Treningsuke på, Playitas

Løpetrening på Playitas 1.-8. mars 2020

Vi inviterer til en morsom og spennende treningsleir der kunnskap, motivasjon og løpeglede står i sentrum. Vi er Jon Ilseng, Øyvind Kvernen og Andreas Gossner og vi elsker å løpe! Dertte er en ren LØPELEIR for løpere av vi som elsker å løpe.

Hverdagstreneren

Turen for deg som er meget glad i løping, nærmest uansett nivå

 • Du liker nok å konkurrere, men er mest opptatt av å slå deg selv.
 • Du blir motivert av kunnskap og fremgang, og du blir aldri lei av å slå av prat om løping eller høre hva andre mener om temaet.
 • Du liker å være på tur med 30 andre løpere og finner det motiverende.
 • Du har kanskje et mål som du vil nå utover våren som du ønsker hjelp til.
 • Du kan delta på to fellesøkter hver dag, men ønsker du heller å ta deg en svømmetur i det oppvarmede svømmebassenget, så gjør du det.
 • Du kan være med på yoga hver morgen.

 

Med tre coacher og 30 en gruppe på personer kan vi love en stor grad av fleksibilitet og personlig tilpasning av treningsopplegget. 

Vær tidlig ute for om du bestemmer deg raskt så får du en redusert pris. Ordinær pris er 12 898,- men bestiller du innen 20/12-2019 betaler du kun 11 898,-.

Gi det selv en skikkelig motivasjonsboost og meld deg på i dag!

 

Forberedelse med fellesøkter vinteren 2019/20

Vi ønsker å bli kjent med dere som melder dere på så har du muligheten kan du delta på de fellesøktene vi setter opp i vinter. Dette er selvsagt frivillig, akkurat som det er opp til deg hvor mange økter du ønsker å delta på under selve treningsleiren.

Pris fra: 11 898,- 

Avreise fra Oslo 1. mars 2020

Dette er inkludert

 • Direktefly t/r Oslo-Fuerteventura.
 • Bagasje 20 kg + 5 kg håndbagasje
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • 7 netter på Playitas Hotell ****
 • Halvpensjon (frokost og middag) 7 dager.
 • Trening og veiledning.
 • Tilgang til hotellets øvrige inkluderte sportsfasiliteter.
 • Skandinaviske reiseledere på stedet.
 • Prisen gjelder pr. person når 2 deler dobbeltrom.

Mot tillegg:

 • Helpensjon (lunsj i tillegg) + 998,- pr. person
 • Rom alene 2 498,-
 • Mat på flyreisen 220,-
 • Rom med havutsikt +1000,- pr. rom.
 • Evrntuelle forsikringer

 

Påmelding

Ukas trenere er: 


 

 

Øyvind Kvernen

Øyvind Kvernen eier og driver Hverdagstrening.no og Folkeløpet.no. Det er han som er hovedreiseleder og står for treningopplegget som skal gjennomføres i løpet av uken på Playitas. Øyvind har sin bakgrunn fra friidrett med 400 meter og 800 meter løping i ungdommen og senere triatlon og 5 kilometer - 21 kilometer løpekonkurranser. I dag jobber han med å holde kurs i løpeteknikk og treninger rundt om kring i Norge. Har du spørsmål til turen så er det bare å ta kontakt med ham på e-post: [email protected].

Les mer om Hverdagstreneren her

Andreas Gossner

Om Andreas sies det at han kunne løpe før han kunne gå. Han satser først og fremst på ulike ultra-løp (løp som er lengre enn maraton), men stiller stadig på startstreken på 10 km, halvmaraton og maraton. Han har deltatt på Key​s 100, vært fartsholder i verdens hardeste ultra løp Badwater 135 og har personlig maratonrekord på 2 timer og 57 minutter. Han har i flere år vært PT for andre løpere. Andreas er faglig ansvarlig på Løpetrening.no og er en av PTene som svarer på dine spørsmål under treningsuka. 

Les mer om Andreas her

Jon Ilseng

Jon begynte å løpe som 40-åring og siden har han ikke gjort annet! Han etablerte seg etter hvert som en av landets beste veteranløpere med 1.13.43 på halvmaraton og 33.40 på 10 km som personlig rekord i voksen alder. Han driver bloggen overterskel der han forfekter sitt syn om at løping ikke trenger å være vanskelig, og at kontinuitet, terskeltrening og mengde er de viktigste faktorene for fremgang. Jon deltar gjerne i løpediskusjoner på ulike forum og sitter i redaksjonsrådet til Runners World. «Løping er gøy – og ekstra gøy hvis man trener riktig»

Les mer om Jon her

Velg hotell med flotte fasiliteter, leilighet eller egen villa.

 

På Playitas Resort er det fire ulike boalternativ. Playitas Aparthotel er manges førstevalg med praktiske leiligheter der du kan tilberede egen mat. Playitas Hotel har flere fellesfasiliteter og du bor i dobbeltrom eller juniorsuiter. Hotellet ligger ved golfbanen og er det mest økonomiske alternativet for den som reiser alene. I Playitas Villas bor du i en flott villa med privat basseng.

Playitas Resort

Playitas Resort

På Playitas Resort ligger Kanariøyenes største treningssenter med et moderne utvalg av vekter, apparater og cardiomaskiner. Her er det et stort sykkelsenter med moderne landeveissykler, terrengsykler, fatbikes, løpevogner, barnesykler med mer. Hall for badminton, håndball, innebandy, fotball og basketball på området. Flere tennisbaner og et olympisk 50 meters basseng som er oppvarmet. Crossfit rommet TC6 har masse morsomt utstyr og anlegget har også en boksesring samt klatrevegg. På stranden ligger et vannsportsenter og vil du spille golf har Playitas en egne 18-hulls par 67 golfbane.

Les mer om Playitas Resort