HIIT & Yoga
Nanna Henriksen

Velkommen til en svett uke med gjesteinstruktør Nanna fra Danmark som geleider deg gjennom timer som HIIT, core, booty-burn, spinning og yoga. Når du er med på Nannas høyintensive klasser vil du oppleve massevis av kraft, godt humør, motivasjon, og du kommer definitivt til å gå fra timen med en svett t-skjorte og et smil om munnen.

Timene er lagt opp slik at du får mest mulig ut av din treningsøkt samtidig som du har det gøy og utfordrer deg selv. Med fokus på teknikk, høy intensitet og bevegelser som passer for alle vil timene være perfekte for alle som liker gruppetrening. I motsetning til høyintensive timer kan du også gå på slow-flow eller hatha yoga for å roe ned og jobbe med bevegelig, stretch og pust. En hyggelig mulighet til å ta en pause og nyte en stund med ro i sjelen.


Beskrivelse av timene

BOOTY-BURN – Booty-burn vil ha hovedfokus på å jobbe med den nedre delen av kroppen enten med vekter, booty-band eller vår egen kroppsvekt. Med massevis av muskelforbrenning vil du bli inspirert av ulike typer av øvelser og noen kondisjonsinspirerte segment også.

CORE – Core-timene vil være middels intensive timer med stort fokus på teknikk da vi jobber med mage- og de nederste ryggmusklene. Denne timen vil bidra til en sunn og sterk holdning siden du blir guidet til å gjøre bevegelsene langsomt og med kroppskontroll.

YOGA – Hatha yoga-timene med en langsom flyt, med en twist av yinyoga, vil være den perfekte måten å starte eller avslutte dagen på. Du vil bli guidet gjennom forskjellige posisjoner på et grunnleggende nivå da vi fokuserer på sinnet og pusten. Du trenger ikke være superfleksibel eller en erfaren yogi. Dette er en time full av ro og selvpleie.

SPINNING – Indoor cycling er en treningsform med fokus på utholdenhet, styrke, intervaller og høy intensitet. Med bra musikk sykler du gjennom landskapet på den stillestående sykkelen. Det vil være 3 forskjellige segment – hver og et med ulikt fokus for å tøye dine grenser og utfordre din kondis.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktør Nanna er gratis. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:

  • 14.-21. oktober, La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura
  • 10.-17. februar 2023, Playitas Resort, Fuerteventura

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Nanna 
  • Topp hotell & treningsanlegg


La Pared – powered by Playitas

Playitas Resort

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktøren og hotellene:

 

Nanna

Nanna Henriksen

Nanna er 25 år og har vært autorisert instruktør i 7 år. Hun har timer som BodyTone, BodyFit, HiiT, core, bike/spinning, step, sirkeltrening, booty, aqua, yoga og pilates. Nanna brenner for gruppetrening og er instruktør på et treningsstudio i Danmark 3 ganger i uka. Når hun ikke er instruktør studerer hun psykologi eller som hun selv sier, kjører "workout" på hjernen. Alle Nannas timer passer for alle. Når timen er over skal alle ha følelsen av at de er blitt utfordret av Nanna personlig. Riktig teknikk er ett av Nannas mantra og sørger alltid for at alle gjør sitt ytterste på en sikker måte. Et annet mantra er glede – smiler du så skinner du! Nanna har tidligere jobbet for Apollo og Playitas i både Egypt og i Hellas.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort