treningsmagasinet IFORM

Bli med når treningsbladet IFORM arrangerer treningsreise til det vakre Kreta. I løpet av uken samles ledere og deltagere fra hele Norden med en herlig energi og en felles interesse for trening og helse. Basen vår under oppholdet er det femstjerners Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Fra morgen til kveld blir det trening, pepping og inspirasjon fra IFORM’s dyktige og engasjerte instruktører. Vi har satt sammen en drøm av et program, som blant annet omfatter morgenyoga med havutsikt, løping og gange i de omkringliggende olivenlundene, effektiv intervalltrening, styrketrening på en ny, morsom måte, feiende dansetimer, vannaerobics, fottur i Imbros-ravinen (merk at denne fotturen må forhåndsbestilles!) og mye, mye mer. Alle kan være med uansett nivå.

Du kan også glede deg til maten. Middelhavskosten på Kreta sies å være verdens sunneste kjøkken. Og det er akkurat like lekkert som det er sunt, med masse grønnsaker, olivenolje, fisk og skalldyr. En hel del av grønnsakene du finner i bufféene dyrkes i hotellets egen kjøkkenhage, og de produserer til og med sin egen olivenolje. 

Fire kvelder i løpet av uken holder instruktørene foredrag og gir deg enda flere idéer og redskap for et bedre og sunnere liv. Fra tidligere IFORM-reiser vet vi at våre deltagere reiser hjem fylt av ny energi og inspirasjon fra uker som denne. Tilstrekkelig for å nå de målene som de kanskje har drømt om i årevis. Eller så kommer de hjem med helt nye mål – og drivkraften for å nå dem. 

Program for 2020 kommer snart!

Pris fra: 12 998,- 

Dato avreisested
25. april - 2. mai 2020, avreise fra Oslo, Kristinsand, Stavanger, Ålesund, Bodø, Evenes (Harstad/Narvik), Tromsø eller Alta
I Hellas kommer hotellskatt i tillegg.

Dette er inkludert

  • Fly tur/retur Norge – Kreta
  • Del i dobbeltrom på Pilot Beach
  • Transport tur/retur
    Måltid om bord i flyet
  • Halvpensjon (frokost/middag)
  • Timer med instruktør, trening i følge program
  • Forelesninger og andre aktiviteter i følge program

 

Påmelding kommer snart!


Verdt å vite

Arrangemetet er Skandinavisk med avganger fra Danmark, Sverige og Norge. 

Hvem kan delta?

Alle kan delta uansett treningsnivå. Det er satt opp et titalls timer pr. dag så det er nok å velge i fra yoga, dans, core og tabatatrening til power walking og intervalløping. Reiser du alene er det mulighet til å dele rom med en av samme kjønn, hvis ikke, betaler du litt ekstra for et enkeltrom.


Magasinet IFORM

IFORM er magasinet for alle kvinner som vil bli den sunneste, starkeste og lykkeligste versjonen av seg selv gjennom trening, kost og motivasjon. I IFORM presenteres de nyeste, beste og enkleste metodene for å oppnå resultater på en lystbetont måte. Utover dette inneholder magasinet mengder av inspirasjon til hvordan man utfordre seg selv med kortsiktige og mer langsiktige mål, og oppnå dem, selv i en travel hverdag.

Disse er med på turen/om lederne
 

Bilde av: Susanne Lidang

Susanne Lidang

Sertifisert hatha-yogalærer. Underviser både yogagrupper, er privat yogatrener og holder workshops. Har produsert flere yogavideoer og skriver artikler for IFORM. Blogger dessuten om livet med yoga. Susanne har ved flere tilfeller samlet 400–600 mennesker til yoga utendørs i ulike parker. Forfatter av bøkene "Galen i yoga", som kom ut i 2015, og "Yoga for löpare- och lunter", som kom ut i 2016.

Bilde av: Marte Kristiansen

Marte Kristiansen

Marte brenner for å hjelpe folk å forandre livsstil og å gjøre trening og aktivitet til en del av hverdagen. Hennes treningsfilosofi er: trening er ferskvare, så du må holde i gang treningen. Trening skal være morsomt og gi deg energi. Under uken får du: varierte, morsomme og lærerike treningstimer som passer alle. Marte hjelper deg å få frem den beste i deg selv.

Bilde av: Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Martin er trenings- og ernæringsekspert. Han har vært trener på mer enn ti treningsreiser- og helger, og når han ikke er med på i IFORM holder han foredrag og underviser. Martin har skrevet den populære boken "Antiinflammatorisk kost" og har gjennom årene hjulpet tusenvis av mennesker med kost og trening.
På Energy Camp får du blant annet ta del av Martins solide kunnskap om middelhavskost og andre snarveier til en sunn livsstil i hans populære foredrag. Martin underviser i Mountainbike, Tabata beach training, Interval running/Beach running.

Bilde av: Sara Møller Christensen

Sara Møller Christensen

IFORM’s sjefsredaktør som elsker å trene. I løpet av uken kommer du til å få et innblikk i hvordan Sara gikk fra å være en sofagris med fobi for all trening til å bli treningsnarkoman.

Bilde av: Michaela Sperring

Michaela Sperring

Michaela arbeider som helsekonsulent og er sertifisert kost- og treningskonsulenten med vekt på trening, kost og mental helse. Hun har jobbet som sportskoordinator på flere av Apollos destinasjoner – blant annet på det populære treningsanlegget Playitas. Allerede som 4-åring startet fotballkarriæren, noe som en korsbåndskade satte stopper for som 17-åring. Sedan 2011 har hun drevet innen treningsyrket og har egen bedrift innen helse.  

Bilde av: Mia Brandelius

Mia Brandelius

Mia er danser fra starten, det var sånn kjærligheten til gruppetrening med musikk begynte. Hun arbeider på SATS Elixia og leder alle typer av gruppetimer slik som, kampsport, dans, styrketimer, bootcamp, step og trening med fokus på core. Mia har også utviklet et antall konsepttimer som nå kjøres av alle gruppetrenere på SATS og hun utdanner både andre instruktører og medlemmer på treningssenteret. Hun har også timer på treningsreiser og har jobbet som gruppetrener utenlands. Mia har vært en del av Röhnisch pioneer-team samt vært Casall-ambassadør og har blogget om trening og balanse.